Транспортні компанії

ТРАНСПОРТНІ КОМПАНІЇ

Грузовозофф:

Транспортно-експедиційна компанія "Грузовозофф" заснована в 1999 році і на сьогоднішній день є одним з лідерів російського ринку вантажоперевезень. Наша спеціалізація - доставка дрібних і великих партій вантажів автомобільним і залізничним транспортом. Починаючи свій бізнес кілька років тому, ми зробили ставку на інтенсивний розвиток російських регіонів. Сьогодні велика і постійно зростаюча мережа філій - одне з основних конкурентних переваг компанії. Дбайливе ставлення до всіх без винятку вантажів і індивідуальний підхід до обслуговування клієнта залишаються головним в нашій роботі на протязі тривалого часу. Нашими послугами користуються великі промислові компанії, торгово-комерційні та муніципальні підприємства, організації різної форми власності, а також приватні особи. Стійкість і конкурентоспроможність компанії "Грузовозофф" на ринку вантажоперевезень обумовлені високоякісним обслуговуванням клієнтів і наданням комплексу необхідних послуг з обробки та перевезення вантажів.

АВТОТРЕЙДІНГ:

Одне з найбільших в Росії транспортно-експедиторських підприємств з дванадцятирічним стажем роботи на ринку вантажоперевезень. Наша організація займається наданням комплексу послуг з доставки вантажів автомобільним транспортом в різні регіони РФ. Основними відмінностями компанії «Автотрейдінг» від інших, що займаються подібним видом діяльності, є: стабільність цінової політики і відправка вантажів між регіонами за жорстким графіком, який ми можемо надати вам в будь-якому з наших підприємств. А це - стабільна ціна, і фіксовані терміни доставки! Пропонуючи оптимальні маршрути і способи перевезень, удосконалюючи професійний підхід до роботи з клієнтами, ми постійно розширюємо географію своєї діяльності і спектр пропонованих послуг. Зарекомендував себе надійним і порядним партнером по бізнесу, «Автотрейдінг» користується великим попитом, як у великих компаній, так і у населення завдяки повному асортименту послуг з доступними цінами і відсутності обмежень по вазі вантажу - від 1 кг. Збереження вантажу, що перевозиться забезпечується службами охорони і супроводу, великим досвідом роботи і професіоналізмом водіїв, супутниковим моніторингом рейсів, високими технічними вимогами компанії до використовуваного транспорту, відсутністю посередників.

РЕЙЛ КОНТИНЕНТ:

Група компаній Реїльйо Континент пропонує своїм клієнтам цілий ряд гарантованих, надійних послуг з доставки вантажів і посилок з міст, де знаходяться наші офіси в різні точки країни. Іівідуальний підхід до кожного клієнта дозволить Вам відправити куди завгодно і що завгодно. Вартість таких послуг залежить від поставленого завдання. Ми формуємо понад тридцять періодичних маршрутів руху поїздів і автомобілів між містами, що дозволяє доставляти вантажі строго за розкладом, за низькою ціною і будь-якими партіями. Понад 600 людей з 14 міст Росії працюють в нашій компанії. Кожен з них є професіоналом у своїй галузі і направляє всі зусилля на те, щоб надати нашим клієнтам послуги найвищої качества.С нами працюють понад 4000 клієнтів, багато з яких по кілька років. Це причина нашої особливої ​​гордості і головне досягнення Реїльйо Континент. Ваша оцінка нашої роботи завжди була і є основним показником наших досягнень.

ТРАНСАВІАТУР:

ТК "Трансавіатур" займається поштово-багажними і авіаційними відправленнями, а також контейнерними і автомобільними перевезеннями по Росії, Білорусії і СНД. Компанія має розвинену мережу філій по РФ і СНД зі своїми складами, рухомим транспортом. Ми можемо представляти ваші інтереси в цих містах.

БАЙКАЛ СЕРВІС:

Транспортна компанія "Байкал Сервіс" успішно працює на ринку вантажоперевезень більше 9 років. Динамічний розвиток і постійне вдосконалення процесу доставки вантажів дозволяє надавати нашим клієнтам надійні і якісні послуги. В даний час географія доставки вантажів налічує більше 50-ти міст і постійно розширюється. У більшості з цих міст працюють філії компанії "Байкал Сервіс". Транспортні можливості компанії "Байкал Сервіс" дозволяють здійснювати доставку вантажів будь-якої маси і об'єму як з Москви і Санкт - Петербурга в міста Росії, так і в зворотних напрямках, а також між містами-філіями. У міста Сибіру, ​​Далекого Сходу і Півночі вантажі доставляються в поштово-багажних і вантажних вагонах. Для доставки вантажів в міста Центральної Росії, Краснодарського краю і Поволжя ми використовуємо автомобільний транспорт. Компанія "Байкал Сервіс" активно розвиває доставку вантажів контейнерами всіх типорозмірів (3, 5, 20 тонн і 40 фут) практично в будь-яке місто Росії. Широка мережа філій дозволяє надавати додаткові послуги - прийом контейнера на станції призначення і доставку до "двері" клієнта. Однією з найважливіших завдань компанія "Байкал Сервіс" вважає побудову довгострокових і взаємовигідних відносин зі своїми клієнтами. Постійний контроль якості наданої послуги дозволяє оперативно реагувати на прохання та зауваження клієнтів, тим самим забезпечуючи вдосконалення процесу доставки вантажів.

ДІЛОВІ ЛІНІЇ:

Компанія "Ділові лінії" здійснює доставку збірних вантажів будь-яких розмірів по Росії, в тому числі перевезення автотранспортом, контейнерні перевезення і залізничні перевезення в будь-яких напрямках, а також вантажно-розвантажувальні роботи і упаковку вантажу. "Ділові Лінії" - один з лідерів в сфері надання транспортно-експедиторських послуг. Протягом чотирьох років компанія надає послуги з внутрішніми російськими перевезень, і за цей час зарекомендувала себе як надійний партнер десяткам тисяч замовників. Ми регулярно відкриваємо нові відділення і розширюємо зону охоплення. Кожна філія компанії «Ділові Лінії» має в своєму розпорядженні логістичним терміналом з розвиненою інфраструктурою і всім необхідним технічним забезпеченням. Вантажні термінали надають клієнтам повний комплекс послуг з прийому, обробці, складування, зберігання і відправки вантажів. Також надаються послуги з експедирування та страхування вантажів. Забезпечується цілодобова безпеку вантажів, що знаходяться на території терміналу.
Компанія «Ділові Лінії» пишається своєю професійною командою. Нас відрізняє від конкурентів оперативність відповіді на запити, що надходять за телефоном або електронною поштою, ретельна розробка логістичної схеми перевезення виходячи з потреб клієнта, гнучка система ціноутворення, можливість індивідуального підходу, конкурентоспроможні ціни. Накопичений досвід роботи на ринку вантажоперевезень дозволяє нам ефективно використовувати відпрацьовані технології зберігання і транспортування збірних вантажів і надавати клієнтам повний пакет послуг з оптимальним співвідношенням ціни і якості. Працюючи з більш ніж 500 містами Росії ми дозволяємо замовнику найбільш точно розрахувати свої фінансові та часові витрати, забезпечити безперебійний графік поставок продукції на власні склади, або, далі по торгової ланцюжку, на склади своїх клієнтів. Всіх цих результатів ми домагаємося, поставивши пріоритетом постійне поліпшення якості обслуговування при істотному зниженні витрат клієнтів. Однаково високі стандарти надання послуг, швидкість обслуговування та надання інформації у всіх філіях - це те, що відрізняє «Ділові Лінії» від інших компаній.

ПЕК:

«ПЕК» - молода, динамічно розвивається, яка займається перевезеннями вантажів по Росії. На сьогодні наші представництва працюють в 23 регіонах країни. Щомісяця ми відкриваємо кілька нових філій. У 2004 році обсяг перевезення вантажів нашої компанії збільшився більш ніж в три рази. На сьогодні компанія «ПЕК» - це один з найбільших перевізників вантажів в країні, послугами якого вже скористалися понад 50 тисяч клієнтів. При кожному офісі нашої компанії є просторий сучасний склад, що допомагає істотно скоротити витрати і забезпечити повноцінний контроль над перевезеннями. Загальна площа складських приміщень компанії «ПЕК» становить 20 000 метрів. У компанії "ВЕК" інноваційний підхід до роботи, ми використовуємо власні технологічні рішення в різних сферах, зокрема, в логістичній, складської і фінансовій системах. Основа успіху «ПЕК» - наші співробітники. При підборі персоналу ми пред'являємо дуже жорсткі вимоги до кандидатів, тому у нас працюють тільки професіонали. Ми пишаємося нашою командою! В умовах стрімкого розвитку найважливіше - зберегти обличчя компанії, її принципи, цінності та досягнення. "Перша Експедиційна Компанія" не ставила перед собою мети вийти на ринок для отримання швидких прибутків. Наша компанія прийшла надовго і планує працювати багато, не зупинятися на досягнутому. Секрет успіху "ВЕК" простий: ми знайшли ідеальне поєднання між сервісом, термінами і цінами, що дозволило нам сформувати найвигідніші на сьогодні пропозиції щодо перевезень вантажів на ринку. Компанія "ВЕК" - клієнтоорієнтована компанія. Ми переконані, що, працюючи з людьми, неможливо не поважати їх цінності, не вести з ними партнерських відносин. Девіз "ВЕК": «Поважай вантаж!». Це означає, що ми виконаємо нашу роботу завжди, незалежно від умов і обставин. На нас можна покластися!

ДОСТАВКІН:

Компанія «Доставкін» - одна з провідних транспортно-експедиційних компаній Росії. Ми здійснюємо комплекс послуг з доставки вантажів від 1 кг автотранспортом по Росії. Ми пропонуємо: Перевезення вантажів з Москви і Санкт-Петербурга, а також в будь-якому напрямку між філіями за найпривабливішими цінами - почніть працювати з нами і Ваші витрати на транспортні послуги значно скоротяться. Вигідні умови по доставці вантажів «від дверей до дверей» - Ви платите не за час роботи вантажного автомобіля, а за доставку по місту певної, нехай навіть і невеликої партії вантажу. Щоденні відправлення вантажів по робочих днях - відправка вантажів проводиться від трьох до п'яти разів на тиждень. Прийом вантажів без обмежень по вазі і об'єму - ми доставимо вантаж розміром від маленької посилки до промислового обладнання. Безкоштовна підготовка вантажу до транспортування - вантажно-розвантажувальні роботи на складах компанії, доупакування в картон і стрейч-стрічку проводиться без додаткової оплати, а «жорстка» доупакування за додаткову плату за Вашим бажанням.
Унікальні тарифи і умови страхування - тільки наша компанія так серйозно підходить до такої важливої ​​стороні транспортування вантажу, як страхування. Будучи агентом страхової компанії «Парі», ми можемо в нашому офісі при оформленні відправки укласти договір страхування вантажу від усіх ризиків за найвигіднішою ставкою - 0.2% від заявленої вартості вантажу. Послуги з надання автотранспорту з оплатою одного напрямку. Транспортний відділ, може запропонувати широкий асортимент транспортних засобів вантажопідйомністю до 20 тонн з оплатою одного напрямку. Ми допоможемо Вам підібрати необхідний автотранспорт, використовуючи широку базу перевізників. Але головне: це персонал компанії. Для Вас працюють понад 300 осіб. Основу компанії складають досвідчені професіонали найвищого рівня, які знають все про автоперевезення, люблять свою справу і завжди готові прийти Вам на допомогу.

БЛИЗНЮКИ:

Міжрегіональна транспортна компанія «Близнюки», заснована в 1993 році, надає підприємствам, держструктурам, а також приватним клієнтам повний комплекс транспортно-експедиційних послуг з перевезення будь-яких категорій вантажів, включаючи негабаритні і небезпечні, залізничним і автомобільним транспортом по всій території Росії і країн СНД. Основний напрямок нашої роботи - відправка вантажів великою швидкістю в складі пасажирських, поштово-багажних і прискорених поїздів усіма типами рухомого складу, включаючи ІВ-термоса, рефсекціі і контейнери. Наявність розгалуженої мережі представітельств- "близнюків" в містах Москва, Санкт-Петербург, Єкатеринбург, Сургут, Новий Уренгой, Усинськ, Лабитнангі, Нижньовартовськ, Благовєщенськ, Хабаровськ, Владивосток дозволяє нам повністю контролювати процес переміщення вантажів, працюючи за схемою «від дверей до дверей ».

КАРГО ІНТРАНС:

Транспортна Компанія "Карго-Інтранс" забезпечує організацію відправок вантажів із станцій Сев.Кав.ж.д. в усі напрямки Росії, в тому числі залізнично-водним сполученням, а також в країни СНД і Балтії, Європи і Азії. Надає комплекс додаткових послуг.

Новости