У Чернівцях депутат міськради проник в кабінет мера за допомогою автовишки (відео)

цею материал Доступний по-русски

У кабінеті зачинилися двері, а пульт від цифрового замка залишився всередині приміщення.

У кабінеті зачинилися двері, а пульт від цифрового замка залишився всередині приміщення

Машина під'їхала до вікон мерії / скріншот

Як передає кореспондент УНІАН, відповідне відео на своїй Facebook -сторінці оприлюднив зміщений з посади мера Чернівців Олексій Каспрук.

Він зазначив, що подія сталася в суботу, 18 серпня. На відео видно, що машина під'їхала до вікон мерії. На ній чоловік у білій сорочці, піднявся до вікна на другому поверсі, де саме знаходиться кабінет міського голови.

Читайте також Депутат пропонує завести котів в Єлисейському палаці для боротьби з мишами

Пізніше секретар Чернівецької міськради Василь Продан, який після відставки Каспрука тепер виконує обов'язки міського голови, пояснив, чому депутату довелося таким дивним способом підніматися в приміщення мерії.

«Вчора, в суботу, в цьому кабінеті я проводив робочу нараду по дорогах. (...). Після закінчення наради останній, хто виходив з кабінету, зачинив двері. Двері тут закриваються на магнітний замок, який Олексій Павлович встановив ще два роки тому. Без пульта відкрити його неможливо. Натискаємо кнопку - і тільки після цього двері можна відкрити. Відповідно, цей брелок залишився тут на робочому столі. Вікно було відчинене, і рішення було - або висвердлюють замок, або викликати вишку », - повідомив Продан.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости