СОТА

Зараз активно розвиваються різні онлайн-сервіси, їхня перевага в можливості отримати доступ до Ваших даних і працювати з ними в будь-якій точці світу, просто відкривши браузер і перейшовши на відповідний сайт, тому звична всім система «MEDoc» також отримала свою онлайн-версію

Зараз активно розвиваються різні онлайн-сервіси, їхня перевага в можливості отримати доступ до Ваших даних і працювати з ними в будь-якій точці світу, просто відкривши браузер і перейшовши на відповідний сайт, тому звична всім система «MEDoc» також отримала свою онлайн-версію. На даний момент сервіс придбав очікувану популярність серед користувачів і отримав нову назву - "СОТА" для того, щоб за назвою легко сприймалося відмінність між онлайн-сервісом і традиційною системою «MEDoc», яка встановлюється на комп'ютер і використовує Інтернет тільки при відправці звітів і оновленні програми. «MEDoc-Online».

Перш за все "СОТА" - це Ваш надійний інструмент для формування та подання звітів в будь-який момент і в будь-якій точці земної кулі, отже, він повинен бути максимально зручним, зрозумілим і доступним. Для цього "СОТА" отримала інтерфейс традиційного Медка, який добре зарекомендував себе.

"СОТА" є оптимальним варіантом для приватних підприємців, так як дозволяє отримати доступ до своїх звітів і даними по підприємству з будь-якого комп'ютера або ноутбука, що має вихід в Інтернет. Також у приватних підприємців порівняно невелика кількість звітів, і тому рідко виділяються гроші на окрему оргтехніку для ведення бухгалтерії та подачі звітів, і тут ми бачимо ще одну перевагу - не потрібно встановлювати програму на комп'ютер, займати на місце на жорсткому диску і витрачати ресурси комп'ютера - вам достатньо просто відкрити браузер для роботи в "СОТЕ". За допомогою цього сервісу можна подати звіти до податкової інспекції, пенсійного фонду та державну службу статистики, всі попередні звіти та квитанції доступні Вам для перегляду, друку, редагування та копіювання.

СОТА гарантують безпеку і конфіденційність Вашої інформації, так як дані шифруються ключами ЕЦП на Вашому комп'ютері і передаються на сервер тільки в зашифрованому вигляді, в якому там і зберігаються, що гарантує можливість доступу до цих даних тільки власнику ключів ЕЦП, якими були зашифровані дані.

"СОТА" працює з ключами ЕЦП сертифікаційного центру «Україна», а також з усіма ключами інших акредитованих сертифікаційних центрів (ІДД ДПС - ключі податкової, Masterkey і т.п.).

Медок-онлайн

Вартість ліцензії онлайн-сервісу "СОТА" для нових клієнтів:

Для приватних підприємців

310 грн / рік

Для юридичних осіб на єдиному податку, без ПДВ

900 грн / рік

Для юридичних осіб на загальній системі оподаткування

1500 грн / рік

Юридичним особам ми рекомендуємо встановлювати стаціонарну систему "MEDoc" (ціна не відрізняється від СТІЛЬНИКИ), а користуватися онлайн-сервісом у випадках, коли потрібно будь-якої звіт швидко сформувати і відправити не з робочого комп'ютера.

Придбати ліцензію для онлайн-сервісу "СОТА" або системи "MEDoc" Ви можете зателефонувавши нам за телефонами:

(057) 761-72-84, (057) 751-07-23, (050) 304-42-47, (097) 845-72-86, (093) 761-72-84, (057) 766- 17-84 т / ф

Також Ви можете просто натиснути на посилання: рахунок на веб-сервіс "СОТА" , Вибрати хто Ви (ФОП, єдинник або юр. Особа) натиснувши "Сформувати рахунок" під відповідним розділом. Потім введіть Ваші реквізити - і Ви відразу ж отримаєте наш рахунок (перевірте, одержувач в рахунку повинен бути: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЕЛЕКТРОННА БУХГАЛТЕРІЯ"), після оплати ми обов'язково зв'яжемося з Вами за вказаними в заявці телефонами, допоможемо розібратися в сервісі і відповімо на всі наявні питання. Для входу в веб-сервіс після переходу по вищезазначеним посиланням в правому верхньому кутку сторінки виберіть "Войти у веб-сервіс".

Новости