Снігоприбирачі

  1. Види і принцип роботи бензинових снігоприбирачів
  2. застосування снігоприбирачів

Корисна інформація


Снігоприбирачі - спеціалізоване обладнання, що дозволяє швидко, ефективно і з мінімальними зусиллями очистити територію від снігу. Снігоприбирачі бензинові зручні і маневрені, вони здатні впоратися з великою кількістю снігу будь-якого типу: від свіжого і м'якого до зледенілого і злежалого.
Розшифровка технічних характеристик для снігоприбирачів:

  • Потужність: до 5 л / с. - розчищення доріжок, 5-8 л / с. - прибирання під'їзних шляхів, більше 8 л / с. - обслуговування селища.
  • Вага: оцінюється, якщо снегоуборщик вимагає частої перевезення.
  • Робоча висота: товщина снігового покриву, з яким впорається обладнання.
  • Робоча ширина: розмір ковша. Чим більше ківш, тим швидше прибирається сніг.

При виборі потрібно врахувати і такі особливості, як трансмісія, наявність диференціала, особливості регулювання снігоприбирача.

Компанія «Бензолюкс» є ОФІЦІЙНИМ ДИЛЕРОМ снігоочисників наступних фірм: Husqvarna, CHAMPION, Hyundai. Продукція цих фірм-виробників відрізняється своєю якістю, надійністю і функціональністю. Доступні ціни на снегоуборщики, приємне і якісне обслуговування, професійні консультації по товарах роблять нашу компанію однією з лідируючих в сфері своєї діяльності. Купуючи снегоуборщики у нас, ви отримуєте гарантію на продукцію і технічну підтримку від фахівців нашої компанії.

Види і принцип роботи бензинових снігоприбирачів

Снігоприбирачі бензинові розрізняються по ряду своїх параметрів і характеристик:
За типом приводу:

  • Несамохідний - невелика машина, яку оператор штовхає перед собою. Рух таких машин на глибокому снігу сильно ускладнюється. Підходять для прибирання у вузьких місцях, мають високу маневреність.
  • самохідний - більш габаритна машина, яка рухається самостійно, яку направляють оператором. Застосовується для прибирання снігу всіх типів в будь-якій кількості на великих ділянках.

За типом двигуна:

  • Двухтактний.Работает на суміші з масла і бензину, що вимагає постійного розрахунку необхідних пропорцій при кожному доливе палива. Встановлюється такий двигун, в основному, на несамохідні снігоприбиральні машини, є досить компактним і легким, однак відрізняється великим споживанням палива.
  • Чотиритактний. Більш потужний, цей двигун, в основному, використовується на самохідних снігоприбирача, він стабільний в роботі, його запуск в зимових умовах проводиться простіше, ніж у двотактного. Також перевагою чотиритактного двигуна є наявність окремого паливного бака і ємності з маслом. Володіє низьким рівнем шуму і економічною витратою палива.
  • Електричний. Снігоприбиральна техніка, оснащена електродвигунами, завоювала свою нішу на ринку завдяки не високою вартості і простотою в експлуатації. Вибираючи снегоуборщик з таким типом двигуна необхідно пам'ятати, що електричний двигун, залежить від джерела живлення, і проводити прибирання на далеких відстанях буде досить проблематично.

За запуску двигуна:

  • ручний . Для запуску двигуна необхідно потягнути за пусковий трос.
  • електричний . Оснащений електричним стартером, працює від мережі, запускається простим натисканням на кнопку, має пусковий трос на випадок непередбачених обставин.

За виробниками:

  • Husqvarna - високопродуктивні шведські снігоочисники з подвійною системою крильчаток дозволяють швидко і ефективно позбутися від снігових заметів.
  • CHAMPION - російський бренд, снігоочищувальне обладнання якого якнайкраще відповідає умовам експлуатації в нашій країні.
  • HYUNDAI - корейський концерн, відомий своїми високими технологіями і високою якістю продукції, є світовим лідером з виробництва садової техніки і багато чого іншого.
  • Daewoo - потужні снегоуборщики, якість яких говорить сама за себе. Вони компактні, і в той же час високопродуктивні.
  • McCulloch- добре зарекомендували снегоуборщики, краще співвідношення ціни і якості.

За принципом роботи:

  • Одноступінчаті. Снігоприбиральник оснащений шнеком, який зачерпує сніг і викидає його з жолоба. Не використовуються на поверхнях з гравієм, оскільки є ймовірність викидання гравію разом зі снігом. Шнек являє собою стрижень з лопатями або суцільний гвинтовий стінкою.
  • Двоступеневі. Металевий шнек спочатку зачерпує сніг і лід, далі лопаті швидкісного ротора викидають назовні сніг через спеціальний жолоб. Шнеки такого снігоочисника не торкаються землі, тому така машина може застосовуватися на будь-яких поверхнях. Викид снігу проводиться на великі відстані, ніж у машин без ротора.

застосування снігоприбирачів

Застосуються бензиновий снігоприбирач для прибирання снігу на будь-яких територіях і поверхнях. Малогабаритні несамохідні снегоуборщики можуть застосовуватися на дачах або прибирання території приватних будинків. Більші моделі - самохідні, застосовуються для очищення великих територій - на підприємствах, міських вулицях, аеропортах. Таким чином, снігоочисник - універсальна машина для прибирання снігу, незамінна як у побуті, так і в організаціях різного роду.


Новости