Туфлі для дівчаток в школу

Після того, як обрана шкільна форма, придбаний рюкзак і необхідні канцтовари, перед батьками постає наступне завдання - купити своїй школярці взуття, в якій вона буде ходити на заняття. Яким моделям віддавати перевагу, щоб дівчинка була задоволена дизайном, а батьки не переживали про комфорт і безпеку її ніг? Туфлі для дівчаток в школу повинні відповідати ряду характеристик, про які ми і поговоримо в даній статті.

Модні шкільні туфлі

Для початку поговоримо про те, які туфлі варто придбати для походів в школу, якщо дівчинка вчиться в молодших класах. Маленькі модниці увагу звертають лише на дизайн взуття. Нерідко вони слізно благають батьків купити їм в школу красиві туфлі на підборах. Звичайно ж, в такому віці краще носити взуття на плоскому ходу. Найкращі моделі туфель, які можна носити в школу, це Мері Джейн. Їх особливість полягає в тому, що каблук відсутній, миски круглі, а ремінець на підйомі надійно фіксує стопу. Але якщо ви готові піддатися на вмовляння доньки, то вибирайте туфлі, в яких каблук має форму цеглинки, а його висота не перевищує п'яти сантиметрів. Така висота вважається найбільш прийнятною для зростаючого організму. Крім того, дівчатка все ще залишаються активними дітьми, тому нерідко на перервах бігають по шкільних коридорах, сходах, і високий каблук - це небезпечно.

Ученицям старших класів можна вибирати в школу туфлі на платформі , Які відрізняються практичністю. Така підошва дозволяє і моді відповідати, і здоров'ю не зашкодить. Платформа може мати висоту від двох до п'яти-семи сантиметрів. Модні туфлі на платформі відмінно поєднуються і з сукнею, і з сарафаном, і зі спідницею, і з брюками. Дуже добре виглядають моделі з ремінцем або декількома ремінцями на підйомі, декоративною блискавкою на заднику або на мисках. Старшокласниці, безумовно, оцінять туфлі на танкетці, які можна носити не тільки в школу. Танкетка вже давно стала трендом і не збирається здавати позиції. Підошва може бути класичної або незвичайної, звужується або розширюється донизу. Шкільні туфлі на танкетці відрізняються стійкістю, зручністю колодки, практичністю.

Критерії вибору туфель

Одним з найбільш важливих критеріїв є матеріал, з якого виготовлені туфлі. Передбачається, що школярка буде їх носити щодня восени і навесні, тому міцність стоїть на першому місці. Звичайно ж, найоптимальнішим варіантом є натуральна шкіра. Вона ізносоустойчива, не пропускає вологу, дозволяє стопах «дихати». Крім того, за шкіряними туфлями легко доглядати, тому дівчинка зможе робити це без участі батьків.

Якщо бюджет не дозволяє придбати шкіряне взуття, можна підшукати моделі, виконані з якісного замінника. У деяких випадках туфлі зі шкірозамінника за своїми характеристиками не поступаються в якості моделей зі шкіри. Існують також моделі з текстилю. Такі туфлі при акуратній шкарпетці довгий час можуть виглядати цілком гідно, але доглядати за ними складно. Сильні забруднення з текстилю видалити непросто. Крім того, є ризик появи деформації туфель.

Що стосується вибору кольору, то найчастіше керівництво навчальних закладів в школу пропонує ходити в туфлях темного кольору. Таке взуття вважається універсальною, так як підходить до форми будь-якого кольору, тому краще в школу купувати чорні, темно-сині або коричневі туфлі . Уникайте моделей з рясним декором, так як школа - це не подіум і не дискотека, а навчальний заклад.

Яким моделям віддавати перевагу, щоб дівчинка була задоволена дизайном, а батьки не переживали про комфорт і безпеку її ніг?

Новости