Туфлі на підборах - 50 кращих моделей на фото

  1. Взуття на підборах: трохи історії Вчені всього світу до цих пір намагаються розібратися звідки бере...
  2. Туфлі на підборах: моделі нового сезону
  3. З чим носити туфлі на підборах
  4. Як носити туфлі на підборах зі спідницями
  5. Як поєднувати сукні з туфлями на підборах
  6. Туфлі на підборах в комплекті з брюками
  7. Як вибрати туфлі на підборах

Взуття на підборах: трохи історії

Вчені всього світу до цих пір намагаються розібратися звідки бере свій початок мода на каблуки. Найперша згадка про взуття на підборах бере свій початок у Стародавній Греції, де вона використовувалася акторами театрів для збільшення зростання. Наступний період популярності подібного взуття можна віднести до 15-16 століть, коли було поширене прагнення вгору, бажання вивищення над дійсністю. Тоді популярними були туфлі - chopine, або сандалі на платформі з дерева або пробки. Висота їх каблуків варіювалася від 14 до 60 см.
У 17 столітті з таких моделей і народився образ сучасного звичного каблука. Спочатку це була щось на зразок платформи з вирізом на рівні зводу стопи.

Якщо говорити про походження моди на каблуки, неможливо не згадати про зовсім свіжий винахід, про підборах-шпильці. У 50-х роках у Франції, коли все модельєри намагалися створювати тільки ті моделі, які здатні підкреслити молодість і красу жінки. Тоді туфлі на шпильці припали до речі і дуже швидко завоювали любов всіх модниць.

Туфлі жовтого кольору від Charlotte Olympia. Туфлі на шпильці і контрастною платформі чорного кольору. Туфлі доповнені об'ємними металевими черепами.

Туфлі доповнені об'ємними металевими черепами

Туфлі з квітковим принтом Charlotte Olympia. Туфлі на шпильці і платформі синього кольору.

Туфлі на шпильці і платформі синього кольору

Туфлі зеленого кольору від Charlotte Olympia. Туфлі на шпильці і контрастною платформі чорного кольору. Туфлі доповнені об'ємними металевими черепами.

Туфлі доповнені об'ємними металевими черепами

Яскраві туфлі Charlotte Olympia з принтом і об'ємної аплікацією в східному стилі.

Яскраві туфлі Charlotte Olympia з принтом і об'ємної аплікацією в східному стилі

Яскраві туфлі Charlotte Olympia чорного кольору з синьо-зеленої платформою, виступаючим мисом і каблуком незвичайної форми.

Яскраві туфлі Charlotte Olympia чорного кольору з синьо-зеленої платформою, виступаючим мисом і каблуком незвичайної форми

Яскраві туфлі Charlotte Olympia чорного кольору з оранжево-рожевою платформою, виступаючим мисом і каблуком незвичайної форми.

Яскраві туфлі Charlotte Olympia чорного кольору з оранжево-рожевою платформою, виступаючим мисом і каблуком незвичайної форми

Замшеві туфлі Charlotte Olympia з платформою і широким каблуком золотистого кольору, а також з золотистим ремінцем і окантовкою.

Замшеві туфлі Charlotte Olympia з платформою і широким каблуком золотистого кольору, а також з золотистим ремінцем і окантовкою

Сірі туфлі Aperlai на прихованій платформі і тонким ремінцем на щиколотці і білим помпоном.

Сірі туфлі Aperlai на прихованій платформі і тонким ремінцем на щиколотці і білим помпоном

Чорні туфлі Aperlai на прихованій платформі, тонкому ремінці і широкому розширюється донизу каблуці.

Модні туфлі на підборах на подіумі

Новий модний сезон пройшов під девізом: «Чим вище - тим краще!». Найяскравішими варіантами моделей туфель на підборах можна назвати ті, які мають незвичайні за формою каблуки. Наприклад, що складаються з двох частин каблуки або наявність додатково величезної платформи.

Ще один популярний акцент - ремінці. Представлені на показах туфлі на високих підборах були декоровані оригінальними ремінцями. Також не забули дизайнери і про класику, яка залишається в моді.

Товстий стійкий каблук - в деякому роді повернення назад до минулого, ретро-стиль. Туфлі на товстому каблуці представили в своїх колекціях Christopher Kane, Dior, Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Salvatore Ferragamo.

Туфлі на товстому каблуці представили в своїх колекціях Christopher Kane, Dior, Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Salvatore Ferragamo

Бежеві Білі туфлі Aperlai з рожевими і чорними принтами і рожевому підборах, розширюється донизу.

Бежеві Білі туфлі Aperlai з рожевими і чорними принтами і рожевому підборах, розширюється донизу

Бежеві Білі туфлі Aperlai з синіми і чорними принтами і рожевому підборах, розширюється донизу.

Бежеві Білі туфлі Aperlai з синіми і чорними принтами і рожевому підборах, розширюється донизу

Чорні туфлі Aperlai з комбінірованнйо шкіри та замші на прихованій платформі і широкому каблуці, з тонким ремінцем на щиколотці.

Чорні туфлі Aperlai з комбінірованнйо шкіри та замші на прихованій платформі і широкому каблуці, з тонким ремінцем на щиколотці

Білі туфлі- лофери на широкому прозорому підборах з зазублинами і платформі.

Білі туфлі- лофери на широкому прозорому підборах з зазублинами і платформі

Коричневі туфлі-лофери на широкому прозорому підборах з зазублинами і платформі.

Коричневі туфлі-лофери на широкому прозорому підборах з зазублинами і платформі

Чорні туфлі- лофери на широкому прозорому підборах з зазублинами і платформі.

Чорні туфлі- лофери на широкому прозорому підборах з зазублинами і платформі

Червоні туфлі із замші на прихованій платформі і розширюється підборах з тонким ремінцем на щиколотці.

Червоні туфлі із замші на прихованій платформі і розширюється підборах з тонким ремінцем на щиколотці

Класичні червоні човники із замші на високих підборах з завужені мисом, прикрашені хутряним помпоном з норки на заднику.

Класичні червоні човники із замші на високих підборах з завужені мисом, прикрашені хутряним помпоном з норки на заднику

Туфлі зі шкіри та замші червоного кольору з невеликими металевими клепками на колодці.

Скошений каблук користувався в цьому сезоні великою популярністю на показах, він був представлений провідними будинками моди, такими як Christian Dior і Dries Van Noten.

Модний італійський бренд Emilio Pucci в цьому сезоні запропонував туфлі на шнурівці з відкритим мисом, яскравих відтінків червоного, зеленого і класичного чорного.

Оригінальна колекція від бренду Miu Miu має каблуки на туфлях-човниках у вигляді великих будівельних шурупів. Дуже цікаві моделі туфель були представлені в показі від бренду Tory Burch. Каблук на туфлях цього бренду має модну форму, що розширюється до низу. Крім того, гарні туфлі на підборах прикрашені зав'язками, що також стане трендом майбутньої осені і зими.

Туфлі на підборах: моделі нового сезону

Для всіх сучасних дівчат, без винятку, не тільки красиві і модні, а й якісні туфлі є предметом першої необхідності. Взуття - це те, на чому не варто економити, так як мова йде в першу чергу про здоров'я і комфорт. Які ж туфлі вибрати, щоб залишатися модною, але при цьому відчувати себе впевнено. У цьому сезоні в тренді найрізноманітніші моделі, тому кожна модниця зможе легко знайти собі відповідну пару.

У цьому сезоні в тренді найрізноманітніші моделі, тому кожна модниця зможе легко знайти собі відповідну пару

Червоні замшеві туфлі зі шкіряним оздобленням в тон і шкіряним ремінцем. Шкіряні вставки декоровані металевими клепками.

Шкіряні вставки декоровані металевими клепками

Білі туфлі від Charlotte Olympia із зображенням панди на мисках і чорними бамбуковими листям по всій поверхні.

Білі туфлі від Charlotte Olympia із зображенням панди на мисках і чорними бамбуковими листям по всій поверхні

Білі туфлі від Chelsea Paris з гострим мисом і тонкими чорними ремінцями. Відкрита п'ята і невеликий каблук квадратної форми.

Відкрита п'ята і невеликий каблук квадратної форми

Білі туфлі від Miu Miu на високому широкому каблуці з перемичкою на гудзику і червоною смужкою на миска.

Білі туфлі від Miu Miu на високому широкому каблуці з перемичкою на гудзику і червоною смужкою на миска

Класичні червоні човники із замші на високих підборах з завужені мисом, прикрашені двома хутряними помпонами з норки на миска.

Класичні червоні човники із замші на високих підборах з завужені мисом, прикрашені двома хутряними помпонами з норки на миска

Білі туфлі від Nicholas Kirkwood з перфорацією у вигляді квітів. Туфлі на невеликому металевому круглому підборах.

Туфлі на невеликому металевому круглому підборах

Білі туфлі від Nicholas Kirkwood з перламутровим блиском. Класичні човники на шпильці.

Класичні човники на шпильці

Білі туфлі Pollini з відкритим мисом і чорним каблуком.

Білі туфлі Pollini з відкритим мисом і чорним каблуком

Червоні замшеві туфлі Aquazzura на високому прямому каблуці з вирізом на підйомі і відкритим мисом.

Туфлі з товстим каблуком

Оскільки в холодну пору року туфлі використовуються тільки в якості змінного взуття для офісу, рідше для походу в ресторан, а для прогулянок перевага віддається ботильйони або чобіт, то туфлі слід вибирати в першу чергу зручні і підходять для дрес-коду. А тут якраз і підійдуть чорні туфлі з товстим каблуком, дуже популярним в нинішньому сезоні. Каблук може бути і високим, і низьким. У подібній взуття можна провести весь день і не втомитися. А завдяки цікавим, унікальним дизайнерським рішенням, такі туфлі ще й дуже стильні і красиві.

скошений каблук

Ще один модний тренд сезону - скошений каблук. Взуття з подібним каблуком «на любителя», хоча і не виходить з моди вже кілька сезонів. Такий каблук не найзручніший, але досить оригінальний і незвичайний. Він прекрасно підійде для дівчат, які втомилися від класики, але не ризикнули надіти щось більш екстравагантне.

Туфлі на шпильці

В осінньо-зимовому сезоні туфлі на шпильці не є предметом першої необхідності для модного гардероба, абсолютно всі дизайнери продемонстрували ці моделі на своїх показах. Бренд Аltuzarra запропонував любителькам шпильок закриті шкіряні туфлі з делікатним незвичайним боковим вирізом, а також туфлі на шпильці з незвичайним декором.

Бренд Аltuzarra запропонував любителькам шпильок закриті шкіряні туфлі з делікатним незвичайним боковим вирізом, а також туфлі на шпильці з незвичайним декором

Червоні замшеві туфлі Aquazzura на високому прямому каблуці з вирізом на підйомі і відкритим мисом.

Червоні замшеві туфлі Aquazzura на високому прямому каблуці з вирізом на підйомі і відкритим мисом

Білі туфлі від Aperlaï на високому тонкому каблуці чорного кольору, з гострим мисом і чорній шкіряній вставкою збоку.

Білі туфлі від Aperlaï на високому тонкому каблуці чорного кольору, з гострим мисом і чорній шкіряній вставкою збоку

Білі туфлі від Aperlaï на високому рельєфному підборах і невеликий підошві. Туфлі-лофери виконані з гладкої шкіри, підошва чорна.

З чим носити туфлі на підборах

Туфлі на підборах завжди чудово поєднуються з класичними нарядами - спідницями, сукнями та брюками. Прямий, чіткий силует сукні або спідниці завжди ідеально поєднується з високими або середніми каблуком. Також чудовий варіант з туфлями на підборах - завужені брюки.

Туфлі на стійкому низьких підборах, легінси і светр-плаття гарне тріо. Подібний наряд здатний підкреслити всі достоїнства фігури і приховати недоліки.

Сукня з легкої тканини пастельного відтінку, туфлі на шпильці з гострим мисом, шкіряна куртка-косуха чорного кольору і яскравий акцент у вигляді червоного клатча на ланцюжку.

Сукня з легкої тканини пастельного відтінку, туфлі на шпильці з гострим мисом, шкіряна куртка-косуха чорного кольору і яскравий акцент у вигляді червоного клатча на ланцюжку

Червона міні-спідниця, світла блуза з рукавом 3/4, гостроносі туфлі бірюзового кольору.

Червона міні-спідниця, світла блуза з рукавом 3/4, гостроносі туфлі бірюзового кольору

Туфлі тілесного кольору на широкому каблуці, завужені джинси синього кольору і кардиган в чорно-білу смужку.

Власниці струнких ніжок можуть сміливо поєднувати високі підбори і шорти. Для літа це можуть бути джинсові або бавовняні моделі, для осені - щільні, з костюмної тканини, обов'язково в поєднанні з непрозорими колготками. Особливо це стосується суворого класичного стилю.

З взуттям на підборах поєднується будь-яка верхній одяг, крім спортивних курток. Плащі, класичні приталені куртки, косухи, жакети або пальто, хутряний жилет - завжди відмінно гармонують з туфлями на підборах.

Плащі, класичні приталені куртки, косухи, жакети або пальто,   хутряний жилет   - завжди відмінно гармонують з туфлями на підборах

Весь комплект підібраний в пастельних відтінках, в світло-бежевою колірній гамі: подовжений светр, міді-спідниця, туфлі на шпильці з гострим мисом.

Весь комплект підібраний в пастельних відтінках, в світло-бежевою колірній гамі: подовжений светр, міді-спідниця, туфлі на шпильці з гострим мисом

Мереживна міді-спідниця і блуза з коротким рукавом, туфлі на шпильці і клатч - все білого кольору.

Мереживна міді-спідниця і блуза з коротким рукавом, туфлі на шпильці і клатч - все білого кольору

Стильні туфлі на шпильці світло-бежевого тону ідеально доповнять повсякденний образ в поєднанні з вузькими джинсами блідо-фіолетового відтінку, блузкою блакитного кольору, коротким плащем блідо-бузкової забарвлення і коричневої дамською сумочкою.

Стильні туфлі на шпильці світло-бежевого тону ідеально доповнять повсякденний образ в поєднанні з вузькими джинсами блідо-фіолетового відтінку, блузкою блакитного кольору, коротким плащем блідо-бузкової забарвлення і коричневої дамською сумочкою

Образ в білому кольорі, біле в'язане плаття, білі штани, туфлі чорно-білого кольору і темно-бордовий клатч.

В якості моделей туфель на підборах ідеальним для офісу і ділових зустрічей стануть варіанти класичних човників. Для більш молодих модниць підійдуть шпильки, дамам постарше бажано віддати перевагу взуттю на стійкому, невисокому каблуці. Для створення ділового образу до туфель на підборах слід підбирати ділові костюми з однотонними колготками або панчохами в тон взуття. Ідеально підійдуть також брючні костюми.

Як носити туфлі на підборах зі спідницями

Одним з найбільш вдалих варіантів для туфель на товстому каблуці є спідниця. Це може бути спідниця- годе , Спідниця-тюльпан, але вона обов'язково повинна бути міді довжини. Матеріал для спідниці можна підбирати найрізноманітніший, починаючи шовком і, закінчуючи драпом. Також подібні туфлі гармонійно поєднуються з легкими повітряними сукнями та спідницями, але необхідно пам'ятати, що довжина повинна бути до коліна. У разі вибору туфель на шпильці ідеальним доповненням стане спідниця олівець - для роботи або плісирована спідниця - для повсякденного способу. Для модних в цьому сезоні туфель в чоловічому стилі відмінним варіантом буде максі спідниця або спідниця-шорти.

Для модних в цьому сезоні туфель в чоловічому стилі відмінним варіантом буде   максі спідниця   або спідниця-шорти

Плісирована спідниця гірчичного кольору, коричнева водолазка, туфлі на шпильці з леопардовим принтом і бірюзова сумка на ланцюжку.

Плісирована спідниця гірчичного кольору, коричнева водолазка, туфлі на шпильці з леопардовим принтом і бірюзова сумка на ланцюжку

Спідниця-дзвін з квітковим принтом, синя блуза з коротким рукавом, чорна сумка класичної форми, туфлі на шпильці з гострим мисом малинового кольору з металевим блиском.

Спідниця-дзвін з квітковим принтом, синя блуза з коротким рукавом, чорна сумка класичної форми, туфлі на шпильці з гострим мисом малинового кольору з металевим блиском

Образ в ретро-стилі. Корсет, пишна спідниця, чорні туфлі на підборах з шнурівкою.

Корсет, пишна спідниця, чорні туфлі на підборах з шнурівкою

Спідниця в клітку, бордовий светр з принтом, косуха чорного кольору, червоні замшеві туфлі на високих підборах.

Спідниця в клітку, бордовий светр з принтом, косуха чорного кольору, червоні замшеві туфлі на високих підборах

Чорна міді-спідниця в широку складку, блуза з геометричним принтом, бежевий клатч, туфлі і жилет в подібній кольоровій гамі.

Чорна міді-спідниця в широку складку, блуза з геометричним принтом, бежевий клатч, туфлі і жилет в подібній кольоровій гамі

Пальто з хутряним коміром, чорна міді-спідниця з мережива, клатч і блуза з квітковим принтом.

Пальто з хутряним коміром, чорна міді-спідниця з мережива, клатч і блуза з квітковим принтом

Квітковий принт перегукується на всіх предметах гардероба. Кольє, блідо-рожевий светр, спідниця і туфлі з ніжним квітковим принтом.

Кольє, блідо-рожевий светр, спідниця і туфлі з ніжним квітковим принтом

Класичний образ: чорні туфлі на шпильці, клатч прямокутної форми, біла кофта, чорна спідниця-олівець, пальто пудровий кольору.

Як поєднувати сукні з туфлями на підборах

Існує кілька фасонів суконь, які відмінно поєднуються з взуттям на низькому каблуці. Для стійких форм каблука підійде класична сукня-футляр. Образ в ретро-стилі доповнять туфлі з гострим миском на елегантній чарочці. Для високих каблуків можна сміливо підбирати абсолютно будь-який фасон сукні.

Для високих каблуків можна сміливо підбирати абсолютно будь-який фасон сукні

Сіре мереживне плаття, чорні туфлі з великою кількістю ремінців і гострим мисом, вечірній маленький клатч.

Сіре мереживне плаття, чорні туфлі з великою кількістю ремінців і гострим мисом, вечірній маленький клатч

Елегантні жіночі туфлі на середньому підборі бежевого кольору відмінно буде виглядати з сукнею бежевого тону довжиною до колін, демісезонні пальта світло-сірого відтінку і сумочкою темно-бежевого забарвлення.

Елегантні жіночі туфлі на середньому підборі бежевого кольору відмінно буде виглядати з сукнею бежевого тону довжиною до колін, демісезонні пальта світло-сірого відтінку і сумочкою темно-бежевого забарвлення

Ефектні туфлі зеленого кольору на високих підборах прекрасно доповнять вечірній образ в поєднанні з сукнею яскраво-червоного забарвлення, двобортним пальто зеленого тону і клатчем червоного кольору.

Ефектні туфлі зеленого кольору на високих підборах прекрасно доповнять вечірній образ в поєднанні з сукнею яскраво-червоного забарвлення, двобортним пальто зеленого тону і клатчем червоного кольору

Лаковані туфлі на підборах яскраво-блакитного відтінку добре поєднуються з сукнею біло-блакитний забарвлення, кардиганом бежевого тону і жіночої білої сумочкою.

Туфлі на підборах в комплекті з брюками

З червоними туфлями на підборах можна носити класичні брюки прямого крою, завужені моделі, розкльошені. Зараз популярні будь-які моделі брюк, особливо спідниця-штани. Скинни варіанти прийнято носити з туфлями на шпильці або з балетками. Кльош краще поєднувати з товстим стійким каблуком, а прямі брюки - з квадратним.

Кльош краще поєднувати з товстим стійким каблуком, а прямі брюки - з квадратним

Штани в клітку в червоно-чорній кольоровій гамі, хутряний жакет, клатч, капелюх і чорні туфлі на платформі і товстому каблуці.

Штани в клітку в червоно-чорній кольоровій гамі, хутряний жакет, клатч, капелюх і чорні туфлі на платформі і товстому каблуці

Туфлі на шпильці з відкритою п'ятою зі шкіри рептилії бронзового кольору, чорні шкіряні штани, картата блуза з коротким рукавом і чорний клатч.

Туфлі на шпильці з відкритою п'ятою зі шкіри рептилії бронзового кольору, чорні шкіряні штани, картата блуза з коротким рукавом і чорний клатч

Чорні штани, біла блуза і червоні човники на високих підборах золотистого кольору

Чорні штани, біла блуза і червоні човники на високих підборах золотистого кольору

Блакитні джинси, білий светр, червоні класичні човники на шпильці, бежевий клатч і палантин.

Як вибрати туфлі на підборах

Щоб туфлі приносили радість як естетичну, так і були зручними, слід звернути увагу при їх виборі на наступне:

1. За покупкою взуття краще відправитися в другій половині дня, так як ноги злегка набрякають до вечора і з розміром буде простіше вгадати.

2. Необхідно звертати увагу на підошву туфель, вона повинна бути трохи рельєфна, так як гладка створює побічну навантаження на стопу.

3. У придивилася парі необхідно прогулятися по магазину, так як відчуття дискомфорту може виникнути лише через кілька хвилин носіння.

Модні туфлі на високих підборах світло-коричневого відтінку чудово поєднуватимуться з джинсами світло-синього забарвлення, блузкою білого кольору з короткими рукавами, піджаком бежевого тону і клатчем смарагдового кольору.

Модні туфлі на високих підборах світло-коричневого відтінку чудово поєднуватимуться з джинсами світло-синього забарвлення, блузкою білого кольору з короткими рукавами, піджаком бежевого тону і клатчем смарагдового кольору

Туфлі на шпильці сріблястою забарвлення добре виглядають з джинсами фіолетового тону, блузкою сіро-бежевого відтінку, піджаком світло-бузкового кольору і дамською сумочкою рожево-фіолетового тону.

4. Кращий спосіб визначення висоти відповідного каблука: слід спробувати встати на носочки, в результаті чого відстань від підлоги до каблука повинна бути не менше 1 см. Якщо ж не виходить піднятися - каблук занадто великий.

5. Нога повинна досить щільно сидіти в туфлях, не бовтатися, а п'ята при цьому зафіксована і не ковзає вниз. Стопа повинна лежати на устілці, торкатися її.

6. Шви повинні бути дрібними і не виступати над поверхнею всередині взуття, інакше мозолі неминучі.

7. Якісне взуття не може коштувати дешево. Вона повинна бути виконана з натуральних матеріалів, акуратно зшита, не мати дефектів.

No votes yet.

Please wait ...

Новости