Тут можна, купити взуття Clarks (Кларкс) і clarks.co.uk доставка в Україну (Київ)

Компанія Clarks є найбільшим британським виробником взуття

Компанія Clarks є найбільшим британським виробником взуття. Вона була заснована братами Кларк ще в 1925 році в маленькому містечку в графстві Сомерсет, і досі базується в тому ж самому місці.

Спочатку фірма займалася виробленням овечих шкур. Але вже незабаром виробництво переорієнтувалося на випуск взуття і з тих пір його масштаби постійно зростали. Сьогодні компанія продає більше 50 мільйонів пар взуття на рік. Свого часу взуття фірми «Кларкс» носили такі знаменитості, як «Бітлз», «Оазис», Джарвіс Кокер і Дженіс Джоплін.

В офіційному інтернет магазині компанії можна купити чоловічу, жіночу та дитячу взуття всіляких фасонів і моделей. Вся продукція відрізняється високою якістю. У британців навіть існує традиція купувати першу пару взуття для своєї дитини неодмінно в «Кларкс». Приємний момент для покупців - регулярні розпродажі.

Доставка з Великобританії покупок в Україну не здійснюється, але Ви можете обійти цю перешкоду, звернувшись в нашу компанію. Швидка доставка з clarks.co.uk дозволить Вам оцінити, за що британські споживачі поважають цей бренд, і насолодитися зручною і надійною в експлуатації взуттям.

Офіційний сайт www.clarks.co.uk - інтернет магазин

Новости