Adidas

Щорічно за свіжим смартфоном від Apple шикуються величезні черги, і для багатьох це вже стало нормою, а для кого-то і зовсім щорічним ритуалом з придбання телефону. Але не тільки Apple здатна змусити людей цілодобово товпитися біля торгового центру. Наприклад, недавно в Німеччині в черзі за технологічною взуттям від Adidas люди готові були стояти більше доби.

Читати далі

Уже в другій половині жовтня концерн Adidas розпочне продаж кросівок серії «Adidas Made For» (AM4), зшитих роботами. Відомо, що купити їх зможуть жителі шести міст: Лондона, Парижа, Лос-Анджелеса, Нью-Йорка, Токіо і Шанхаю. Перші два міста отримають можливість «прибарахлитися» зовсім скоро, а от іншим обновки завезуть пізніше - на початку 2018 року.

Читати далі

аерокосмічна фірма Virgin Galactic і модний бренд Y-3, створений при співпраці японського дизайнера Йоджі Ямамото і компанії Adidas , Об'єднали зусилля зі створення одягу для космічних подорожей. Підтвердженням цього стали прототипи льотного костюма і черевик, представлені на території космодрому Spaceport America в Нью-Мехіко, де розташований термінал Virgin Galactic Gateway to Space, який в найближчому майбутньому почне обслуговувати комерційні польоти в космос.

Читати далі

На заводах компанії Adidas зараз працює понад один мільйон чоловік, проте виробник популярної спортивної одягу, здається, збирається звернутися до робототехніці. Нещодавно компанія оголосила про початок будівництва нового заводу Speedfactory (дослівно «швидкісна фабрика»), на якому здебільшого працюватимуть роботи. В якості експерименту ця роботизована фабрика на початку 2016 року запланував випуск 500 пар нових кросівок.

Читати далі

Компанія Adidas активно працює над пошуком варіантів використання сучасних технологій переробки відходів при виробництві взуття. Так, цього літа компанія представила взуття, практично цілком виконану з океанського сміття. Цей продукт ознаменував початок співпраці між Adidas і Parley - організацією, що бореться проти забруднення світового океану.

Читати далі

Одні розмірковують над тим, як очистити океан від пластикових відходів, інші - що робити з уловом. Виробник спортивного одягу Adidas знайшов практичне застосування морському сміттю. Компанія представила прототип кросівок , Повністю виготовлених з пластика з океану.

Читати далі

Німецький виробник спортивних товарів Adidas розробив нову пару кросівок для любителів космічної тематики
Німецький виробник спортивних товарів Adidas розробив нову пару кросівок для любителів космічної тематики. нові кросівки , Випущені в варіантах дизайну Response Trail Robot і Ozweego Robot, інспіровані вінтажними скафандрами і ранцевими системами астронавтів NASA .

Читати далі

компанія   Adidas   запустила в продаж розумний футбольний м'яч miCoach, представлений раніше на івент Adidas Lab в Лондоні
компанія Adidas запустила в продаж розумний футбольний м'яч miCoach, представлений раніше на івент Adidas Lab в Лондоні. В онлайн-магазині Apple новинка.

Читати далі

У шкурі Супермена   ми вже побували, значить, настав самий час отримати можливість пережити кращі моменти життя м'яча на майбутньому чемпіонаті світу з футболу в Бразилії
У шкурі Супермена ми вже побували, значить, настав самий час отримати можливість пережити кращі моменти життя м'яча на майбутньому чемпіонаті світу з футболу в Бразилії. Компанія Adidas, яка є офіційним спонсором цих спортивних змагань, вирішила показати гру в футбол з незвичного ракурсу.

Читати далі

Adidas вирішила увійти в бізнес переносної електроніки. Тільки що компанія анонсувала свою версію «розумних» годин.

Читати далі

Спортсмени завжди шукають екіпіровку , Яка зможе надати їм перевагу над суперником. Для бігунів - це взуття, яка допомагає рухатися з мінімальними витратами енергії. Довгий час багато взуттєві фірми робили кросівки з тришарової підошвою: між внутрішньою і зовнішньою підошвою знаходився шар гнучкого амортизує матеріалу. Це допомагало бігунові відштовхуватися від землі з меншим зусиллям. Adidas удосконалила конструкцію підошви бігових кросівок для досягнення максимального результату мінімальними зусиллями. Компанія представила кросівки Adidas Springblade з вигнутими амортизирующими пластинами на підошві.

Читати далі

компанія Adidas показала прототип нових футбольних бутс adiZero F50 99g. Як припускає сама назва, вага однієї бутси становить всього 99 грамів - це майже на 50 відсотків легше, ніж сама високотехнологічна модель F50 adiZero Prime від тієї ж фірми. Портал Pocket-lint вирішив зв'язатися з представниками компанії і з'ясувати перші подробиці про цю дивовижну в усіх відношеннях спортивній екіпіровці.

Читати далі

Новости