У Львові пройде найбільша технологічна нафтогазова конференція в Україні

  1. Орфографічна помилка в тексті:

12 травня 2016, 12:36 Переглядів: 12 травня 2016, 12:36 Переглядів:   25-26 травня 2016 року у Львові відбудеться ІІI Міжнародна конференція колтюбінга

25-26 травня 2016 року у Львові відбудеться ІІI Міжнародна конференція "колтюбінга. ГРП. Інвестиції і управління нафтогазовими активами". Організатор конференції - провідна українська консалтингова компанія в сфері upstream "Ньюфолк".
Одним з важливих напрямків роботи консалтингового центру є проведення галузевих конференцій і семінарів. У портфелі компанії заходів 2 успішні конференції в Києві і Львові в 2014-2015 рр., Присвячених питанням гідророзриву пласта і сучасним технологіям буріння, таким як горизонтальне буріння, капітальний ремонт свердловин, колтюбінга.

В роботі останньої конференції взяли участь 60 представників більш ніж 30 компаній нафтогазового сектора з Польщі, Чехії, Білорусі, Німеччини, США та України. Досвідчені спікери представили 15 доповідей на тему нових технологій в бурінні і, найголовніше, можливостей їх застосування в сучасних українських реаліях. Після двох днів, наповнених новою інформацією та знаннями, всі учасники були запрошені на екскурсію на завод бурового обладнання Discovery Drilling Equipment в місті Стрий.

Після двох днів, наповнених новою інформацією та знаннями, всі учасники були запрошені на екскурсію на завод бурового обладнання Discovery Drilling Equipment в місті Стрий

Серед учасників конференції: "Бурова компанія" Горизонти "," Ойл Сервіс ", Shell, HALLIBURTON, Weatherford, Geo-Alliance, JKX (PPC), Smart Energy, Discovery Drilling Equipment," Белоруснефть "," Тісагаз "," Нафтогазвидобування ", "Укргазвидобування", "Укрнафта", "Бурова техніка", "Регіон", "Арсенал", СКС, MND (Чехія), Depsol (США) та інші.

Залишити заявку для участі можна за посиланням https://goo.gl/j6PheD

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Львові пройде найбільша технологічна нафтогазова конференція в Україні". інші Новини Західної України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости