Транспортні вантажоперевезення Самара, Росія

  1. Вантажоперевезення в Самарі
  2. Транспорт для вантажоперевезення:

МК "Муравей" пропонує послуги вантажоперевезення по Самарі, області та інших регіонів Росії. Ми завжди готові до співпраці і діалогу, для того щоб повною мірою відповідати вимогам замовника. Ціна вантажоперевезення в нашій компанії дозволяє підібрати оптимальний варіант транспорту практично для будь-якого замовника.

Вантажоперевезення в Самарі

Практичний кожен стикався у своєму житті з необхідністю перевезти на велику відстань будь-якої досить важкий вантаж. Особистий автомобіль для цього підходить далеко не завжди, не кажучи вже про громадський транспорт. В цьому випадку люди звертаються до послуг вантажоперевізника. Самара - велике місто, де працюють сотні, якщо не тисячі, компаній пропонують свій автотранспорт для перевезення вантажу і людей. Вибрати серед них відповідального вантажоперевізника не так-то просто. Мувінгова компанія "Мураха" і наші фахівці просто намагаються максимально якісно і сумлінно виконувати свою роботу, щоб забезпечити гідний рівень сервісу для наших клієнтів.

Транспорт для вантажоперевезення:

Наша компанія може запропонувати таку техніку для грузоперевозкок:   ГАЗель (стандартна) - вантажопідйомність 1,5 т, габарити кузова 3 * 1,8 * 1,6 м Наша компанія може запропонувати таку техніку для грузоперевозкок:
ГАЗель (стандартна) - вантажопідйомність 1,5 т, габарити кузова 3 * 1,8 * 1,6 м. Дуже добре підійде для більшості видів вантажоперевезень.
ГАЗель (подовжена) - вантажопідйомність: 1,5 т, габарити кузова 4 * 1,8 * 2,1 м. Стане в нагоді коли треба перевезти високий холодильник або нерозбірний шафа.
МАЗ - вантажопідйомність 5 т габарити кузова 6 * 2 * 2,4 м. Підійде для переїзду досить великого офісу або квартири.
КАМАЗ (самоскид) - вантажопідйомність 10 т, габарити кузова 5 * 2,5 * 2,5 м. Дуже добре підходить для вивезення великого обсягу будівельного сміття.

Основні напрямки нашої діяльності:

Ми працюємо як з готівковим, так і з безготівковим розрахунком. При необхідності, підписується договір про відповідальність за збереження вантажу, що дозволяє Вам абсолютно не турбується що офісний переїзд доставить будь-які проблеми.

Замовити транспорт і вантажоперевезення можна за телефонами:

8 (937) 987-97-27 та 8 (846) 922-53-18

Консультація клієнтів - це частина нашої роботи.

Крім того, ви можете скористатися формою онлайн-замовлення, і диспетчер подзвонить Вам найближчим часом.

Нам довіряють, і тому рекомендують своїм друзям.

Новости