У Благовєщенську розіграють квитки на кінофільми «Амурської осені», Неділя, 24 Июня 2019. Мій Благовєщенськ

27 серпня в Росії відзначать День російського кіно - професійне свято кінематографістів і свято всіх, хто підтримує і любить російське кіно. Напередодні свята, 26 серпня, з 10:00 до 16:00 на площі імені Леніна пройде масштабна акція: творчі майданчики організовують Міський будинок культури та бібліотеки Благовещенська.

ГДК о 10:00 відкриє виставку імені радянського і російського актора театру і кіно, кінорежисера, сценариста і письменника Валерія Пріємихова. Тут пройдуть презентація I відкритого Далекосхідного фестивалю дитячих аматорських фільмів «КінАмурчік» , Ігрова програма для дітей «Союзмультфільм представляє» з героями російських мультфільмів і можливістю влаштувати яскраву сімейну фотосесію, захоплююча та пізнавальна радіогазета про історію російського кіно і видатних особистостей вітчизняного кінематографа.

«О 10:40 та о 11:40 ми проведемо розіграші запрошень на фільми в рамках фестивалю театру і кіно" Амурська осінь ". Не пропустіть можливість обзавестися парочкою квитків! - радять в ГДК. - І це не єдиний сюрприз, який ми приготували. Об 11:00 гостей чекає концертна програма вокального ансамблю "Козача пісня", який виконає душевні, улюблені і такі знайомі пісні з радянського кіно ».

О 12:00 розпочнеться концерт духового оркестру Amur Brass Band під керуванням Анатолія Хопатько. Можна буде ностальгувати і вальсувати під пісні з кінофільмів «Любов і голуби», «Москва сльозам не вірить», насолодитися запальними композиціями з кінокомедій Леонід Гайдая і ліричними мелодіями, написаними найбільшими композиторами - Валерієм Зубковим, Булатом Окуджавою, Яном Френкелем та іншими.

Продовжить святкову програму Муніципальна інформаційна бібліотечна система. З 13:00 до 16:00 для гостей працюватимуть кіновікторини, майстер-клас зі створення анімації, тематичний буккросинг. На майданчику «відкритий мікрофон» кожен бажаючий зможе прочитати запропоноване вірш з відомих радянських і російських фільмів, і навіть виконати пісню.

О 15:00 лідер амурського кіноруху, президент Амурської обласної громадської організації «АмурКіноСоюз» Володимир Розанов розповість про історію кіно, про свою організацію та її діяльність, а також участі в фестивалях і заходах, повідомляє прес-служба адміністрації міста Благовєщенська.

Джерело новини: http://www.amur.info/news/2018/08/22/142480


Переглядів новини: 383

Новости