Туніка для вагітних: як вибрати підходящий варіант?

  1. Звідки сталася туніка?
  2. Чим приваблива сукня-туніка для вагітних?
  3. Переваги пляжної туніки для жінок, які очікують малюка
  4. Утеплення туніка - зимовий варіант

У період вагітності фігура жінки набуває округлі обриси У період вагітності фігура жінки набуває округлі обриси. Як зручною і практичною одягу для майбутньої мами як не можна до речі підійде туніка для вагітних. Сайт supermams.ru розповість, як її вибрати.

Звідки сталася туніка?

«Народилася» туніка в Стародавньому Римі. Спочатку це була мішкоподібна одяг, яка не має ворота, рукавів і завжди нижче стегна.

У повсякденному житті римлянки носили туніку, що відкриває коліна. Після повноліття, а також в день весілля перевага віддавалася довгою і вузькою туніці.

В даний час туніка - це найчастіше пряма і нероз'ємна спереду одяг. Як правило, у неї відсутній комір. Туніка буває з рукавами або без них. Довжина може варіюватися від вище стегон до короткого «сукні».

З плином часу туніка перетворилася. З'явилося безліч її варіантів. У тому числі і туніка для вагітних.

У тому числі і туніка для вагітних

Такий одяг буде до лиця вагітної жінки. До того ж, дизайнери сьогодні пропонують кілька видів тунік для майбутніх мам на будь-який смак: довга туніка-плаття, коротка туніка, що досягає стегна, легка туніка, що приховує верхню частину стегон, і пляжна туніка.

Особливість всіх тунік для вагітних полягає в тому, що вони не здавлюють круглий животик жінки і дарують комфорт і свободу рухів. Майже всі красиві і практичні туніки для вагітних добре поєднуються з класичними спідницями, вузькими брюками або джинсами і легінсами.

Далі поговоримо про різні види тунік окремо.

Чим приваблива сукня-туніка для вагітних?

Зазвичай сукні-туніки шиються з шовку, батисту, шифону, льону, бавовни. Ці тканини мають легку текстуру, тому ви будете почувати себе комфортно навіть в спекотний день.

Така туніка довжиною нижче стегон. Має вільний в районі живота або обтягуючий крій. Може бути виконана як з рукавами, так і без них.

Також зараз стають популярними ажурні туніки, в'язані гачком. Вони виглядають дуже ефектно.

На ранню весну або осінь чудово підійдуть теплі сукні-туніки для вагітних. Їх шиють з більш щільних матеріалів, наприклад, з сукна або з вовняного волокна.

Чи є різниця між короткою тунікою довжиною до стегна і легкої тунікою, що прикриває верхню частину стегон?

Різниця даних тунік полягає тільки в їх довжині і матеріалі, з яких вони зроблені. Зазвичай це досить коротка туніка, зазвичай злегка обтягуючий фігуру жінки.

Легка туніка зазвичай виготовляється з бавовни і льону. Це літній варіант одягу. Туніка для вагітних довжиною до стегна може бути зшита або пов'язана з будь-якого матеріалу.

Виглядати туніки можуть як забавно, так і цілком серйозно.

Переваги пляжної туніки для жінок, які очікують малюка

Пляжна туніка для вагітних - відмінне рішення для жінок, які люблять сонце, але з тих чи інших причин не хочуть демонструвати свою вагітність. Виглядає туніка як коротке плаття, зшите з легкого матеріалу.

Такий варіант одягу може досить сильно відкривати руки і груди і при цьому дбайливо захищати животик від сторонніх поглядів і ультрафіолетових променів.

Часто туніка для вагітних декорується вишивкою, різними красивими стрічками, мереживом, гудзиками, намистинами та іншої фурнітурою. Це робить образ більш жіночним. Туніки бувають різних кольорів і можуть мати цікавий принт.

Більшість тунік не мають ворота, але відрізняються гарним декольте. Залежно від дизайну дану одяг можна носити вдома, на роботі або на урочистому заході.

Залежно від дизайну дану одяг можна носити вдома, на роботі або на урочистому заході

Утеплення туніка - зимовий варіант

Зараз на вулиці зима, тому потрібно особливо берегти себе і майбутнього малюка. Зимові туніки для вагітних об'єднали в собі всі види тунік, за виключення легких і пляжних. Подібна туніка може бути представлена ​​як у вигляді сукні, так і у вигляді «джемпера».

Але якою б вона не була, це завжди дуже теплий одяг. Часто прикрашається малюнком або орнаментом, виконана з вовни, джерсі і інших матеріалів.

І наостанок supermams.ru радить: при виборі туніки жінці, яка чекає на дитину, краще звернути увагу на одяг, виготовлений з натуральних матеріалів, без додавання синтетики. Адже невідомо, як поведе себе організм вагітної при зіткненні шкіри з синтетикою, може з'явитися алергія. І, по-друге, натуральне означає якість!

_ _
Сайт supermams.ru - супермама

Звідки сталася туніка?
Чим приваблива сукня-туніка для вагітних?
Звідки сталася туніка?
Чим приваблива сукня-туніка для вагітних?
Чи є різниця між короткою тунікою довжиною до стегна і легкої тунікою, що прикриває верхню частину стегон?

Новости