Тропічні аромати: кращі запахи на літо

  1. Fiesta Carioca від Escada
  2. Coccobello Eau de Parfum від H EELEY
  3. Paradiso від Roberto Cavalli
  4. Le Parfum Resort Collection від Elie Saab
  5. Paradise Bay For Women від Karl Lagerfeld

Влітку хочеться бути ефектною і хвилюючою, і аромат повинен відповідати настрою! Знайомся з кращими тропічними ароматами з нашої вибірки, щоб прикрасити літо яскравими квітами!

Fiesta Carioca від Escada

Серед новинок парфумерії 2017 року не можна згадати яскравий і чарівний аромат від Escada, який підніме настрій і занурить в світ радості і веселощів. Екзотична маракуйя, ароматна малина, жасмин і пасифлора надають запаху легкості і солодощі, а деревні нотки роблять його більш насиченим і глибоким. Спробуй новий безтурботний аромат від Escada і запальна фієста буде тебе супроводжувати протягом всього дня.

Coccobello Eau de Parfum від H EELEY

Якщо ти давно мрієш побувати на райському тропічному острові, саме час втілити мрію в реальність за допомогою нішевого тропічного аромату від HEELEY. Ніжні нотки кокоса, чуттєвої гарденії і пальмового листя переплітаються з легкими відтінками екзотичних фруктів. Цей аромат подарує тобі незабутню насолоду і точно перенесе тебе в дивовижні тропіки.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 1000 і 1 ароматна ніч: томний уд в парфумерії

ЧИТАЙ ТАКОЖ:   1000 і 1 ароматна ніч: томний уд в парфумерії

Paradiso від Roberto Cavalli

Серед жіночих ароматів з тропічними нотками варто звернути увагу на райський парфум від Roberto Cavalli. Цей квітково-деревний запах нагадає про екзотичні рослини і дозрів фруктах в тропічних лісах, про море і вологому піску на мальовничому пляжі. Нотки фруктів, меду і деревні акорди роблять запах воістину оригінальним і чарівним.

Le Parfum Resort Collection від Elie Saab

Новинка парфумерії від Elie Saab повна тропічних нот і нагадує легкий бриз на березі красивого острова. Нотки інжиру і мандарина переплітаються і бадьорять, а жасмин, апельсиновий колір і франжипани надихають на розслабляючий і неспішний відпочинок. Спробуй зануритися в світ тропіків за допомогою чудових ароматів від відомих брендів!

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Парфуми з характером: новий аромат Chanel Gabrielle

ЧИТАЙ ТАКОЖ:   Парфуми з характером: новий аромат Chanel Gabrielle

Paradise Bay For Women від Karl Lagerfeld

Одні з найпопулярніших парфумів від Karl Lagerfeld, які перенесуть тебе в райське місце і зберуться навколо чарівним ароматом. Запах 2015 року належить до квітковим деревно-мускусним ароматів і огорне тебе нотками лічі, ананаса і персика. Нотами серця стали ніжні жасмин, троянда і насичена магнолія.

Нотами серця стали ніжні жасмин, троянда і насичена магнолія

Новости