У пошуках прохолоди: топ-5 акційних кондиціонерів на Rozetka

Щоб врятуватися від спеки краще заздалегідь подумати про кондиціонер / фото УНІАН

З року в рік ми з нетерпінням чекаємо настання літа. Але разом з літом приходить і виснажлива спека, а значить власний будинок може стати нестерпним. Мабуть, кондиціонер - один з найбільш простих і ефективних способів врятуватися від спекотної погоди. Інтернет-магазин Rozetka представив 5 акційних пропозицій "освіжаючою" техніки.

Мабуть, самий розумний і популярний вибір для квартири або будинку - спліт-система настінного типу, завдяки простоті в обслуговуванні і величезному вибору.

Топ-продажів - кондиціонер AUX ASW-H07A4 ION / i2.rozetka.ua

Перш за все варто відзначити топ-продажів - кондиціонер AUX ASW-H07A4 ION . Це настінний сріблястий кондиціонер, в якому чудово поєднуються відмінні технічні параметри і економічність. Потужності охолодження і обігріву досить для установки в просторому приміщенні площею до 21 кв.м. Кондиціонер підходить для цілорічного використання від -10 ° С до + 37 ° С.

Серед його переваг - різноманітність режимів роботи: автоматичний, вентилятор, іонізація, нічний, обігрів, осушення, охолодження, турборежим. Система очищення повітря кондиціонера забезпечена іонізатором, який нейтралізує всі шкідливі елементи, присутні в Вашій оселі. Негативно заряджені іони притягують до себе частинки пилу, бактерії, спори цвілі і віруси, нейтралізують їх, підтримуючи чистоту і свіжість повітря в приміщенні.

Нічний режим забезпечить умови для спокійного сну, завдяки зниженню рівня шуму. Крім того, в кондиціонері є 24-годинний таймер. Агрегат може запобігати обдув холодним повітрям в режимі тепла, автоматично перезапускається після зникнення електроживлення, його панель легко миється. Крім того, є функція самодіагностики і можливість підключення WiFi модуля (опція), для управління дистанційно.

Зараз його можна придбати всього за 4 550 грн з безкоштовною доставкою.

Акційна модель - кондиціонер TOSOT GM-09W / i2.rozetka.ua

Варта уваги і акційна модель - кондиціонер TOSOT GM-09W . Класичний білий агрегат, в якому присутні всі необхідні режими роботи. Його потужності буде достатньо для охолодження і обігріву приміщення до 26 кв м від -7 до +43 ° С. У кондиціонера є і додаткові функції - авторестарт, самодіагностика, таймер, самоочищення.

Особливістю апарату є технологія осушення повітря без зниження температури, контроль напряму повітряного потоку - при обігріві він направляє повітряний потік в підлогу, а при охолодженні в верхню частину приміщення щоб відрегулювати температурний баланс. Також у даній моделі об'ємна технологія розсіювання повітря і він покращує якість повітря в приміщенні. Кондиціонер оснасщен ширококутними жалюзі і світлодіодним дисплеєм на якому відображаються поточні параметри в приміщенні.

Зараз його можна купити за акції за 6 161 грн з безкоштовною доставкою.

Кондиціонер LEBERG Thor LBS-TOR07 / LBU-TOR07 Inverter / i2.rozetka.ua

Одним з найдоступніших інверторів на ринку є кондиціонер LEBERG Thor LBS-TOR07 / LBU-TOR07 Inverter , Вартістю 7 999 грн з безкоштовною доставкою. До моделі додається подарунковий сертифікат на 800 грн. Інверторні кондиціонери економічніші і забезпечують більш гнучке і точну підтримку температури. Агрегат надійний і має високу продуктивність, завдяки компресорів від провідних світових виробників: HITACHI, TOSHIBA, RECHI.

Лаконічний класичний дизайн і м'яка LED-підсвічування білого кольору на передній панелі прекрасно впишуться в інтер'єр будь-якого приміщення.

Потужності досить для приміщення площею до 20 кв. м, діапазон температури від -15 до + 43 ° C. Режими роботи: автоматичний, вентилятор, нічний, обігрів, осушення, охолодження, очищення повітря, при низькій температурі (<-10 ° C). У комплекті йдуть фільтри тонкого очищення.

Кондиціонер LEBERG Freya LBS / LBU-FRA06 / i1.rozetka.ua

Говорячи про кондиціонери даної фірми, варто відзначити новинку LEBERG Freya LBS / LBU-FRA06 . Ця модель 2017 року поєднує в собі стильний дизайн (прихований LED дисплей, декоративна вставка кольору "перламутровий білий") і основні функції. Кондиціонер може працювати в 4-х режимах роботи: охолодження, обігрів, вентиляція та осушення.

Теплообмінники зовнішнього і внутрішнього блоків покриті гидрофильной плівкою, яка перешкоджає корозії. При перепадах струму в електромережі можливо аварійне відключення кондиціонера. Функція авторестарт при повторному запуску кондиціонера будуть збережені всі попередні налаштування користувача.

Також в кондиціонері Leberg Freya є можливість вибору різних режимів роботи, таких як, наприклад, нічний режим, турборежим, відключення по таймеру. Функція Magic Swing - користувач може вибрати оптимальний напрямок повітряного потоку.

Кондиціонер також можна придбати по акції з безкоштовною доставкою за 4 999 грн, до покупки додається подарунковий сертифікат на 500 грн.

Кондиціонер TOSHIBA RAS-07SKHP-ES / RAS-07S2AH-ES / i2.rozetka.ua

Замикає п'ятірку настінний кондиціонер TOSHIBA RAS-07SKHP-ES / RAS-07S2AH-ES . Кондиціонери Toshiba надзвичайно економічні. Діапазон зовнішньої робочої температури такої моделі від -20 до +43 С º. Серед особливостей - безшумний режим роботи натисканням кнопки «Quiet». Рівень шуму в ньому - 22 дБ, як шелест листя в безвітряну погоду.

Цікава функція «Мій комфорт» - вибирає температуру і швидкість повітряного, оптимальні для створення комфорту в приміщенні.

Також кондиціонери Toshiba мають 7 швидкостей роботи вентилятора, від м'якого подиху на найнижчій швидкості до освіжаючого прохолодного бризу на високій швидкості. В агрегат вбудована система оптимального розподілу повітря - можна регулювати повітряний потік за рахунок збільшення кількості положень жалюзі.

Крім того, кондиціонер підтримує функцію «Комфортний сон», тобто автоматична підтримка оптимальної температури для комфортного здорового сну.

Не варто забувати, що кондиціонер сьогодні не розкіш, а засіб, який змоделює "погоду в домі" і забезпечить комфортне перебування в ньому.

Вдалої покупки!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости