У Шереметьєво в Терміналі D відкрили міжнародний VIP-зал

Фото: ІТАР-ТАСС

В аеропорту Шереметьєво після ремонту відкрили міжнародний VIP-зал в Терміналі D, повідомляє в п'ятницю, 31 січня, прес-служба аеропорту.

Тепер в залі міжнародних повітряних ліній працюють три переговорних і окрема дитяча зона з двох кімнат - ігровий і пеленальной. Також в залі збільшено кількість місць - з 72 до 126.

У Термінал D аеропорту Шереметьєво також модернізований VIP-зал внутрішніх повітряних ліній, в якому відкрилася нова зона з баром і ще однієї переговорної. Кількість місць в цьому залі збільшено з 48 до 138. Інтер'єр залу виконаний в стилі арт-деко, що дозволяє створити елегантний і розкішний вигляд.

Посилання по темі

"Гостям VIP-залів завжди пропонується різноманітне меню, бар з широким асортиментом напоїв, свіжа преса, інтернет, супутникове телебачення, душові кімнати. Професійні співробітники VIP-залів забезпечать винятковий персональний сервіс: на спеціальному транспорті супроводжуватимуть пасажира до або від борту літака, а також заберуть багаж і доставлять його до виходу із залу. Швидке проходження перед- і післяполітних формальностей і можливість насолодитися очікуванням рейсу в спокійній обстановці роблять зал незамінним для пасажирів, які цінують сервіс класу "люкс", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Умови перебування в залах вказані на сайті аеропорту Шереметьєво в розділі "VIP-послуги" .

Новости