У Саратові відкрився навчальний центр "Газпрому"

10 липня в Саратові відбулося урочисте відкриття Навчального центру ТОВ "Газпром трансгаз Саратов".

У церемонії відкриття взяли участь заступник голови правління ВАТ "Газпром" Сергій Хомяков, генеральний директор Товариства "Газпром трансгаз Саратов" Леонід Чернощеков, губернатор Саратовської області Валерій Радаєв, голова обласної думи Марина Альошина, представники адміністрації ВАТ "Газпром", ТОВ "Газпром трансгаз Саратов ", органів законодавчої та виконавчої влади Саратовської області.

Виступаючи на відкритті Центру, Хомяков від імені Голови Правління ВАТ "Газпром" А.Б. Міллера привітав присутніх зі значущою подією, зазначивши при цьому, що в "Газпромі" ефективно функціонує система неперервної професійної навчання персоналу, одним з ланок якої є Навчальний центр Товариства "Газпром трансгаз Саратов", ось уже близько 40 років займається підготовкою кваліфікованих кадрів для газової галузі .

Відкриваючи двері Центру, Генеральний директор ТОВ "Газпром трансгаз Саратов" побажав педагогічному колективу успішної і плідної роботи в новому сучасному Навчальному центрі і вручив його директорові пам'ятне перо - символ знань.

Під час екскурсії по новому Навчальному центру гості відвідали адміністративно-житловий корпус, навчальні класи, ознайомилися з навчальними тренажерними комплексами, побували в спортивному і конференц-залі.

Почесні гості також відвідали музей трудової слави ТОВ "Газпром трансгаз Саратов", вдало поєднує самобутність і новітні інтерактивні технології. Експозиції музею включають такі напрямки, як історичні етапи становлення та розвитку підприємства, соціально-громадські та спортивні досягнення ТОВ "Газпром трансгаз Саратов", на стендах представлені кращі працівники Товариства і галузі.

У музеї створені умови для самостійної роботи відвідувачів з матеріалом за допомогою аудіогідів і інших сучасних інформаційних та мультимедійних засобів. За своїм архітектурним та експозиційної рішенням музей не має аналогів ні в Росії, ні в Європі.

Довідка:

Кадрова політика ТОВ "Газпром трансгаз Саратов" - стовідсоткового дочірнього товариства ВАТ "Газпром" - здійснюється відповідно до Політики управління людськими ресурсами ВАТ "Газпром" і комплексною програмою по її реалізації, головною метою якої є визначення основних напрямків розвитку людських ресурсів і проведення заходів по формування конкурентоспроможного, високопрофесійного, відповідального і згуртованого колективу. Практичним вирішенням цих завдань є розвиток і вдосконалення системи безперервного навчання персоналу.

Значущою подією 2011 року стало завершення реконструкції Навчального центру підприємства, який діє в ТОВ "Газпром трансгаз Саратов" вже близько 40 років. Реконструкція одного з найстаріших навчальних закладів ВАТ "Газпром" проводилася відповідно до програми розвитку професійного навчання кадрів дочірніх товариств компанії.

Сьогодні Центр має в своєму складі навчальні класи, оснащені інтерактивним обладнанням і сучасними технічними засобами навчання, автоматизовані навчальні системи, повномасштабні тренажерні комплекси, що представляють собою єдиний технологічний ланцюг газотранспортного виробництва; комфортабельний готельний комплекс, їдальню, спортивний зал, конференц-зал.

Після реконструкції Центр став найбільшим навчальним закладом ВАТ "Газпром", щорічно тут можуть проходити навчання понад 5 тисяч осіб. У Навчальному центрі можна пройти підготовку і перепідготовку по двадцяти трьом професіями, отримати другу професію, підвищити кваліфікацію на виробничо-технічних курсах і на курсах цільового призначення. Навчальний центр має право на проведення атестації фахівців зварювального виробництва.

Педагогічний колектив Навчального центру відрізняє високий рівень професіоналізму; навчально-методичні посібники, які розробляються фахівцями Навчального центру, не раз визнавалися кращими в "Газпромі". У 2011 році Навчальний центр отримав першу премію в номінації "Краще організаційне рішення системи безперервного фірмового професійної освіти персоналу ВАТ" Газпром ".

У 2011 році Навчальний центр отримав першу премію в номінації Краще організаційне рішення системи безперервного фірмового професійної освіти персоналу ВАТ Газпром

Новости