Трусики для кішок і собак під час тічки

вихованці тварини кішки собаки

Де ж можна взяти труси для вашого вихованця? Перш за все не намагайтеся адаптувати вашу нижню білизну для тварин - жодна кішка і собака не мають такого розміру «сідниць» і «стегон», як людина. А тому краще всього купити готові вироби в зоомагазині або зшити самої.

Хоча варіант «зшити самої» не всім підходить - процес може затягнутися, а результат може потрясти навіть вашого вихованця. Хороша альтернатива - застосувати звичайний памперс, виконавши в ньому дірочку для хвоста.

Хоча тут теж можуть виникнути проблеми саме з «дірочкою», адже все залежатиме від того, в якому місці ви її проб'єте. Можливо, вам доведеться деякий час поекспериментувати з «дірками» і «хвостами» і цілком може трапитися так, що перш ніж ви всі нарешті зробите, памперси несподівано закінчаться і доведеться все-таки шити труси самої.

Отже, все виявилося досить складно з трусиками для кішок і собак. А крім того, щоб просто знайти (зшити, зляпати) труси, так їх ще й надіти потрібно на бідну тварину! А після цього, ходити за ним в надії, що воно їх не стягне і в разі, якщо ваші надії не виправдаються, надягати заново. Але не лякайтеся, це завдання легко вирішується.

Перш за все, необхідно привчати тварину до трусів з самого дитинства. А це загрожує ніж? Тим, що вам доведеться не просто «майструвати» труси, але «майструвати» їх кожен раз різних розмірів, адже тварини, як і люди, мають властивість виростати. Тому через деякий час ви обов'язково «наб'єте руку» і станете справжнім кравцем для вашої кішечки або собачки.

І останнє. Якщо ви думаєте, що трусики, які захистять вас і ваші білі речі від брудних плям, будуть якимось чином зберігати кішку або собаку від уваги псів, то, повірте, ви жорстоко помиляєтеся. Навпаки, вони ще більше будуть звертати увагу на ваших пухнастих «жінок», так як вони, швидше за все, рідко бачать сучок в трусах. А роздягати таку «дівчину» для них буде ще цікавіше. Чоловіки знають.

А це загрожує ніж?

Новости