У ток-шоу каналу СТБ «За живе!» Новий ведучий і оновлений формат - МедіаБізнес - галузеве видання українського медіа-ринку, щоденна онлайн-газета, яка пише про ЗМІ як про бізнес

У ток-шоу каналу СТБ «За живе!» Новий ведучий і оновлений формат


Поділитися:

Поділитися:

Телеканал СТБ знімає третій сезон медичного ток-шоу «За живе!» Провідною проекту залишається психолог Анна Кушнерук. У нових епізодах до неї приєднається хірург-травматолог, ведучий програми «Я Соромля свого тіла» Валерій Ославський. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

На відміну від перших двох сезонів, оновлений формат проекту передбачає розгляд в одній програмі кількох рубрик - 3-5 цікавих тем. Наприклад, «Тест-драйв медичних девайсів для схуднення», «Самодиагностика», «Викриття шарлатанів», «Битва переконань», «Мама проти бабусі» та інші.

- Те, що ви шукаєте в Google або обговорюєте на форумах, розповість «За живе!». Брати участь в експериментах будуть зіркові гості та професіонали - розвінчувати міфи і підтверджувати факти. Ми будемо проводити розслідування, говорити про те, про що соромляться запитати, відповідати на незручні питання і з посмішкою підходити до деяких темах. Восени українці отримають неймовірну кількість корисної позитивної інформації, яка обов'язково допоможе їм у житті », - коментує Директор ТО телеканалу СТБ і керівник« За живе! »Катерина Ведмеденко.

- Проект поміняв формат, який передбачає двох провідних, тому я прийшов на допомогу Ані. У ролі ведучого ток-шоу я виступаю вперше, поки вчуся і придивляюся. У новому сезоні моя колега Аня буде такою ж доброю, розумною і красивою. А я маю намір внести невелику частку іронії в наш тандем », - ділиться враженнями від свого нового амплуа Валерій Ославський.

На глядачів чекає велика кількість яскравих рубрик і тим, - анонсує прес-служба.

Нові випуски «За живе!» В ефірі телеканалу СТБ - вже восени.

СТБ - загальнонаціональній телевізійний канал. Заснований у 1997 году. З 2004 року керівніком каналу є Володимир Бородянський. Технічне покриття - 98,2% территории України (міста 50 тис +).

Середньодобова Частка СТБ за підсумкамі 2015 року за аудіторією 14-49 років склалось 10% (rat 1,35%), за аудіторією 18-54 - 9,65% (rat 1,43%) *; таким чином СТБ закріпів за собою позицию лідера среди украинских телеканалів за Обом аудіторіямі.

СТБ разом з ICTV, «Новий канал», М1, М2 и QTV входить до групи StarLightMedia.

* Дані дослідження Телевізійної аудіторії належати ІТК, надані телеканалом СТБ. Дані розраховані для аудіторії 14-49 и 18-54, міста 50 тис. + За 2015 рік. Дані надані за Показник Rat% (рейтинг) та Shr% (Частка аудіторії).

Новости