Women'secret

Women 'secret - самий чуттєвий бренд

Women 'secret - самий чуттєвий бренд. Виробляючи виключно жіночне і комфортну білизну, Women 'secret на сьогоднішній день являє собою один з найбільш впізнаваних брендів Іспанії і користується популярністю далеко за її межами. Адже нижню білизну завжди було і залишається невід'ємним і, мабуть, одним з найважливіших елементів гардеробу кожної поважаючої себе дівчини і жінки у всьому світі. На щастя, на території Росії і країн СНД ця марка зміцнилася вже давно і дуже міцно.

Офіційний сайт бренду - http: // www. womensecret. com .

Іспанська компанія Women 'secret була заснована ще в 1993 році і спочатку входила в концерн CORTEFIEL GROUP. Як не дивно, проте перший фірмовий бутик був відкритий не в якому-небудь містечку Іспанії, а у Франції, і сталося це вже в 2000 році. Слідом за цим магазини Women 'secret стали відкриватися по всьому світу. Тільки на батьківщині бренду на сьогоднішній день налічується близько 150-ти бутиків. Ще понад 100 - у великих містах Європи та решти світу. А згідно з проведеним недавно опитуванням, Women 'secret займає перше місце по впізнаваності серед іспанських брендів модного одягу.

Асортимент Women 'secret досить широкий і різноманітний, хоча, безсумнівно, пріоритетне місце тут займають колекції жіночої нижньої білизни найрізноманітніших фасонів і кольорів. Можна зустріти як цілком класичні та стримані моделі, які припадуть до смаку цінителькам скромною краси і чуттєвості, так і набагато більш екстравагантні і оригінальні моделі, здатні підкорити найвищу завзята модниця. А доповнені великим вибором кольорів і їх поєднань, моделі трусиків , Бюстгальтерів і їх комплектів займуть гідне місце в гардеробі прекрасних дам на всі випадки життя. Крім цього, Women 'secret пропонує також не менше широкий асортимент різного роду домашнього одягу і аксесуарів, як то: піжами, халати, нічні сорочки, капці , Купальники та ін. Не може також не радувати той факт, що, крім традиційно жіночих моделей, відносно недавно колекції, які оновлюються щосезону, були розширені за рахунок дитячих виробів, що відрізняються більш безпосереднім дизайном і цікавими деталями.

Що стосується якості фірмових моделей, то і тут іспанський бренд безумовно на висоті. Особливо великою популярністю користуються безшовні чашечки, абсолютно невідчутні на тілі і, отже, не приносять ніякого дискомфорту своїй власниці.

Особливо великою популярністю користуються безшовні чашечки, абсолютно невідчутні на тілі і, отже, не приносять ніякого дискомфорту своїй власниці

Крім білизни і домашнього одягу та аксесуарів, бренд Women 'secret домігся популярності в усьому світі і за рахунок запуску власної лінііженскіх і чоловічих духів . Найбільший успіх мають аромати для жінок Feminine, W`eau ​​Garden, W`eau ​​Sea, W`eau ​​Sunset, що володіють неймовірною свіжістю і оригінальними нотками.

Що стосується цінового діапазону, то, з урахуванням якості і ексклюзивності пропонованої продукції, його можна назвати скоріше помірним, ніж високим, що ще більше зміцнює позиції бренду на міжнародному ринку нижньої білизни.

Придбати фірмові вироби Women 'secret, крім традиційних бутиків і торгових точок, можна також на офіційному сайті компанії і в ряді інших інтернет-магазинів: ebay.com , Taobao.com , Pricedumper.com та ін.

Сексуальне, чуттєве і від цього не менш комфортне і практичне білизна завжди було слабкістю настільки цінують вищеназвані якості жінок по всьому світу. І задовольнити цим вимогам здатне далеко не кожне білизна. Бренд Women 'secret пропонує Вашій увазі вироби виняткової якості, дизайн яких не просто відображає самі останні модні тенденції, але і формує свої власні. Продукція марки призначена, в першу чергу, для сильних і впевнених у собі жінок і дівчат або для тих, хто прагне стати такими, не боячись при цьому ламати нудні й сірі стереотипи і доводити тим самим свою індивідуальність і неповторність.

Новости