Twilly d'Hermès від Hermès

У серпні 2017 року будинок моди   Hermès   представить нову жіночу композицію   Twilly d'Hermès   , Присвячену одному з культових аксесуарів бренду - різнобарвному вузькому шовковому шарфу Твіллі

У серпні 2017 року будинок моди Hermès представить нову жіночу композицію Twilly d'Hermès , Присвячену одному з культових аксесуарів бренду - різнобарвному вузькому шовковому шарфу Твіллі. Історія шовкових шарфів марки почалася в середині 1940-х років, і сьогодні вони стали однією з візитних карток Hermès в світі моди. Шарфи мають різний розмір, і Твіллі серед них є найменшим. Новий аромат має квітково-пряний характер і адресований молодим дівчатам.
Парфумер Крістін Нажель , Яка створила аромат Hermès Twilly d'Hermès , Побудувала композицію навколо трьох основних інгредієнтів: туберози, імбиру і сандалового дерева. Найбільш помітно в ароматі звучать виразний деревно-квітковий акорд з туберози і сандалу в поєднанні з помірно яскравим і свіжим пряним запахом імбиру; їх доповнюють більш легкі бальзамічні відтінки і ноти білих квітів.



Дизайн флакона Twilly d'Hermès поєднує в собі традиційний стиль та інновації. Помаранчевий колір є символом оптимізму, відкритості, спілкування і творчості. Відомий флакон бренду, на цей раз, прикрашений мініатюрною різнобарвною стрічкою Твіллі.
аромат Twilly d'Hermès надійде в продаж в обсязі 85 мл (Eau de Parfum).

Новости