У МТС стартували ексклюзивні продажі Samsung Galaxy S II Plus

В рамках акції «Великі екрани» МТС пропонує придбати на вигідних умовах смартфон Samsung Galaxy S II Plus і отримати в подарунок 5 гігабайтів мобільного інтернету. Новинку можна оформити в розстрочку з першим платежем 999 000 рублів і щомісячним внеском 269 000 рублів. При покупці за повну вартість смартфон обійдеться в 3 999 000 рублей.

Samsung Galaxy S II Plus побудований на швидкому і продуктивному двоядерному процесорі Samsung Exynos з частотою 1,2 ГГц і працює під управлінням Android 4.1 Jelly Bean. Яскраву і якісну картинку забезпечує 4,3-дюймовий Super AMOLED екран з чудовою передачею кольору.

У Samsung Galaxy S II Plus є функції флагманських моделей:

  • Popup Video дозволяє переглядати відео в окремому вікні під час роботи інших додатків
  • Direct Call дозволяє зробити голосовий виклик простим піднесенням смартфона до вуха, якщо на екрані відкритий журнал дзвінків, список контактів або текстове повідомлення від абонента
  • Smart Stay ніколи не дозволить смартфону «заснути» поки ви дивитеся на екран
  • Smart Alert інформує вас про пропущені дзвінки та непрочитані повідомлення всякий раз, коли ви «знімаєте» трубку телефону
  • S Beam дає можливість поділитися файлами простим зіткненням двох смартфонів, які підтримують функцію NFC
  • S Voice і Voice Unlock розпізнає і виконує голосові команди

Щоб придбати Samsung Galaxy S II Plus на вигідних умовах, абонентам МТС необхідно взяти участь в акції «Великі екрани» , В якій вже приєдналися широкоформатні смартфони Samsung Galaxy Grand Duos і LG Optimus L7 .

Всім учасникам акції МТС дарує 5 гігабайтів мобільного інтернету - бонусний трафік нараховується в день покупки і буде доступний протягом півроку.

Новости