Труси оптом від виробника. Купити жіночі та чоловічі трикотажні труси - Трикотаж від виробника Наталі Момот

Нижня білизна, і, зокрема, труси, плавки, панталони, - найголовніші предмети гардероба і жінки, і чоловіки. Цей одяг не видно, однак, вона самим безпосереднім чином впливає і на наше самопочуття, і на здоров'я. Ми пропонуємо купити трикотажні чоловічі та жіночі труси оптом за доступними цінами в Україні.
Нижня білизна, і, зокрема, труси, плавки, панталони, - найголовніші предмети гардероба і жінки, і чоловіки Формуючи асортимент своєї торгової точки, зверніть увагу на продукцію від виробника ТМ «Наталі Момот». Вітчизняний і імпортний трикотаж, з якого виготовляються труси, чоловічі сімейні труси, труси-боксери і інше нижню білизну на нашому підприємстві, відповідає всім гігієнічним і санітарним нормам.
Якщо ви плануєте купити жіночі або чоловічі труси оптом, вам корисно буде знати деякі особливості нашої співпраці. Якщо ви купуєте дрібний опт (до 500 грн), ціни на продукцію, зазначені в прайсі, трохи підвищуються. Однак, навіть в цьому випадку ви маєте можливість купити трикотаж дуже дешево. Ви можете оплатити трикотаж будь-яким способом, забрати його на складі або оформити доставку зручною кур'єрською службою. Також маєте можливість отримати додатково 3%, 6% або 15% знижки на покупку.
Вся додаткова інформація за трикотажної продукції, таблиця розмірів і умови системи знижок розміщена на нашому офіційному сайті.

Якісні труси оптом. Одяг від виробника за доступною ціною.

Новости