У Мережу потрапив каталог одягу і персональних речей Apple 1986 року

У 1986 році, через рік після того як Стів Джобс тимчасово покинув Apple, компанія вирішила перевірити лояльність своїх клієнтів, запустивши лінію одягу, аксесуарів і різних предметів життя в рамках бренду Apple. Зараз, дивлячись на деякі «яблучні» речі, особливо радієш, що Джобс в компанію все-таки повернувся і вона зосередилася на розробці пристроїв.

Стів Джобс був відомий своїми оригінальними рішеннями, але коли Apple залишилася без нього в 1985 році, керівництво компанії вирішило відзначитися ще більшою оригінальністю. В Apple захотіли дати користувачам можливість радіти своєму логотипу не тільки на кришках Macintosh, перша модель якого, до слова, в 1984 році тільки була випущена, але і на звичайних речах.
Стів Джобс був відомий своїми оригінальними рішеннями, але коли Apple залишилася без нього в 1985 році, керівництво компанії вирішило відзначитися ще більшою оригінальністю На потрапили в Мережу відсканованих фотографіях каталогу Apple чого тільки немає: футболки, кепки, лонгсліви, сумки, затискачі для грошей, гаманці, дитячі іграшки і навіть складаний ніж. Зараз всі ці предмети одягу та побуту виглядають дещо комічно, але чи мали вони популярність в 80-х? Судячи тому що зараз ми з вами не сидимо в одязі бренду Apple, зайшли «яблучні» речі не дуже добре.

Однак є один предмет в цих каталогах, який дійсно привертає увагу. Це годинник. Механічні наручні годинники Apple вартістю всього $ 35 називалися рівно так само, як і смарт-годинник, що вийшли в минулому році, Apple Watch . Годинки ці були не прості - зроблені вони були німецькою компанією Braun і могли витримувати занурення на глибину до 30 метрів. Ніяких розумних функцій у годин, звичайно ж, не було. Вони просто працювали (набагато більше ніж добу в автономному режимі).

джерело:   Imgur джерело: Imgur

Теж цікаво:

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , Telegram і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті У Мережу потрапив каталог одягу і персональних речей Apple 1986 року

Зараз всі ці предмети одягу та побуту виглядають дещо комічно, але чи мали вони популярність в 80-х?

Новости