Транспортна-експедиторська компанія з Молдови. Перевезення вантажів з і в Молдову, транспортні послуги з Румунії, вантажоперевезення з Молдови, перевезення та доставка вантажів з і в Росію

Перевезення і доставка вантажів в Молдову, країни Європи, Росію, вантажоперевезення з Румунії.

У діяльності будь-якої компанії, що займається виробництвом і реалізацією будь-яких товарів, або ж просто закупівлею і продажем, не обійтися без системи організації перевезень, і доставки цих товарів споживачам. Більш того, компанія сама виробляє товар, як правило, потребує сировини для виробництва, а сировину знову-таки потрібно купити і доставити. Отже, при розробці стратегії управління та створення єдиного механізму по забезпеченню прибутку даної компанії, функції транспортної логістики будуть спрямовані як на перевезення вантажів (сировини) в виробничий цех компанії, так і на перевезення товарів (кінцевого продукту) для реалізації (на продаж).

Якщо Вам потрібен транспорт купите його, якщо ж Вам необхідне перевезення - це до нас.
Тут вже постає питання, що вигідніше: тримати для транспортування вантажів власний автопарк і персонал, або ж повністю перекласти цю задачу на плечі транспортно-експедиційних компаній, що спеціалізуються на перевезенні різних типів вантажів. Для відповіді на це питання необхідно просто порахувати витрати на перший і другий варіант організації вантажоперевезень, але безсумнівно що аутсорсинг транспортних послуг в особі транспортно-експедиторської компанії - набагато зручніше.

Зручніше в першу чергу тому, що ви наймаєте професіоналів, які будуть безпосередньо відповідати за конкретні функції в системі створення і реалізації ваших товарів, тобто - в маркетингу вашого виробництва. Це як мінімум пропозицію перевезення вантажів різними типами транспорту по самим раціональним маршрутами, зберігання, відвантаження та навантаження вантажів, а також інші супутні послуги та консультації, в напрямку перевезень всіх держав, з якими можна налагодити ділові контакти.

Говорячи іншими словами, ви наймаєте відділ транспортної логістики, який відповідає за всі вхідні і вихідні транспортні операції, пов'язані з вашим виробництвом, постачанням сировини, збутом, і перевезенням готової продукції. Вантажовласник, замовляє перевезення, повинен розуміти, що в даному випадку від успішної діяльності найнятої транспортної компанії, буде прямо залежати розвиток його бізнесу, тому намагається знайти кращих з кращих в переліку пропозицій на ринку міжнародних грузоперевозок.Также потрібно усвідомлювати, що якісні транспортні послуги коштуватимуть відповідних винагород, і необхідно завжди бути готовим до взаємних поступок.

Транспортно-експедиторські підрозділу нашої компанії Moversauto-Intertransport, зосереджені на всій території Молдови, куди звертаються власники вантажів і транспортні компанії Молдови та України. Виробничі компанії з Румунії та Росії замовляють транспорт для надання перевезення з Туреччини і Греціі.Проізводственние компанії з Європи замовляють вантажоперевезення в Молдову, Росію, Казахстан, доставку обладнання в Узбекистан і Туркменістан. Географія наших перевезень розширюється щодня.

Клієнти нашої компанії: це більше 400 компаній, вантажовласники та залучені для перевезень транспортні компанії.

Клієнтська база нашої компанії поповнюється з 2000 року, як замовників, так і транспортних компаній. На сьогодні понад п'ятдесят транспортних замовлень на перевезення полягають нашою компанією щомісяця, колектив менеджерів логістів зріс удвічі щодо 2007р-2009р. Наші напрямки перевезень розширюються, якщо раніше ми експедіровалі вантажі з Німеччини в Молдову, або з Росії в Україну, сьогодні географія напрямків набагато ширше: Казахстан-Німеччина, Великобританія-Молдова, Румунія - Узбекистан, перевезення з Сербії в Росію. Напрямки перевезень з Туреччини або Греції в Росію і Скандинавські країни, включаючи перевезення в Литву, Латвію, Естонію, ці напрямки вже мають постійних замовників і велика кількість транспортних компаній.

Крім того, для оптимізації міжнародних вантажоперевезень і успішної конкуренції на ринку необхідно пам'ятати наступне: збільшення транспортних операцій з перевезень, за які несе відповідальність ваша компанія, прямо пропорційно ускладненню контролю над усіма процесами перевезень і, відповідно, - їх грамотному управлінню. Іншими словами, чим більше у вас замовлень на перевезення вантажів, тим більше вам потрібно персоналу і транспортних одиниць. При цьому потрібно розуміти, що підібрати дійсно професійних співробітників - досить складно, а транспорт має неприємну властивість виходити з ладу.

Збільшуючи діапазон своїх замовлень, наша транспортно - експедиторська компанія Moversauto-Intertransport практично готова збільшити і навчити нових співробітників і підвищити кваліфікацію вже працюючих менеджерів. Підводячи підсумок, відзначимо, що ніша, яку займає транспортно-експедиційними компаніями на ринку внутрішніх і міжнародних економічних відносин, дійсно унікальна. Ми виконуємо незамінні маркетингові функції в успішному розвитку представників найрізноманітніших верств бізнесу: від нафтових компаній до реалізаторів м'яких іграшок, від закупівельників автомобілів до виробників дитячого харчування. І для вантажовласників це дійсно зручно, коли всі обов'язки з доставки та контролю над вантажем перекладені на плечі спеціалізується, на цьому нашої експедиторської компанії.

ВАНТАЖОПЕРЕВЕЗЕННЯ з транспортної-експедиторською компанією "MOVERSAUTO-INTERTRANSPORT" - це:

1. Вибір оптимального маршруту проходження вантажу.

2. Підбір транспортного засобу, що відповідає міжнародним стандартам якості на ринку перевезень.

3. Розрахунок вартості перевезення вантажу, з урахуванням всіх побажань клієнта, габариту, вартості та характеру вантажу.

4. Забезпечення збереження вантажу.

5. Пунктуальність міжнародної вантажоперевезення.

"MOVERSAUTO-INTERTRANSPORT" працює з дотриманням всіх правил міжнародної конвенції авто і морських вантажоперевезень.

Транспортно-експедиторська компанія з Молдови Moversаuto- Intertransport здійснює експортні та імпортні перевезення з Молдови, Тирасполя, України в: Росію, Білорусію, Польщу, Європу, Німеччину, Австрію, Угорщину, Францію.Перевозкі в і з Прибалтики: Литва, Латвія, Естонія, і інші країни на замовлення. Здійснення вантажоперевезень в зворотному напрямку, в тому числі напрямки: з Росії, Казахстану, Узбекистану, Туркменістану, Європи, Прибалтики, Туреччини, Італії, Греції, Болгарії - В Молдову, Румунію та інші напрямки. Умови перевезення обговорюються додатково, на підставі усної домовленості і договору-заявки на конкретне перевезення. Ціни на перевезення по всіх напрямках гнучкі, і досить конкурентоспроможні. На Ваші питання по всіх маршрутах ми відповімо без зволікання по телефону або електронним листом.

Для швидкого замовлення транспорту в потрібному напрямку відправте заявку в режимі ON-LINE замовлення транспорту

Новости