Lesplitinvest

  1. Технології для виробництва меблів - пресування, збірка, упаковка
  2. Підвищення конкурентоспроможності продукції і постійне оновлення асортименту - це завдання, яке було...
  3. Безперервна збірка дверей на новій комплексній системі
  4. Чому компанія «Лесплітінвест» вибрала лінію CPC
  5. Lesplitinvest (Росія)
  6. Виробник плит МДФ і міжкімнатних дверей

Технології для виробництва меблів - пресування, збірка, упаковка   ВАТ «Лесплітінвест» - виробництво дверей за новітніми технологіями   Компанія «Лесплітінвест» (виробничі площі розташовані в Ленінградській і Московській областях) входить до складу холдингу Промислова група «Союз» і є одним з найбільших російських виробників плит МДФ і міжкімнатних дверей

Технології для виробництва меблів - пресування, збірка, упаковка

ВАТ «Лесплітінвест» - виробництво дверей за новітніми технологіями

Компанія «Лесплітінвест» (виробничі площі розташовані в Ленінградській і Московській областях) входить до складу холдингу Промислова група «Союз» і є одним з найбільших російських виробників плит МДФ і міжкімнатних дверей. Нещодавно компанія придбала другу нову лінію збірки і упаковки марки CPC, що характеризується високим рівнем продуктивності і мінімальною участю оператора.

Підприємство, створене в 1929 році як целюлозно-паперовий комбінат, в 2004 році приступив до виробництва плити МДФ, а з 2008 року - міжкімнатних дверей. За останні десять років «Лесплітінвест» нарощував випуск продукції і інвестував в технології, розширюючи вироблений модельний ряд. Сьогодні компанія пропонує покупцям понад 40 моделей глухих і засклених дверей різного дизайну з 18 видами обробки.

Сьогодні компанія пропонує покупцям понад 40 моделей глухих і засклених дверей різного дизайну з 18 видами обробки

Підвищення конкурентоспроможності продукції і постійне оновлення асортименту - це завдання, яке було блискуче вирішена за допомогою другої автоматичної лінії зборки і упаковки міжкімнатних дверей від фірми CPC.

Двері «Лесплітінвест» відрізняються різноманітністю декору і поставляються повністю укомплектованими: коробка, лиштва, штапики виробляються в тих же варіантах обробки, що є додатковим плюсом в конкурентній боротьбі.

Підвищення конкурентоспроможності продукції (річний обсяг виробництва «Лесплітінвеста» становить 350 тисяч міжкімнатних дверей) і постійне оновлення асортименту - це завдання, яке було блискуче вирішена за допомогою другої автоматичної лінії зборки і упаковки міжкімнатних дверей від фірми CPC. Розглянемо це більш детально.

Розглянемо це більш детально

Безперервна збірка дверей на новій комплексній системі

Це автоматизований процес, що включає в себе наступні етапи:

Здвоєна лінія збірки дверних полотен з горизонтальною вайми PAO 2500 S. Лінія складається з вертикального столу попереднього складання з автоматичним перекиданням і автоматичної вайми Pao 2500 S.

Вайма PAO 2500 S є повністю автоматичною: вона самостійно позиціонується на розміри завантажується вироби без участі оператора, що дає можливість виробляти невеликі партії зі збереженням високої продуктивності

• автоматичне перенесення зібраних дверних полотен на лінію для ручної установки фурнітури / ущільнювачів і перевірки якості

• автоматична лінія поперечної упаковки в термоусадочний поліетилен з вкладкою картонних захисних куточків

Чому компанія «Лесплітінвест» вибрала лінію CPC

Подвоєна продуктивність на етапі складання, в тому числі для виробів з довільно мінливих типорозміром: на відміну від вертикальних вайм з ручним завантаженням / вивантаженням дана система характеризується нульовим часом перенастроювання і переміщення вироби.

Кращий контроль виробничого процесу за рахунок повної інтеграції стадій складання, доробки та упакування вироби.

Різке скорочення часу на завантаження / розвантаження дверей, що відбивається в оптимізації робочого простору і економії робочого часу завдяки виключенню буферних зон.

Lesplitinvest (Росія)

Lesplitinvest (Росія)

Виробник плит МДФ і міжкімнатних дверей

www.lplit.ru

Новости