Транспортна компанія Ділові Лінії

Тисячі тонн різних вантажів щодня транспортуються в різні куточки земної кулі літаками, морськими судами, поїздами і автомобілями від відправників до споживачів Тисячі тонн різних вантажів щодня транспортуються в різні куточки земної кулі літаками, морськими судами, поїздами і автомобілями від відправників до споживачів. Перевезенням вантажів займаються численні транспортні компанії. Це і великі об'єднання холдинги і невеликі авто підприємства. Сфера діяльності перевезення вантажів обширна, тому транспортні компанії працюють спеціалізоване. Якщо одні займаються перевезенням вантажів на автомобілях в межах населених пунктів, то інші здійснюють перевезення вантажів по всіх континентах і задіють при цьому всі можливі існуючі види транспорту.

Транспортно-експедиторська фірма Ділові Лінії Санкт-Петербурга спеціалізується на перевезення вантажів по Росії за допомогою авіаційного, залізничного та автомобільного транспорту. Транспортуванням збірних вантажів і контейнерними перевезеннями компанія займається з 2001 року. За цей час вона зарекомендувала себе з найкращого боку як надійний партнер для своїх численних клієнтів, що відзначено відповідними дипломами. Так в 2008 році підприємство удостоєне почесного диплома за високу організацію своєї фінансової діяльності, а в 2009 році присвоєно звання лідера Російського бізнесу за фінансову стійкість і економічну стабільність.

Діяльність компанії не обмежується тільки перевезенням вантажу . Клієнтам надаються вантажно-розвантажувальні послуги, упаковка і зберігання вантажів, страхування та експедиторські послуги по супроводу вантажу, а також надається допомога логістики. Транспортно-експедиторська фірма Ділові Лінії постійно розширює зону своєї діяльності, примножує свої підрозділи по всій Росії. Численні вантажні термінали і склади забезпечені цілодобовою охороною. Прийом, обробка, складування, зберігання і відправка вантажу виробляються з великим ступенем відповідальності і якісно. Гнучка конкурентоспроможна політика ціноутворення, уважне ставлення до кожного клієнта, високо технологічно налагоджена робота, швидкість виконання замовлень, доступ до вичерпної інформації з питань, пов'язаних з процесом вантажоперевезень, - все це робить компанію привабливою як для постійних, так і для нових клієнтів.

За допомогою   автомобільних вантажоперевезень   , Транспортна компанія Ділові Люди вирішує ряд завдань: доставка вантажів в межах Санкт-Петербурга і міст, де знаходяться відділення фірми, по Росії, між терміналами та експрес-доставка Санкт-Петербург - Москва За допомогою автомобільних вантажоперевезень , Транспортна компанія Ділові Люди вирішує ряд завдань: доставка вантажів в межах Санкт-Петербурга і міст, де знаходяться відділення фірми, по Росії, між терміналами та експрес-доставка Санкт-Петербург - Москва. В результаті заповнення клієнтом пропонованої йому підприємством форми, визначається характер поставленого завдання з транспортування вантажу. Не мають значення розміри і вага товару, що відправляється. Це може бути як маленька папка з документами, так і вантаж, що вимагає для відправки окремої величезної фури. єдино, транспортна компанія в Санкт-Петербурзі не займається перевезенням продовольства і небезпечних вантажів. По місту надається така послуга як погодинна оренда вантажних автомобілів, розвантаження вантажу безпосередньо у одержувача або навантаження вантажу у відправника. Доставка вантажу здійснюється від «дверей до дверей», від дверей до терміналу, між терміналами і від терміналу до дверей. При відсутності в регіоні терміналу, транспортна компанія Ділові Лінії доставляє вантаж до дверей замовника або на його склади. Спосіб доставки залежить від можливостей доставки та побажання замовника.

Доставка вантажів експрес методом здійснюється між містами Санкт-Петербург і Москва. Посилки і пакети можуть бути доставлені в найкоротші терміни, вже на наступний день прямо в руки одержувача або на склади компанії. За допомогою власного автотранспорту, транспортна компанія Ділові лінії виконує термінові замовлення. Прийом посилок, бандеролей, вантажів проводиться щодня протягом п'ятиденного робочого тижня усіма складами компанії в Москві і Санкт-Петербурзі, а видача, крім понеділка. Об'ємні вантажі більш чотирьох кубічних метрів, і важче восьмисот кілограмів, відправляються за попередньою узгодженості з менеджерами компанії. Замовити послуги можна всіма зручними для клієнта способами. Прийом замовлень на вантажоперевезення здійснюється в будь-який час доби на сайті компанії або на сервері для клієнтів. Для відправлення вантажу необхідно заповнити бланк-доручення експедитору або лист про доставку вантажу в on-line. Сайтом надаються шаблони заявок, які можна скачати, заповнити та надіслати по факсу. Також цілодобово приймаються заявки по телефону 8-800-100-8000. Транспортна компанія Ділові Лінії перевозить вантажі між численними (близько 1000) населеними пунктами Росії. У різних регіонах країни діють 54 власних підрозділу. Але це далеко не межа. Мережа охоплення постійно розширюється за рахунок нововідкритих відділів Санкт-Петербурзької транспортно-експедиторської фірми Ділові Лінії.

Новости