Труси дитячі оптом купити від виробника в інтернет-магазині Лули.

  • Нижня білизна рекомендують міняти щодня, тому дитячі трусики оптом знадобляться навіть тим батькам, що виховують одного малюка. Якщо ж дітей кілька, то потреба в якісному нижній білизні зростає в геометричній прогресії. І у Лули є що запропонувати і для батьків, і для роздрібних продавців дитячого нижньої білизни.

    Перш ніж купити дитячі труси, потрібно переконатися в безпеці і довговічності матеріалу. Адже ця річ буде контактувати з шкірою дитини весь день, з ранку і до вечора, а тому компроміси зі складом тканини і барвниками неприпустимі.

    І Лули пропонує дитячі труси з якісного трикотажу, кулір або риба, або смесового полотна, що складається з котону з додаванням лайкри. Переваги таких речей позбавлять вас від сумнівів при покупці:

    • якісний крій;
    • повну відповідність стандартними розмірами (ви зможете орієнтуватися не тільки на параметри, але і на вік дитини);
    • безліч забарвлень, від класичних білих до складних геометричних візерунків і зображень улюблених мультгероїв;
    • різноманітність моделей.

    Тут можна придбати як окремі трусики потрібних кольорів і розмірів, так і комплект з декількох предметів одного розміру.

    Трусики для хлопчиків пропонують різних форматів: боксери, класика, сімейні. Вважається, що у дитини має бути кілька різних моделей, щоб він міг вибирати потрібний рівень комфорту.

    Якщо вам потрібно купити трусики для дівчаток, то вибирайте або спокійні, або яскраві моделі. У цьому сегменті представлений величезний вибір кольорів, від білого до синього, від рожевого до зеленого. Розрізняються і малюнки - чим дорослішими дитина, тим більш стримані принти пропонуються. Вибирайте якісну білизну комфортного крою!

    Також ми пропонуємо недорого купити жіночі та чоловічі труси оптом і в роздріб з доставкою по Україні.

Новости