Трансферний папір для нанесення тимчасових татуювань Inkjet Tattoo Transfer Paper for Temporary Tattoos

Трансферний папір Lomond для нанесення тимчасових татуювань в новому виді у продажу!
Тепер на шкіру переноситься тільки тонкий шар гіппоалліргенного клею з надрукованим зображенням, тому нова трансферна папір Lomond:
  • Стійкіше до механічних впливів і вологи.
  • Еластичнішою при згині і розтягуванні шкіри.
  • Збільшився термін експлуатації після нанесенні.

Трансферний папір для нанесення тимчасових татуювань Inkjet Tattoo Transfer Paper for Temporary Tattoos. Артикул: 2010450. Кількість: 5 сетів. Формат: А4.


Трансферний папір Lomond Inkjet Tattoo Transfer Paper for Temporary Tattoos складається з двох аркушів:
  1. аркуш білого глянцевого паперу для друку зображення,
  2. лист плівки з клейовим шаром і підкладкою блакитного кольору.
Купити трансферну папір для нанесення тимчасових татуювань Lomond Inkjet Tattoo Transfer Paper for Temporary Tattoos за найнижчими цінами можна в нашій компанії.
Наші контакти

Інструкція по застосуванню трансферної паперу для нанесення тимчасових татуювань Inkjet Tattoo Transfer Paper for Temporary Tattoos.


Печатка. Друк зображення здійснюється на струменевому принтері водорозчинними або пігментними чорнилами на водній основі. В налаштуваннях драйвера принтера виберіть: «друк на звичайному папері з високою якістю». Зображення слід друкувати в дзеркальному відображенні на глянцевому боці білого паперу.

Підготовка.
  • Покладіть білий аркуш паперу на стіл роздрукованим зображенням вгору.
  • Відокремте (1-2 см) по короткій стороні синьою підкладки від додається в комплекті плівки з клейовим шаром. Постарайтеся не торкатися клейового шару руками.
  • Прикладіть край плівки клейовим шаром до краю листа з роздрукованим раніше зображенням.
  • Притисніть і плівку до паперу і розгладьте пальцями.
  • Потягніть за підкладку, звільняючи клейовий шар плівки і притискайте її до паперу, притискаючи її і розгладжуючи від середини до країв, щоб уникнути появи повітряних бульбашок.
  • Виріжте зображення по контуру з припуском в 2-3 мм від краю.

Якщо Ви друкуєте невеликі зображення, то можна заздалегідь розділити аркуш А4 на кілька частин меншого формату, щоб спростити процедуру аплікації.


Нанесення.
  • Вимийте ділянку шкіри, на який планується нанести татуювання, з милом або протріть етиловим спиртом. Не рекомендуються місця регулярного згинання, а також зони з сильним волосяним покриттям.
  • Відокремте приклеєну на етапі підготовки прозору плівку від заготовки. При цьому клейовий шар залишиться на папері. Клейовий стороною прикладіть заготовку до раніше підготовленого ділянці шкіри. Необхідно злегка змочити за допомогою мокрої ганчірки або губки папір із зовнішнього боку татуювання, почекайте якийсь час, поки паперова поверхня стане еластичною і з легкістю відокремиться від татуювання. На шкірі залишиться тонкий прозорий клейовий шар з роздрукованим зображенням.
  • Зачекайте близько 1 хвилини, поки татуювання висохне природним чином або акуратно промокніть поверхню тимчасової татуювання сухою серветкою.
Експлуатація.

Трансферний папір Lomond Inkjet Tattoo Transfer Paper for Temporary Tattoos призначена для нанесення тимчасових татуювань! Підходить для шкіри з нормальною чутливістю. Трансферний папір Lomond - гіпоалергенних, не містить шкідливих речовин і не викликає роздратування. У разі, якщо Ви страждаєте алергічними реакціями, перед застосуванням зверніться за консультацією до свого лікаря. У разі появи роздратування на шкірі в місці аплікації татуювання, потрібно видалити її за допомогою мила з водою або спирту. Довговічність зображення залежить від місця нанесення. Намагайтеся не дряпати татуювання - татуювання може пошкодитися при контакті з жорсткою одягом. Уникайте потрапляння на неї продуктів, що містять масла, як-то: мило, шампунь або крему.

Новости