Тренди: купальники весна-літо 2012

  1. Тренд №1. монокіні
  2. Тренд №2. уроки графіки
  3. Тренд №3. Вершковий крем
  4. Тренд №4. прикрашення
  5. Тренд №5. яскрава пляма
  6. Тренд №6. Приємна несподіванка

Скоро літо Скоро літо. Купальники до бою! Нижче - все, що тобі потрібно знати, щоб відчувати себе на пляжі модною штучкою.

Тренд №1. монокіні

Лукаві красуні з листівок в стилі pin-up залишили нам у спадок приголомшливо жіночний, кокетливий стиль. Саме на нього звернули свої погляди дизайнери напередодні літа 2012. Дівчата з плакатів 50-х років скромністю не відрізнялися, проте і викликають їх наряди були. Декольте, боді, рюші і горох, але ніякої зайвої наготи. Зустрічайте: з тріумфом повернулися монокіні, вони ж суцільні купальники. Класичні, спортивні, без бретелей або - хіт - з бретелькою на одне плече. Основний недолік монокіні - в ньому незручно засмагати, так як торс залишається закритим. Але для пляжних вечірок підійде ідеально.

Як це носити? Модель хоч і закрита, але досить небезпечна. Багато хто думає, що наближений до «шортиках» низ суцільного купальника стрункішою. Ні в якому разі! Такі «шортики» вимагають гранично худих, довгих і мало не модельних ніг . Власне, володарки таких можуть далі не читати і купити собі будь-який купальник - благо, красиве тіло зіпсувати складно. Якщо ти не вважаєш свої стегна бездоганними, то найбезпечніший варіант - класичний виріз на стегні, невисокий і не низький. Дамам з пишними формами варто звернути увагу на моделі з зав'язками на шиї, на «стройнящіе» спортивні купальники-боді з утягивающими вставками.

Тренд №2. уроки графіки

Монохромні купальники дуже модні. Чорно-білі дуже вигідно виглядають на засмаглому тілі і дозволяють коригувати фігуру. Наприклад, графічні поздовжні елементи візуально «витягнути» присадкуватий силует, а різниця в кольорі дозволить приховати різницю в обсягах. Так, при масивному «споді» і влаштовує тебе «верху» ти можеш придбати купальник з чорними плавками і білим бюстгальтером.

Особливо ефектно виглядають купальники, схожі на перекроєні для пляжу смокінги: забавно і в той же час розкішно. До речі, і морський стиль, наш вірний річний друг, вічно актуальний.

Як це носити? Міф про те, що горизонтальна смуга повнить, - всього лише міф, так. Купальник в вузьку смужку однакової ширини може собі дозволити будь-яка жінка. А ось різнокольорові, широкі і «стрибають» візерунки - варіанти для жінок з підлітковим будовою тіла або все для тих же щасливиць з ідеальними фігурами .

Тренд №3. Вершковий крем

Мода на пастельні тони не обійшла стороною і пляжі. Ментол, м'ята, бананове морозиво, вершки, пудра - всі ці їстівні відтінки дивно виглядають на залитому сонцем узбережжя. Щоб не виглядати надто вже «цукрово», спробуй поєднувати однотонні й строкаті деталі пляжного костюма, виконані в одній колірній гамі. А краще купити 2-3 купальника різних відтінків і експериментувати, комбінуючи їх частини, все літо.

Як це носити? Для бажаючих додати обсягу де б то не було: саме з купальниками пастельних відтінків це вийде найбільш виграшно. Ліф з піною з вершкових рюш або плавки з прикрасою з них же, і ти будеш схожа на апетитний десерт .

Тренд №4. прикрашення

У новому сезоні практично немає різниці між купальником і повсякденним костюмом. Шорти як плавки, топи як бюстгальтери , Монокіні як боді і, відповідно, навпаки. Логічно, що на купальних костюмах з'явилися «міські» елементи. Брошки, ремені, перлинні пояса ...

Як це носити? Оригінальні деталі дозволяють акцентувати увагу на найбільш виграшних частинах твоєї фігури.

Тренд №5. яскрава пляма

Крихітні яскраві бікіні, купальники зі звіриним принтом, чорні роздільні або злиті комплекти - ось список речей, які актуальні завжди! Якщо у тебе є улюблений купальник льодяникового кольору або бікіні «під зебру», то сміливо носи його і в цьому році.

Як це носити? Не забувай про те, що великий звіриний принт може зробити фігуру більш масивною, а для крихітних «трикутників» неонових відтінків тіло повинно бути - не більше і не менше - ідеальним.

Тренд №6. Приємна несподіванка

знову тренд з подіумів зглянувся до пляжу. Все, напевно, бачили «зіркові» сукні з вирізами в незвичних місцях: розрізи на рукавах, «декольте» на ребрах, сітчасті вставки всюди, де дозволяють пристойності, а іноді і практично скрізь ... Приблизно так само виглядають і купальники. Вирізи створюють цікаві візуальні ефекти і «ліплять» силует заново.

Як це носити? Вищезазначене «декольте на ребрах» може за хвилину зробити тобі осину талію. За умови бездоганної посадки, звичайно: немає нічого гіршого складок тканини навколо екстравагантного розрізу.

Ось, в принципі, все установки на прийдешні спекотні місяці. Головне - пам'ятай, що на доглянутому тілі навіть самий немодний доісторичний купальник буде виглядати карколомно. І мода тут абсолютно ні при чому.

Анастасія Клео-Полєтаєва, фахівець «Імідж-студії Ольги Яковлєвої»

Як це носити?
Як це носити?
Як це носити?
Як це носити?
Як це носити?
Як це носити?

Новости