ᐈ Купити Професійні і Промислові м'ясорубки • Ціна в Україні, Києві, Дніпрі

  1. професійні м'ясорубки
  2. Чому краще купити професійну м'ясорубку в «Enjoy-Trade»?
  3. ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБРАТИ м'ясорубку ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА?
  4. РІЗНОВИДИ ПРОМИСЛОВИХ м'ясорубок
  5. ВИДИ ПРОФЕСІЙНИХ м'ясорубок
  6. ПОРАДИ ПО ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЕЛЕКТРО м'ясорубку ПРОМИСЛОВОЇ
  7. ДЕ КУПИТИ Професійна м'ясорубка В УКРАЇНІ

професійні м'ясорубки

Професійна м'ясорубка - апарат для кухні, головне призначення якого - переробка м'яса для створення ковбасних продуктів, отримання фаршу з м'яса або риби, а також виготовлення інших м'ясних виробів. На промислових м'ясорубках перемелюють свіже та заморожене сировину. Входить в основу м'ясопереробного обладнання . Це просто незамінний інструмент на кухнях громадського харчування та підприємствах, де необхідно переробляти великі обсяги м'яса, риби, морепродуктів, і тому професійні м'ясорубки іноді працюють годинами або взагалі цілодобово.

Чому краще купити професійну м'ясорубку в «Enjoy-Trade»?

На сайті «Enjoy -Trade» представлено найширший асортимент промислової оснащення, де присутня м'ясорубка професійна, купити яку можна від наступних українських, італійських, китайських, турецьких і білоруських торгових марок:

  • КИЙ-В , Apach , Pimak ;
  • Everest , Leonardi , Hendi ;
  • Торгмаш , Liloma , Kenwood;
  • EWT INOX , Frosty , Celme ;
  • Fimar , Gastromix , Sirman ;
  • Fama , Gastrorag .

Більшість приладів цього типу функціонують від електромережі. Найчастіше електричні агрегати застосовуються в ресторанах, кафе, їдальнях та інших закладах громадського харчування, крім того ці м'ясорубки успішно використовуються в точках продажу м'яса і м'ясної продукції, а саме на ринках, в магазинах, що реалізують м'ясні продукти.

Безумовно, м'ясорубка промислова (купити за ціною відповідної якості можна в нашому інтернет магазині «Enjoy -Trade») значно прискорює, спрощує робочий процес. Від побутових приладів ці м'ясорубки відрізняються більшими габаритами, обсягами, великою продуктивністю і вагою.

ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБРАТИ м'ясорубку ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА?

Величезний вибір щоб купити промислових м'ясорубок на нинішньому ринку вражає, тому перед тим як купити обладнання такого виду, потрібно вибирати його виходячи з технічних параметрів, комплектації, функціональних здібностей, необхідно врахувати і особливості виробництва Вашого підприємства.

П еред тим, як купити професійну м'ясорубку необхідно звернути увагу на наступне:

  1. Продуктивність високопрофесійних м'ясорубок визначається числом кілограм за одну годину. Від потужності установки залежить витрата електроенергії, в цьому плані найбільш економними вважаються електричні прилади.
  2. Вага і обсяг. М'ясорубка електрична промислова досить габаритна і важка (зверніть увагу на те, що нові моделі мають середньою вагою і розміром, проте найбільш потужні апарати через металевої конструкції мають вагу до 70 кг.), Що залежить від кількості сировини, що переробляється.
  3. Матеріал корпусу. У професійних м'ясорубок він повинен бути міцним і зносостійким (нержавіюча сталь або сплав високоякісних металів). В іншому випадку корпус може не витримати серйозних навантажень.
  4. Розмір отвору для подачі м'яса.
  5. Розмір комплектуючих частин. Від цього залежить і якість отриманої продукції.
  6. Безпека при експлуатації. Всі ріжучі елементи м'ясорубки не повинні бути видні зовні і стикатися з руками і одягом того, хто працює з інструментом.
  7. Наявність додаткових функцій. Це зробить Вашу роботу з електричною м'ясорубкою простіше (реверс допоможе без особливих зусиль видалити сировину з м'ясорубки або відправити його на повторне подрібнення; пускова педаль допоможе начинити ковбаски «без рук»; пристрій для механічної жиловки м'яса відокремить кісточки і хрящики, що зробить фарш якіснішим ).
  8. Підключення до електромережі. Більшість промислових м'ясорубок розраховані на напругу 380 В, що створює проблеми в їх виборі, адже в більшості будинків воно становить 220 В.

Кухонне промислове обладнання повинно мати спеціальні запобіжники, бути безшумним, відповідати вимогам безпеки, особливо при використанні його користувачем.

Купити виробничу м'ясорубку, яка буде відповідати всім цим нормам, Ви можете на нашому сайті.

РІЗНОВИДИ ПРОМИСЛОВИХ м'ясорубок

Оскільки під час роботи м'ясорубка промислова (безсумнівно ціна залежить від комплектації і головних характеристик) всіма частинами стикається з продукцією, вона повинна легко розбиратися для проведення очистки, невеликі елементи можна мити в посудомийній машинці. Деякі моделі обладнані допоміжними функціями (система охолодження) і насадками.

На нашому сайті «www .enjoy -trade .com .ua» представлені м'ясорубки мають найвищу ефективність 160, 280 кг / год. Виготовляються прилади з міцних, надійних матеріалів, забезпечуючи цим можливість безперервної роботи протягом тривалого часу, збільшуючи термін їх експлуатації.

У нас Ви маєте можливість купити м'ясорубку (електрична, промислова) для виробництва в трьох різних комплектах:

  • стандартний набір: дрібна решітка + односторонній ніж + шнек. У таких приладів продуктивність невелика, тому їх встановлюють у дрібних закладах;
  • комплектація полуунгер: 2 решітки (велика і дрібна) + шнек + ножі (підрізної, двосторонній) більш якісно переробляє сировину і тому може використовуватися в невеликому харчовому виробництві;
  • повний унгер: комплект полуунгер + ще один ніж + середня решітка. Така комплектація є найбільш зручною у використанні, так як сировину, проходячи через два двосторонніх ножа, стає гомогенним (однорідним) і не вимагає повторного подрібнення. Такого роду м'ясорубки застосовуються на найбільших харчових виробництвах.

ВИДИ ПРОФЕСІЙНИХ м'ясорубок

Існує класифікація електричних виробничих м'ясорубок за такими характеристиками:

  1. Типу подачі сировини:
  • автоматичні (продукти поміщаються в спеціальний резервуар, звідки під час роботи м'ясорубки потрапляють на переробку);
  • ручні (сировина на переробку необхідно відправляти вручну).
  1. продуктивності:
  • 20-50 кг / год
  • 50-150 кг / год
  • 150-300 кг / год

ПОРАДИ ПО ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЕЛЕКТРО м'ясорубку ПРОМИСЛОВОЇ

Якщо Ви вирішили купити промислову м'ясорубку (це можна зробити на нашому сайті), Вам слід звернути увагу на правила користування цим інструментом:

  1. Необхідно постійно контролювати стан ножів та решіток. Після кожного використання їх слід вимити за допомогою спеціальних співаючих коштів з дезинфікуючим ефектом, висушити, оглянути на наявність пошкоджень. Рекомендують також нанести на них невеликий шар харчового жиру.
  2. Не можна залишати електричну м'ясорубку працює, якщо в ній немає сировини.
  3. Потрібно вчасно заточувати ножі і шліфувати решітки. При необхідності замінити новим комплектом.
  4. Виробнича електрична м'ясорубка не повинна працювати безперервно довгий час. Необхідно давати мотору охолонути, інакше можливий його перегрів.
  5. Важливо стежити за рівнем масляної в редукторі, а також за його чистотою.
  6. Гайка горловини не повинна бути занадто туго затягнута, інакше можливий швидкий знос ріжучої частини ножа.
  7. Необхідно стежити за товщиною ножів і решіток. Якщо станеться сильне її зменшення, вони можуть вивести з ладу шнек або корпус м'ясорубки.
  8. Чи не забивайте також і про техніку безпеки. Тоді Ваша м'ясорубка буде служити Вам довгі роки.

ДЕ КУПИТИ Професійна м'ясорубка В УКРАЇНІ

Купити виробничу професійну м'ясорубку можна у нас, попередньо зробивши замовлення по вказаними на сайті телефонами. На нашому сайті представлений широкий вибір товару. Наші консультанти з радістю допоможуть Вам підібрати м'ясорубку для виробництва, який буде відповідати Вашим побажанням і стане надійним і безпечним помічником.

Виробники:

Продуктивність, кг / год:
Система ножів:
Функція "Реверс":
Функція "Терка":
Потужність, кВт:
Напруга, В:
ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБРАТИ м'ясорубку ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА?
Чому краще купити професійну м'ясорубку в «Enjoy-Trade»?
ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБРАТИ м'ясорубку ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА?

Новости