Тренди 2018: названа наймодніша річ сезону, леопардовий спідниця, з чим носити леопардову спідницю, леопардовий принт, Оглядач

Міді-спідниця з леопардовим принтом австралійського бренду Realisation Par стала однією з найпопулярніших речей літа 2018 року.

Так, несподівано речі з зухвалим принтом, який багатьма стилістами вважається абсолютно позбавленим смаку, стали трендом літнього сезону нинішнього року. Їх носять всі сучасні модниці, в тому числі і всесвітньо відомі зірки. OBOZREVATEL пропонує приклади модних луків з леопардовими спідницями.

В першу чергу найбільшою популярністю користується спідниця під назвою Naomi skirt бренду Realisation Par. За даними видання Independent , Як тільки на полицях магазинів з'явилася ця модель, вона почала моментально розкуповувати. Realisation Par стабільно відновлює продажу модних спідниць, які завоювали звання головний тренд-2018.

Тренд підтримали і відомі в соцмережах модні інфлюенсери і блогери. Серед них виявилися засновниця блогу Man Repeller, на який підписані два мільйони людей, Леандро Медін і б'юті-блогер Люсі Вільямс.

Відзначимо, спідниця Naomi skirt продається а сайті бренду за ціною 180 доларів США.

Всесвітньо популярні зірки також нерідко вибирають подібний предмет гардероба, демонструючи більш широкий спектр фасонів. Так, крім традиційної спідниці-міді, серед селебрітіс користуються популярністю і спідниці-олівці, а також міні.

Настя Каменських

Міді-спідниця з леопардовим принтом австралійського бренду Realisation Par стала однією з найпопулярніших речей літа 2018 року

Віктроія Бекхем

Віктроія Бекхем

Кім Кардашян

раніше OBOZREVATEL назвав найпопулярніші відтінки волосся цього літа.

Ти ще не читаєш наш Telegram ? А дарма! підписуйся

Новости