➤ Стартові набори наливної парфумерії для відкриття малого бізнесу від ✿ Parfumer.ua

  1. Наливна парфумерія: вигода для бізнесмена
  2. Що потрібно для відкриття точки з продажу парфумів на розлив?

Переважна частка дорослого населення прагне розпочати власну справу

Переважна частка дорослого населення прагне розпочати власну справу. Багато при цьому не відмовляються від офіційної роботи і ведуть бізнес паралельно. Найпоширеніший вид приватного підприємництва - роздрібний торговельний бізнес. Духи на розлив - це відповідний товар для початківця бізнесмена.

Парфумерний бізнес ідеальний для жінок, адже це сфера, в якій вони розбираються, як ніхто інший. Таке заняття приносить прибуток, естетичне задоволення і особистісний розвиток.

Наливна парфумерія: вигода для бізнесмена

Переваги роздрібного бізнесу розливний парфумерії - в мінімальних фінансових, часових витратах і швидкої окупності. У порівнянні з роздрібною торгівлею іншими товарами, наливна парфумерія - це універсальний бізнес. Він підходить і початківцям бізнесменам, і власникам вже готового, діючого магазину парфумерії та косметики.

Плюси наливної парфумерії як засобу заробляння грошей:

  • Мінімальні вкладення. Для старту підійде 30 популярних ароматів: 20 жіночих і 10 чоловічих.
  • Широка цільова аудиторія. Вікова категорія потенційних покупців обох статей - від підлітків 13-15 років до людей похилого віку.
  • Мінімальні накладні витрати на ведення бізнесу. Для розміщення обладнання і товарного асортименту вистачить одного квадратного метра. Для багатьох бізнес в торгівлі розливними духами - це новий напрямок, яке відкриває діючий магазин косметики і парфумерії.
  • Близькість до покупця. Відділи та магазини розливний парфумерії розміщують там, де потік людей найбільш інтенсивний протягом дня. Тому в рекламі можна обмежитися яскравою вивіскою і привабливим оформленням полиць з продукцією. Присутність цільової аудиторії - одне з найголовніших умов швидкої окупності, що дозволяє «розкрутити» бізнес.

Що потрібно для відкриття точки з продажу парфумів на розлив?

Головне - бути впевненим у правильності прийнятого рішення і не намагатися «винаходити велосипед». Перше, що доведеться зробити, - знайти надійну компанію-постачальника і вибрати відповідне місце для бізнесу. Духи на розлив пропонуйте покупцеві в місцях, які мають до покупок: в торгових, розважальних центрах.

Бізнес-план можна скачати в Інтернеті і адаптувати його під себе: врахувати конкурентів, вартість оренди, зарплату продавцю тощо. Крім того, ви можете звернутися до менеджерів нашої компанії по вас цікавлять. Вони нададуть кваліфіковану відповідь на них, базуючись на власному багаторічному досвіді.

Вони нададуть кваліфіковану відповідь на них, базуючись на власному багаторічному досвіді

Щоб купити товар високої якості, звертайтеся в перевірену часом компанію. Один з лідерів в Україні з оптових продажів розливний парфумерії, обладнання та аксесуарів - компанія «Парфумер». Це підтверджують відгуки покупців, а їх - понад тисячу.

Ми працюємо з французькою парфумерією Reni з 2004 року. Завдяки багаторічному досвіду розуміємо всі тонкощі і технології ведення бізнесу в розливний парфумерії.

Базуючись на знаннях, враховуючи побажання клієнтів, ми сформували стартові набори для початку бізнесу. Їх призначення - здешевити і полегшити для початківця бізнесмена етап формування асортименту товару і обладнання торгової точки.

Вартість наборів варіюється в межах 199-799 $. Економія в порівнянні з прайсової цінами становить 250-6800 грн. Доставка стартових наборів безкоштовна до Києва, Львова, Дніпропетровська та інші населені пункти України.

Що потрібно для відкриття точки з продажу парфумів на розлив?

Новости