У Лондоні дівчину вигнали з офісу за відмову надіти туфлі на підборах

За британськими законами компанія має право стверджувати дрес-код, причому він може відрізнятися для чоловіків і жінок / Фото Raquel Lonas via flickr.com

як повідомляє Російська служба Бі-бі-сі , 27-річна дівчина приїхала на тимчасову роботу в офіс аудиторської компанії PriceWaterhouseCoopers.

Там їй повідомили, що вона повинна носити підбори висотою від двох до чотирьох дюймів (5-20 см). Більш того, її попросили сходити в магазин і купити туфлі на підборах.

Дівчина пояснила, що їй важко буде цілий день провести у взутті на підборах. Вона запитала, чи потребує компанія від чоловіків, які працюють на цій зміні, теж носити підбори.

У відповідь представник компанії розсміявся, після цього її попросили покинути офіс.

В інтерв'ю Бі-бі-сі дівчина заявила, що фірма так і не змогла їй пояснити, чому без каблуків вона не могла б упоратися зі своїми обов'язками.

Після того як її вигнали з офісу, вона опублікувала в Facebook пост, в якому поскаржилася на те, що трапилося. Її підтримали багато інших жінок, які зіткнулися з подібною ситуацією.

Читайте також Вчені: високі підбори, холод і нетривалий головний біль бувають корисні для здоров'я

Проте, за британськими законами фірма має право стверджувати дрес-код, причому він може відрізнятися для чоловіків і жінок. Розгнівані через скандал навколо PriceWaterhouseCoopers жінки почали збір підписів за зміну цього закону.

Як повідомляв УНІАН, у жовтні 2015 року в віденської академії Top in Heels, де жінок навчають красиво ходити на високих підборах, відкрилися такі ж курси для чоловіків .

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости