У чому зустрічати Новий рік 2018: що одягнути дівчині або жінці, новорічне вбрання

  1. тонкі бретелі
  2. шляхетний оксамит
  3. Светр з оленями
  4. Пишна спідниця
  5. елегантні штани
  6. Маленьке блискуче плаття
  7. Two pieces

Наближення 31 грудня - хвилююча і повне турбот час. Потрібно встигнути підготувати подарунки, продумати святковий стіл або вибрати місце, де можна шумно і весело зустріти наступаючий рік. І якщо більшість чоловіків не особливо замислюються з приводу свого зовнішнього вигляду в святкову ніч, то жінки готуються до новорічного свята з усією ретельністю.

Наряд потрібно продумати у всіх дрібницях - починаючи від кольору, закінчуючи аксесуарами і навіть ароматом парфумів. Кожній жінці в Новий рік хочеться виглядати ідеально, щоб потім весь рік провести не менше модно, красиво і стильно.

Підготувати ідеальний новорічний наряд - справа непроста. У чому зустрічати Новий рік 2018 - в брюках, або в довгій спідниці? Вибрати шикарне вечірнє плаття, або затишну в'язану кофту з новорічними візерунками? Одягти червоне, або біле? А може синє плаття в пайєтках? З цим важким вибором зустрічається кожна жінка в переддень Нового року. І щоб полегшити ці метання і систематизувати модні новорічні тренди, ми вибрали для вас 7 грандіозних ідей одягу для свята.

тонкі бретелі

тонкі бретелі

Майки та сукні середньої довжини на тонких бретелях будуть основним модним трендом наступаючого 2018 року. Тому і зустрічати 2018 рік можна в мінімалістичному образі. Тонкі бретелі і невеликий V-подібний виріз кращого всього впишуться в модний мінімалізм.

Якщо вибір стоїть тільки за «верхи» - зі спідницею або брюками ви вже визначилися - то рекомендуємо вибрати спокусливу шовкову або атласну маєчку на тонких бретелях і ніжним мереживним декором у декольте. Хочеться придумати на Новий рік сексуальний і незабутній образ?

Поєднуйте білизняний тренд з облягаючими брюками або джинсами-скинни. З іншого боку, шовкові майки можуть стати основою для елегантного наряду, який підійде для вечірки в офісі, або з колегами. Ніжна маєчка добре поєднується з суворою спідницею-олівцем і розкльошені від стегна брюками. Доповнити образ можна жакетом, розшитим пайєтками або блискучими аплікаціями.

Доповнити образ можна жакетом, розшитим пайєтками або блискучими аплікаціями

Зустріти Новий 2018 рік можна в плаття короткої або середньої довжини на тонких бретелях. Прямий крій або злегка розкльошена трапеція буде виглядати стильно і модно, і підійде для коктейльної вечірки, свята з друзями в клубі, для домашніх посиденьок в колі сім'ї і близьких людей. Доповніть політиці на бретелях мінімалістічнимчокером або кольє з безлічі дрібних ланцюжків.

до змісту ↑

шляхетний оксамит

Щоб зробити справжній фурор в новорічну ніч, вибирайте для свята оксамитове плаття. Про це тренді ви ще неодноразово почуєте в 2018 році, так що, сміливо можете починати рік з благородного модного вечірнього плаття з оксамиту. Фасон оксамитового плаття не так важливий, можна вибрати будь-який крій і силует, який підходить до типу вашої фігури.

Найактуальнішим в цей Новий рік буде А-подібний, розкльошені від талії фасон. Вишуканий і аристократичний образ вийде при виборі оксамитового плаття з довгим рукавом, закритим декольте, але відкритою спиною. Розкішно і спокусливо виглядає сукня з глибоким вирізом на грудях; V-подібне декольте з драпіровками в грецькому стилі і важка оксамитова спідниця зроблять ваш новорічний образ найяскравішим на вечірці.

Шикарним вибором буде оксамитове плаття-халат із запахом. Що стосується актуальних квітів оксамиту, то на Новий рік краще вибрати темні відтінки - чорний, синій, зелений, бордовий, або трендові пастельні кольори - рожеве золото, персиковий, сріблясто-сірий.

Що стосується актуальних квітів оксамиту, то на Новий рік краще вибрати темні відтінки - чорний, синій, зелений, бордовий, або трендові пастельні кольори - рожеве золото, персиковий, сріблясто-сірий

Молоді дівчата можуть зустрічати 2018 рік у відвертій оксамитовій сукні на тонких бретелях; жінкам постарше краще вибрати скромний варіант середньої довжини і коротким рукавом, або максі-сукні з довгим рукавом і ефектним розрізом від стегна.

до змісту ↑

Светр з оленями

Далеко не всі звикли зустрічати Новий рік на вечірках і в розкішному вбранні. Для багатьох людей Новий рік - свято суто сімейне, тихий. І провести ніч на 1-е січня в такому випадку потрібно у відповідній одязі. Кращим варіантом для сімейного свята з олів'є і різдвяними комедіями стане, звичайно, теплий светр з новорічним малюнком.

Класика жанру - олені Санта Клауса, а також етнічні візерунки, сніжинки та ялинки. Можна вибрати светр зі смішною написом про Новий рік, або із зображенням червоного ковпака Санти. Незважаючи на несвятковий вигляд, такі різдвяні светри на заході з року в рік залишаються найактуальнішим новорічним трендом.

Смішний об'ємний светр червоного або білого кольору зі сніжинками, ялинками, подарунками, сніговиками і ельфами, прекрасно поєднується з простими легінсами і широкими трикотажними штанами. Відмінним домашнім нарядом стане і в'язаний костюм. Сімейні пари, до речі, можуть надіти в Новий рік однакові светри і започаткувати зворушливою сімейною традицією.

до змісту ↑

Пишна спідниця

Пишна спідниця

Якщо новорічна ніч для вас - привід потанцювати і повеселитися до ранку, то пропонуємо вам вибрати актуальну пишну спідницю. Спідниці «тюльпан» і «полусолнце» з декількох шарів шифону або фатину допоможуть створити яскравий образ з легким нальотом ретро-стилю.

Доповнити пишну спідницю можна топом з ліфом-сердечком, або облягає кофтою з довгим рукавом і овальним вирізом. Головним новорічним трендом буде різниця «верху» і «низу» образу. Тобто, вибираючи пишну спідницю з однорідної гладкої тканини, підбирайте сяючий верх з паєтками, кофту з парчі або мережива. І, навпаки, до «грає» шифонової спідниці підбирайте статичний топ з однотонною гладкою тканини.

Кольори також повинні відрізнятися. Червона спідниця добре поєднується з молочно-білим верхом; чорні кофти - з золотими або сріблястими світлими спідницями. Зробити образ цілісним і гармонійним можна за допомогою туфель з ремінцем на щиколотці. Якщо ви вибираєте кофту та спідницю різних кольорів, то туфлі повинні бути в тон «верху».

Якщо ж весь наряд у вас в одному кольорі, туфлі краще вибрати контрастного тони, щоб вони додали образу цікавий акцент.

до змісту ↑

елегантні штани

Тим жінкам, які звикли вважати спідницю (або плаття) єдино можливою святковим одягом, в Новий 2018 рік радимо піти на експеримент. Вибирайте модні штани для новорічного образу і не прогадаєте. По-перше, комбінації з брюками - хіт 2018 року.

По-друге, штани, і особливо комбінезони, виглядають надзвичайно елегантно і благородно. Підберіть собі комбінезон з відкритою спиною і розкльошені штанинами, або облягаючий комбінезон з ефектним декольте.

Найцікавішим новорічним трендом є нюдовий брючний костюм. Для створення актуального образу, підберіть шовкову маєчку або оксамитове боді пастельного рожевого кольору, брюки молочного відтінку і жакет в тон. Підкреслити легкість образу можна золотими ланцюжками з непомітними кулонами і дрібними прикрасами або біжутерією.

до змісту ↑

Маленьке блискуче плаття

Маленьке блискуче плаття

З блискучим чином на Новий 2018 рік - все просто. Безсмертний силует маленького чорного плаття для новорічної вечірки може здатися нудним, але якщо додати в образ сяйва, вийде ідеальний наряд. Вибирайте плаття середньої довжини прямого або злегка розкльошені до низу силуету, з блискучої тканини, або розшите блискучими паєтками, бісером, стразами і т.п.

Для будь-якого віку підійде варіант з довгим рукавом без вирізів і відкритих ділянок тіла, втім, можна підібрати плаття з відкритою спиною. Сяюче плаття може мати і короткий рукав, і бути взагалі без нього - вибирайте фасон під тип своєї фігури. І не забувайте про один із трендів цього Нового року - тонкі бретелі - з ними блискуче плаття стане кращим нарядом для новорічної вечірки в клубі.

до змісту ↑

Two pieces

Two pieces

Twopieces - «дві частини» - нове слово в вечірній моді. Щоб виглядати нарядно і нетривіально, вибирайте брючний або спідничні костюм, верхньою частиною якого буде короткий топ. У цьому стилі дуже популярні навіть сукні. Напередодні 2018 року можна приміряти «подвійне плаття» з довгою спідницею-футляром і трапецієподібним расклешенним топом.

Дуже нарядно і розкішно виглядає комбінація короткого облягає топа з невеликим шийкою і расклешенной А-образної спідниці з атласу, шовку, або важкої костюмної тканини. У цьому варіанті теж діє модне правило - верх і низ різного кольору і текстури, хоча однотонні комбінації виглядають не гірше. «Подвійний» наряд дозволить вам відчути себе Попелюшкою з казки, але в сучасній, трендового інтерпретації.

до змісту ↑

Відео

У чому зустрічати Новий рік 2018 - в брюках, або в довгій спідниці?
Вибрати шикарне вечірнє плаття, або затишну в'язану кофту з новорічними візерунками?
Одягти червоне, або біле?
А може синє плаття в пайєтках?
Хочеться придумати на Новий рік сексуальний і незабутній образ?

Новости