Трекер активності Fitbit Charge 3 працює без підзарядки до семи днів

Компанія Fitbit оголосила про випуск носиться електронного пристрою Charge 3, зображення якого з'явилися на початку місяця. Компанія Fitbit оголосила про випуск носиться електронного   пристрою Charge 3, зображення   якого з'явилися на початку місяця

Браслет, оснащений сенсорним екраном, підходить для плавання і пропонує понад півтора десятка режимів з контролем досягнення мети вправ. При цьому він пропонує функції, що залишатися на зв'язку, і може працювати без підзарядки до 7 днів.

В описі новинки виробник виділяє корпус з алюмінієвого сплаву, дисплей OLED, захищений склом Corning Gorilla Glass 3 і сенсорну кнопку індуктивного типу. Як стверджується, нова запатентована технологія сенсорного введення дозволила вивільнити місце в пристрої для інших датчиків.

Пристрій дозволяє стежити за частотою серцевих скорочень і визначати рівень кисню в крові, точніше, ніж його попередник, змінювати витрату калорій, щоб оптимізувати тренування і виявляти такі ситуації, як затримка дихання уві сні.

Пристрій дозволяє стежити за частотою серцевих скорочень і визначати рівень кисню в крові, точніше, ніж його попередник, змінювати витрату калорій, щоб оптимізувати тренування і виявляти такі ситуації, як затримка дихання уві сні

Браслет дозволяє налаштовувати і переглядати повідомлення про виклики, події в календарі, текстові повідомлення, приймати або відхиляти виклики і відповідати на повідомлення, використовуючи швидкі відповіді.

За словами виробника, браслет сумісний з більшістю пристроїв Android і iOS. Доступно декілька варіантів зовнішнього оформлення і велика кількість ремінців.

Ціна Fitbit Charge 3 дорівнює 150 доларам. Прийом попередніх замовлень вже розпочато. У роздрібній мережі пристрій з'явиться в жовтні. Крім того, заплановано випуск моделі Fitbit Charge 3 Special Edition вартістю 170 доларів з підтримкою технології безконтактних платежів Fitbit Pay.

Новости