Твоє тепло: 3 українських бренду, які створюють одяг з трикотажу

Напередодні холодів розповідаємо про трьох українських брендах, які створюють комфортні і практичні речі з трикотажу.

Rito

Про бренд:

Українському трикотажного бренду Rito 27 років. Компанію заснувала Тетяна Абрамова в 1991 році. Сьогодні це велике підприємство з власним виробництвом, яке знаходиться в Броварах, і великою командою.

«Крім України бренд представлений в Копенгагені, Торонто і Вільнюсі. Ідеологія компанії читається в девізі - «все в світі пов'язано», Rito - це синергія людей захоплених справою, працьовитих і відкритих, як з боку дизайнерів і фахівців виробництва, так і з боку старих і нових клієнтів бренду », - розповідає засновниця марки.

Ідеологія компанії читається в девізі - «все в світі пов'язано», Rito - це синергія людей захоплених справою, працьовитих і відкритих, як з боку дизайнерів і фахівців виробництва, так і з боку старих і нових клієнтів бренду », - розповідає засновниця марки

Про останньої колекції:

«У цьому сезоні ми зробили ставку на поняття hugge, яке популярне у всьому світі завдяки скандинавам. Hugge - це визначення почуття комфорту, затишку і безпеки. У затишних кардиганах, костюмах і сукнях зі складним фактурним малюнком або жакардовим плетінням можна зустріти не тільки осінь, але і зиму. М'які пастельні кольори роблять практично кожну річ впізнаваною ».

Про улюблених трикотажних моделях:

«Ми працюємо тільки з італійської пряжею і на німецьких машинах, що визначає якість виробів. Сьогодні ми прийшли до розуміння, що потрібно створити музей бренду. За 27 років зібрався неймовірний архів програм і моделей (близько 7000), яких вже немає, так як колекції були повністю продані. Коли ми показуємо наші «архівні» речі байерам, їм не важливо, якого вони року випуску і коли ми їх показали в Україні. Можна точно сказати, що впізнаваними наші вироби роблять складні плетіння і дизайнерські знахідки ».

Можна точно сказати, що впізнаваними наші вироби роблять складні плетіння і дизайнерські знахідки »

Anna Yakovenko

Про бренд:

Український бренд Anna Yakovenko починає свою історію з 2010 року. Бренд випускає чотири колекції на рік, в кожній з них можна простежити загальну нитку філософії марки. «Ми не створюємо арт-об'єкти, а робимо ставку на жіночність, комфорт і якість. Наш одяг - для жінки будь-якого статусу, віку та з будь-якої точки світу », - каже дизайнер марки Анна Яковенко.

Наш одяг - для жінки будь-якого статусу, віку та з будь-якої точки світу », - каже дизайнер марки Анна Яковенко

Про нову колекції «Час подорожей»:

У нову осінню колекцію увійшли затишні костюми з кардінаганамі і светрами, гольфи та сукні з м'якого трикотажу. Їх головні кольори - насичений червоний, сірий, синій, кораловий, гірчичний, блакитний і рожевий. Основним елементом, який об'єднує всі наряди стали оборки. Дизайнер надихалася періодом кінця XIX - початку XX століття, часом класичної поезії, складних жіночих і чоловічих костюмів.

Дизайнер надихалася періодом кінця XIX - початку XX століття, часом класичної поезії, складних жіночих і чоловічих костюмів

Про улюблених моделях:

«Улюблені трикотажні моделі - це затишні« ліниві »костюми: брюки, спідниці, кюлоти з кардіганами, об'ємними светрами і приталеними гольфами. Такі костюми ідеальні для подорожей, прогулянок і робочих зустрічей. Доповнюючи їх різними аксесуарами і взуттям, можна задати образу будь-яке потрібне настрій - і головне, що вам буде затишно і комфортно », - додає дизайнер.

Jenadin

Про бренд:

Jenadin - український бренд безшовних виробів з високоякісної пряжі. Мануфактура була заснована Надією Козярівской в ​​2013 році в Києві. «Процес створення нашого одягу інноваційний і складний. Наша головна ідеологія - натуральність, а стиль - мінімалізм. Створюючи свої колекції, ми віддаємо перевагу натуральній пряжі (мериносова шерсть, кашемір, шовк, віскоза), яку замовляємо у кращих італійських фабрик », - ділиться дизайнер.

Про останньої колекції:

«Ідеальні джемпери і кардигани базових пропорцій і силуетів - основа жіночого гардеробу. Можна скомбінувати предмети Jenadin Basic між собою і отримати чисті спокійні образи або ж врівноважити «бланковим» джемпером знакові передмет вашого гардеробу. Завдяки своїй універсальності база залишиться з вами кілька років, тому для нас дуже важливі якість і кінестетичні свойствавещей. У капсулі Basic, Jenadin традиційно пропонує одяг з 100% вовни мериноса і віскози. В'язані трикотажні вироби з цього матеріалу залишаються м'якими і ніжними протягом декількох років », - розповідає дизайнер.

В'язані трикотажні вироби з цього матеріалу залишаються м'якими і ніжними протягом декількох років », - розповідає дизайнер

Всього в колекції 52 моделі. Базова нейтральна палітра доповнена яскравими акцентами - смарагдовим зеленим і червоним. У колекції присутні, як облягаючі вироби, що підкреслюють фігуру, так і вільні сукні, джемпери, кардигани і гольфи.

Про улюблених трикотажних моделях:

«Найулюбленішими моделями наших клієнтів і всієї команди Jenadin є безшовні вироби. Наші бестселери - тонкий безшовний мериносових джемпер з рукавом ¾ і такий же гольф, які огортають вас, як м'яке хмара. Крім того, це - безшовне мериносових плаття вільного силуету, яке ми повторюємо ось уже кілька років, і наш мериносових трикотажний костюм, який можна носити весь холодний сезон ».

Крім того, це - безшовне мериносових плаття вільного силуету, яке ми повторюємо ось уже кілька років, і наш мериносових трикотажний костюм, який можна носити весь холодний сезон »

Новости