Туфлі на платформі - кращі варіанти поєднань модного взуття

  1. Як правильно носити туфлі на платформі
  2. Поєднання з сукнею
  3. Носимо туфлі з брюками
  4. Спідниця або шорти?

Взуття на підборах візуально робить жіночі ніжки довші, фігуру - стрункішою, а образ в цілому - витонченіше. Але тривале ходіння на високих підборах загрожує набряком і втомою ніг, болями в стопах, гомілках, спині, натоптишами , варикозом і іншими неприємностями. Як же бути власницям невеликого зростання?

Оптимальне рішення - взуття на платформі. Платформа - це товста підошва, за рахунок якої можна візуально збільшити зріст і довжину ніг без додаткового навантаження на підйом і литкового м'яза. Таке взуття дуже різноманітна, давайте розберемося в асортименті і дізнаємося, з чим носити туфлі на платформі.

Як правильно носити туфлі на платформі

Найкомфортніше і стильний варіант туфель на платформі - це моделі на танкетці. Платформа в такому взутті розташовується по всій площі підошви, а п'яткова частина піднята щодо носочной. Зазвичай п'яткова частина платформи звужується донизу, так туфелька виглядає менш масивно. Бувають і оригінальні туфлі на платформі, фото демонструє моделі з висічкою знизу, завдяки якій підошва ділиться на передню і задню частину - створюється ілюзія каблука.

Туфельки на танкетці нерідко забезпечені ремінцем на щиколотці для більш комфортного носіння та безпеки дівчини. Одягати туфлі на танкетці можна до суворого сукні-футляру, романтичному розкльошені сарафана, брючки-скинни.

Другий варіант платформи - суцільна підошва. Такий тип підошви частіше зустрічається в спортивних моделях взуття, але є і туфлі на товстій платформі. Красиво виглядають туфлі з лаковим верхом, може використовуватися шкіра і замша, текстиль. Щоб такі туфлі не виглядали занадто потужно і грубо, вибирайте відкритий верх. Додасть жіночності дрібний принт на текстилі зверху і дрібні декоративні елементи:

  • стрази;
  • намистини;
  • гудзики;
  • дрібні ремінці;
  • пряжки.

Такі туфлі з обережністю слід вибирати дівчатам з дуже худими щиколотками і тонкими ногами. Носити туфлі на суцільний платформі рекомендується з широкими брюками або вільним подовженим кардіганом. Сенс в тому, щоб візуально зрівноважити масивність платформи.

Не можна не згадати туфлі на платформі і підборах. У таких моделях платформа розташовується тільки під передньою частиною стопи. Комбінація платформи і каблука дозволяє ще більше збільшити зростання, що цінують мініатюрні модниці. Але є і інша перевага подібного взуття - можна пристойно збільшити своє зростання, що не відчуваючи себе при цьому на ходулях. Ви піднімаєтеся на висоту каблука, але потовщення передньої частини підошви згладжує перепад висоти.

Ви піднімаєтеся на висоту каблука, але потовщення передньої частини підошви згладжує перепад висоти

Ходити в таких туфлях набагато зручніше і безпечніше, ноги менше втомлюються. Подібні моделі - відмінний вибір для ділової леді, вони прекрасно поєднуються з брючним костюмом. Їх також можна надіти до ділового, повсякденного або коктейльній сукні.

Поєднання з сукнею

Висока платформа прекрасно поєднується з різноманітними сукнями. Погляньте - червоні замшеві туфлі ідеально доповнюють червоне плаття з расклешенной спідницею і рукавом-регланом. Жовті аксесуари роблять аутфіт яскравим і життєрадісним, а відсутність каблука - ще і комфортним. При цьому ніжки помітно подовжуються завдяки платформі, а хода стає легкою і спокусливою.

Наступний цибулю створений на базі сукні-футляра з квітковим принтом і ефектною драпіруванням. До нього ми підібрали аксесуари у вигляді сумочки і браслета в спокійному зеленому відтінку і персикові туфлі на платформі і підборах. Зверніть увагу - це модель туфель на прихованій платформі, відсутня видима межа між підошвою і верхом взуття. Максимально лаконічна взуття - вірне рішення, адже одяг в цьому комплекті досить строката і рельєфна.

Туфельки на платформі можна носити і з сукнями максі, в такому випадку вибирайте модель з каблуком. Для легкого сукні з напівпрозорої тканини з расклешенной спідницею в підлогу підберіть туфельки з відкритим мисом, а для вечірнього плаття, що облягає з відкритою спиною - туфлі на прихованій платформі. Туфлі на платформі сприймають колготи, панчохи, легінси, тому в прохолодну погоду від них не варто відмовлятися, одягається в плаття.

Носимо туфлі з брюками

До брюк можна надіти туфлі на платформі будь-якого типу, все залежить від фасону самих штанів.

  • Лук в діловому стилі з брючним костюмом передбачає човники на шпильці. До останньої можна додати платформу в передній частині туфельки. Вибирайте традиційні для офісу кольору і акуратний дизайн взуття. Каблук високої платформи зробить фігуру жіночною і внесе нотки чарівності в ваш образ, чого не зробить танкетка - такі моделі не рекомендуються до класичних брюк.
  • Всі ті ж чорні штани, тільки широкі, все та ж сорочка, тільки прикрашена грайливим краваткою-бантом, і, звичайно ж, взуття - оригінальні туфлі на високій платформі. Оксфорди з чорно-білої шахової кліткою на миска і рівною платформою в горошок створюють трохи легковажний, але в той же час дуже стильний і продуманий образ.
  • Повернемося до туфель на платформі і танкетці - вони теж гармоніюють з брюками, але тільки з вузькими. Джинси-скінні або укорочені обтягуючі брюки відмінно виглядають з туфлями на платформі як східного, так і контрастного відтінку.

Одягнувши туфлі на рівній платформі і вузькі брюки, ви будете виглядати безглуздо - взуття виглядає занадто грубо, збільшуючи розмір ноги і спотворюючи ходу.

Спідниця або шорти?

Одягаючи коротку спідницю, жінка завжди ризикує здатися вульгарною. Найчастіше таке трапляється, якщо поєднати міні і високу шпильку. Жіночі туфлі на платформі збільшать зростання і зроблять ходу спокусливою, при цьому не дозволять сумніватися в тому, що перед вами - пристойна дівчина.

Коротенька спідниця-полусолнце і яскравий топ з американською проймою прекрасно доповнює пара туфель кольору фуксії - чарівний і приємний аутфіт.

Коротенька спідниця-полусолнце і яскравий топ з американською проймою прекрасно доповнює пара туфель кольору фуксії - чарівний і приємний аутфіт

Розглянемо наступний цибулю в морській кольоровій гамі - голубі короткі шорти і топ з воланами кольору м'яти з бавовняної тканини. З сандалями на плоскій підошві він виглядав би надто по-пляжному, а туфлі на товстій платформі і високих підборах роблять образ надзвичайно ефектним і стильним. Вибрали ви спідницю або шорти - туфельки на платформі завжди до місця.

Вибрали ви спідницю або шорти - туфельки на платформі завжди до місця

Завдяки різним модифікаціям туфель на платформі товсту підошву використовують в найрізноманітніших нарядах. Запам'ятайте основні правила, а в іншому - повна свобода дій. Хочете здаватися вище або зробити ходу граціозніше? Купуйте туфельки на платформі!

Як же бути власницям невеликого зростання?
Спідниця або шорти?
Хочете здаватися вище або зробити ходу граціозніше?

Новости