Транспортна компанія Вяттранспорт (Кіров), вантажоперевезення Кіров

  1. Можливості та пропозиції нашої компанії:

Перевезення негабаритних вантажів - відповідальна і складна задача, і складність її полягає саме в особливостях такого транспортування. Перевезення великовагових, великогабаритних, негабаритних вантажів - одна зі сфер діяльності нашої компанії і наші фахівці здійснюють її на найвищому рівні.

Перевезення великогабаритного вантажу заснована на комплексному підході до вирішення завдань щодо забезпечення перевезення негабаритних вантажів своєчасно і в повному збереженні. Перевезення великовагових вантажів автомобільним транспортом - трудомістка робота, яка вимагає особливих навичок і умінь в цій сфері, тому звертатися слід в відповідальну компанію, яка має міцну базу, достатній досвід, кваліфікованих фахівців. Перевезення великогабаритних та великовагових вантажів в нашій компанії здійснюється за відпрацьованою схемою, яка практично виключає непередбачені ситуації. Наше завдання - перевезення великогабаритних і негабаритних вантажів автомобільним транспортом самим оперативним, раціональним шляхом. Ви можете бути впевнені в якості та результативності нашої роботи.

Можливості та пропозиції нашої компанії:

Перевезення великогабаритних вантажів автомобільними тралами або низько рамними фурами (нізкорамніка) - найбільш ефективний і раціональний спосіб доставити великоваговий вантаж будь-якого розміру, такі як:

  • спецтехніка
  • трактора
  • екскаватори
  • трансформатори
  • дорожня будівельна техніка
  • бульдозери
  • крани
  • комбайни
  • негабаритні ємності
  • великогабаритні труби
  • галузеве обладнання для нафтовидобувного і газодобувного сектора,
  • яхти, катера

спецтехніка   трактора   екскаватори   трансформатори   дорожня будівельна техніка   бульдозери   крани   комбайни   негабаритні ємності   великогабаритні труби   галузеве обладнання для нафтовидобувного і газодобувного сектора,   яхти, катера

порівняно з залізничної або морським перевезенням негабаритного вантажу

Пам'ятайте,

що замовляючи в нашій компанії «Вяттранспорт» негабаритні перевезення автотранспортом, вантаж може бути практично будь-якого розміру, адже для цієї мети ми використовуємо низько рамні фури (нізкорамнікі) або трали, а це дозволяє зробити доставку максимально швидкій та якісній.

Перевезення великовагових і негабаритних вантажів - це завжди непросто, тому що дія вимагає певних знань і досвіду, але наша компанія надає такі послуги вже більше 7 років, так що складнощів не виникне. Все великовагові, негабаритні перевезення здійснюються за чіткою схемою, з укладенням договору, з пропискою всіх деталей угоди. При бажанні, ви можете навіть застрахувати негабаритні великовагові вантажі від непередбачених ситуацій. Перевезення негабаритного транспорту та інших вантажів може відслідковуватися в дорозі або ж супроводжуватися (при необхідності), тому ви можете не турбуватися за його збереження. Всі автомобільні перевезення негабаритних вантажів здійснюються в чітко відведений термін, в чому наше велику перевагу перед іншими компаніями. Якщо вам потрібна така послуга, як автоперевезення негабаритних вантажів, то ми із задоволенням вам в цьому допоможемо. Всі негабаритні вантажоперевезення у нас розраховуються в індивідуальному порядку.

Технічні характеристики

Вид транспорту Ширина, м Висота від полотна дороги, м Довжина, м Вага, т Автомобільний 2,55-2,6 4 20 згідно навантаженні на 1 вісь, зазначеної виробником автомобіля Залізничний 3,25 5,3 14 60 Повітряний встановлюється авіакомпанією, залежить від розмірів люка багажного відділення 80 Морський вимагає розміщення на палубі 5 Річковий 2,6 2,1 3 1

Завантажити корисну інформацію

Новости