Транспортні послуги

  1. Шановні Покупці! Просимо при розміщенні замовлення вибрати зручний для Вас вид поставки та вказати...

Шановні Покупці!


Просимо при розміщенні замовлення вибрати зручний для Вас вид поставки та вказати його в заявці. Після отримання рахунку і його подальшої оплати просимо Вас направити на нашу адресу, написане згідно прикладених зразків. Виконання цього простого регламенту дозволить нам швидко і правильно провести відвантаження замовленої продукції.

Варіанти видів поставки і оплат доставки.


1. Самовивіз з г.Серпухов МО
- Покупець отримує продукцію самостійно на підставі власної довіреності за формою М-2 або
- Покупець викликає самостійно Перевізника, на якого заздалегідь надає довірчий лист за формою СМ-1 . Перевізник отримує продукцію на складі Постачальника з надаємо квитанції або іншого документа про приймання вантажу для перевезення.
Право власності на продукцію переходить від Постачальника до Покупця в момент передачі продукції на складі Постачальника.
2. Доставка автотранспортом Постачальника до складу Покупця.
При виставленні рахунку Покупцеві розраховується і закладається у вартість продукції ціна доставки до складу Покупця (Вантажоодержувача) на підставі прайс-листа на транспортні послуги ТОВ «НВП« Фолтер ».
Зона обслуговування - тільки Москва і Московська область.
Покупець (Вантажоодержувач) отримує продукцію на своєму складі на підставі довіреності за формою М-2 .
Допускається отримання продукції без довіреності у разі, якщо товарну накладну підписує керівник організації або уповноважена особа і ставитися офіційна печатка організації.
Право власності на продукцію переходить від Постачальника до Покупця в момент передачі продукції на складі Покупця.
3. Доставка автотранспортом Постачальника до терміналу Перевізника в м.Москва.

При виставленні рахунку Покупцеві розраховується і закладається у вартість продукції вартість доставки з г.Серпухов МО до терміналу Перевізника в м.Москва.
Перевізники (транспортні компанії): ТОВ «Ділові Лінії», ТОВ «ПЕК-Південь», ТОВ «ЖелДорЕкспедіція-М».
Покупець (Вантажоодержувач) заздалегідь надає довірчий лист за формою ТК-1 на отримання вантажу Перевізником із зазначенням назви і адреси терміналу Перевізника, номера і дати рахунку на виготовлену продукції.
Увага! Без довірчого листа продукція не перевозиться на термінал Перевізника в м.Москва.
Після доставки автотранспортом Постачальника продукції на термінал Перевізника в м.Москва, Перевізник надає Постачальник квитанцію або інший документ про приймання вантажу і проводить сповіщення Покупця (Вантажоодержувача) про готовність вантажу до подальшої відправки на склад Покупця (Вантажоодержувача).
Право власності на продукцію переходить від Постачальника до Покупця в момент передачі продукції на терміналі Перевізника в м.Москва.
Покупець самостійно оплачує транспортні послуги від терміналу Перевізника в м.Москва до свого складу, розташованого в будь-якому регіоні РФ. При отриманні вантажу Покупець обов'язково надає Перевізнику довіреність.
4. Доставка автотранспортом Постачальника до терміналу Перевізника в м.Москва, далі через Перевізника до терміналу в місті Покупця.
При виставленні рахунку Покупцеві розраховується і закладається у вартість продукції ціна доставки з г.Серпухов до терміналу Перевізника в м.Москва і від терміналу в м.Москва до терміналу в місті Покупця (Вантажоодержувача), за винятком м.Москва і населених пунктів Московської області.
Перевізники (транспортні компанії): ТОВ «Ділові Лінії», ТОВ «ПЕК-Південь», ТОВ «ЖелДорЕкспедіція-М». Після доставки автотранспортом Постачальника продукції на термінал Перевізника в м.Москва, Перевізник надає Постачальник квитанцію або інший документ про приймання вантажу. далі
Перевізник здійснює доставку вантажу з терміналу в м.Москва до терміналу в місті Покупця (Вантажоодержувача) і проводить сповіщення Покупця (Вантажоодержувача) про готовність вантажу до видачі з терміналу в місті Покупця (Вантажоодержувача).
Покупець самостійно отримує вантаж з терміналу Перевізника. При отриманні вантажу Покупець обов'язково надає Перевізнику довіреність.
Право власності на продукцію переходить від Постачальника до Покупця в момент передачі продукції на терміналі Перевізника в місті Покупця.
5. Доставка автотранспортом Постачальника до терміналу Перевізника в м.Москва, далі до складу Покупця через Перевізника.
При виставленні рахунку Покупцеві розраховується і закладається у вартість продукції ціна доставки з г.Серпухов до терміналу Перевізника в м.Москва і від терміналу Перевізника в м.Москва до складу Покупця (Вантажоодержувача) в будь-якому регіоні РФ, включаючи Москви і Московської обл.
Перевізники (транспортні компанії): ТОВ «Ділові Лінії», ТОВ «ПЕК-Південь», ТОВ «ЖелДорЕкспедіція-М».
Автотранспортом Постачальника продукція доставляється на термінал Перевізника в м.Москва.
Далі Перевізник здійснює доставку вантажу на склад Покупця (Вантажоодержувача). При отриманні вантажу Покупець обов'язково надає Перевізнику довіреність.
Приймання продукції і перехід права власності відбуваються на складі Покупця (Вантажоодержувача).
6. Доставка з г.Серпухов МО до складу Покупця через Перевізника.
При виставленні рахунку Покупцеві розраховується і закладається у вартість продукції ціна доставки через Перевізника від складу Постачальника в г.Серпухов МО до складу Покупця (Вантажоодержувача), розташованого в будь-якому регіоні РФ.
Перевізник вибирається залежно від пункту доставки і параметрів вантажу.
Перевізник здійснює доставку вантажу на склад Покупця (Вантажоодержувача). При отриманні вантажу Покупець обов'язково надає Перевізнику довіреність.
Приймання продукції і перехід права власності відбуваються на складі Покупця (Вантажоодержувача).

Новости