Transportika: вантажоперевезення в 3 кліка - так само просто, як викликати Uber

Новини компаній

З лютого Transportika об'єднує вантажовідправників і перевізників на ринку автоперевезень України.

За словами засновників, інтернет-платформа організовує міжміські вантажоперевезення по Україні максимально швидко і просто. При цьому розробники приділили велику увагу оптимізації транспортних процесів. Зокрема, замовникам не потрібно витрачати час на дзвінки і переговори: від них вимагається заповнення короткої форми замовлення із зазначенням вагогабаритних характеристик вантажу, а також вантажно-розвантажувальних точок. Після цього система приступає до підбору перевізника. Вже через кілька хвилин замовник отримує повідомлення (за допомогою смс-повідомлення або електронної пошти) про знаходження відповідного виконавця.

Після вибору водія з автомобілем вантажовідправник може використовувати GPS-карту на сайті вантажоперевезень для спостереження за вантажем.

Всі карти в руках одного перевізника

Запорука успішної діяльності будь-якого перевізника - постійна завантаженість і відсутність нульового пробігу. Особливість сервісу Transportika полягає в розумному розподілі замовлень для перевізників виходячи з параметрів їх автомобілів, де ви знаходитесь і передбачуваного маршруту руху. Завдяки системі підбору клієнтів перевізник отримує повідомлення про нові замовлення, адаптованих під параметри транспортного засобу.

Для того щоб організувати процес якісної вантажоперевезення, недостатньо тільки знайти вантаж і правильно розмістити його на автомобілі. Також необхідно вибрати безпечний маршрут руху. Transportika враховує якість українських доріг і направляє транспорт перевізника по дорогах, що завдає мінімальної шкоди автомобілю. Для замовника таку перевагу виливається в забезпечення схоронності вантажу і оптимізацію тарифу вантажоперевезення.

При реєстрації в сервісі все перевізники отримують бонус у розмірі 1 000 гривень для виконання першого замовлення. Комісія системи стягується з виконавця тільки після підтвердження перевезення з боку клієнта.

Постійна завантаження завдяки мобільному додатку Transportika

Основним інструментом взаємодії перевізників в сервісі є мобільний додаток Transportika Driver, яке доступне для скачування в Google Play. Додаток має велику функціональність і надається на безкоштовній основі. Розробники розповіли про вихід важливого оновлення, завдяки якому приватним перевізникам більше не потрібно заходити на сайт вантажоперевезень для реєстрації в системі: процедура доступна безпосередньо з програми. Крім того, в найближчій перспективі їм зможуть користуватися власники пристроїв на операційній системі iOS.

Управління транспортною компанією в будь-якому місці

Також одним з останніх нововведень сервісу стала можливість управління транспортною компанією з особистого кабінету перевізника. Перебуваючи в будь-якому місці, де є доступ до сайту Transportika, відповідальна особа може призначати замовлення, віддавати розпорядження на зміну водіїв вантажівок, відстежувати місце розташування наявних транспортних засобів в режимі онлайн і виконувати інші важливі операції.

Функція управління компанією дозволяє перевізнику створювати базу постійних клієнтів, щоб працювати з ними безпосередньо без розміщення замовлень в системі. Крім того, для транспортних компаній створена зручна система звітності, що дозволяє виконувати своєчасний аналіз функціонування автомобільного парку з метою підвищення його продуктивності.

Плани на майбутнє

Засновники сервісу мають намір розширити географію присутності. Виходячи з припущень, в майбутньому Transportika може поліпшити міжміські вантажоперевезення не тільки на території України, а й в інших європейських державах.

Засновник сервісу Сергія Шумейко: «Завдяки Transportika всі етапи процесу перевезення вантажів максимально автоматизуються. Наш сервіс - нехай невеликий, але крок у майбутнє такої сфери економіки, як вантажоперевезення ».

Контактна інформація для зворотнього зв'язку:
+38 (073) 161-48-40
+38 (068) 456-35-58
+38 (099) 105-08-10
[Email protected]
transportika.net

Знайшли помилку - виділіть та натисніть Ctrl + Enter

Новости