Туніка для вагітних: багатий вибір для майбутньої мами

Поза всяким сумнівом, туніка для вагітних - це один з головних предметів гардероба для жінки, яка чекає на поповнення. Якщо ви як раз в такому положенні і підшукуєте красиві туніки для вагітних, інтернет-магазин практично будь-якої марки дозволить вам знайти підходящу для вас модель, яку ви будете носити кілька місяців, не думаючи про зміну розміру. Туніка для вагітних своїми руками - це теж хороший вибір для жінки, якій рукоділля приносить задоволення, тим більше що при наявності деяких навичок зробити це зовсім не складно.

Сукні та туніки для вагітних

Жінка в положенні може без праці забезпечити собі модний гардероб на всі наступні місяці до пологів. На щастя, це стає можливим завдяки різноманітності моделей, пошитих спеціально для цього випадку - купити туніку для вагітних не складе труднощів ні на малому терміні, ні на великому.

Вони володіють або трапецієподібним силуетом, або мають пояс-перетяжку під грудьми, який дозволяє з легкістю адаптувати річ до зростаючого живота.

Красиві туніки для вагітних підкреслюють груди V-подібним вирізом декольте, щоб образ виглядав гармонійним і не великоваговим. Однотонні тканини кращі для жінок зі стрункою фігурою (зі знижкою на живіт), якщо ж майбутня мама має пишними формами і не хоче акцентувати увагу на цьому, слід підібрати тканину з принтом середнього розміру. Довжина туніки залежить також від особистих переваг, але, як правило, для жінки в положенні, тим більше, на великому терміні, підбираються швидше блузки, а не сукні-туніки, довжиною вище коліна.

делікатна мода

Якщо термін ще невеликий, і немає необхідності залучати уваги до свого цікавого положення, то найоптимальнішим варіантом стануть туніки трапецієподібного силуету, які не мають ніяких шнурівок, однотонні або з принтом. Позначена під груди талія хоч і дозволяє залишити живіт без облягання, притягує сторонні погляди до округляється формам.

Для роботи в першій половині терміну вагітності добре підійдуть класичні білі або однотонні кольорові туніки блузки або сорочки з позначеної під грудьми талією. Для жінок, які не прагнуть повідомити оточення про свою вагітність, знадобляться асиметричні туніки для вагітних з запахом темного кольору, на які зверху можна надіти ділової жакет .

Цього не можна сказати про картатому малюнку, який, навпаки, в деяких випадках може лише підкреслити округлості. Найкращим принтом для туніки, яка покликана приховати вагітність на деякий час - це геометричний принт в поєднанні з асиметричним кроєм моделі.

Багато туніки дл вагітних передбачають ефект зміщення акцентів, тому у них на декольте може бути приколоти квітка або інший аксесуар.

В'язані туніки для вагітних

Туніки теплі для вагітних є обов'язковим предметом одягу в холодну пору року. На щастя, немає ніяких проблем, щоб знайти гарну стильну модель з трикотажу, як з діловому стилі , Так і в більш комфортному, романтичному, жіночому. Можна пов'язати туніку для вагітних самостійно, і тоді у вас буде можливість створити саме ту модель, яка підійде вашій статурі. Туніка, в'язана спицями для вагітних, займе багато часу, і при її виготовленні слід звертати увагу на декор краю подолу.

Туніки для вагітних своїми руками набагато швидше створюються іншими способами. Так туніка для вагітних гачком з ажурним дизайном підійде для будь-якого часу року, але не варто надягати прозору модель прямо на нижню білизну. В'язання для вагітних туніки не повинно бути надто креативним, туніки для вагітних гачком повинні бути пов'язані досить щільно.

спеціальні моделі

Одяг для жінок, що годують має деякі відмінні риси, які враховують виробники моделей для молодих мам. Туніки для годуючих в основному шиються з тканин з принтом, щоб приховати відкривається область на грудях, яка дозволяє не знімаючи туніки годувати дитину. Якщо туніки для вагітних купити не складає труднощів, то можливо для годуючих доведеться пошукати в інтернет-магазинах або спеціалізованих магазинах для молодих мам.

Статті по темі

Новости