У Владивостоку до 11 вересня зміниться схема руху автобусів в районі Ж / Д вокзалу (КАРТА)

У майбутню суботу, 25 серпня, о 15 годині на привокзальній площі залізничного вокзалу Владивостока будуть виставлені леєрні огорожі. Як повідомили в міському управлінні транспорту, дана міра буде зроблена з метою забезпечення безпеки гостей і жителів міста на період підготовки та проведення саміту АТЕС.
У зв'язку з цим до 11 вересня зміниться схема руху громадського транспорту. Автобуси, що йдуть по вулиці Алеутской з боку центру міста, будуть після зупинки біля будівлі "Пріморгражданпроекта" повертати направо на вулицю Першу Морську і рухатися далі по вулиці Бестужева з розворотом на вулицю Верхнепортовую до зупинки "Залізничний вокзал".
Також в цей період на залізничному вокзалі буде скорочений режим очікування всього громадського транспорту. Автобуси будуть зупинятися тут на короткий проміжок часу, необхідний для висадки-посадки пасажирів. Для висадки і посадки будуть використовуватися перша і друга платформи.
Крім цього, в період з 31 серпня по 11 вересня 2012 р буде обмежена стоянка усіх автотранспортних засобів на привокзальній площі і прилеглих до неї вулицях.

Джерело - Прес-служба адміністрації Владивостока

Новости