бренди

Marmot - одяг і спорядження високого стандарту якості для альпінізму, туризму, активного відпочинку на природі та для міста. Перед запуском у виробництво кожна модель виробів Marmot ретельно опрацьовується і тестується в "польових" умовах професійними спортсменами-екстремалами.

Перед запуском у виробництво кожна модель виробів Marmot ретельно опрацьовується і тестується в польових умовах професійними спортсменами-екстремалами

BlackDiamond - американський виробник високотехнологічного спортивно-туристичного спорядження, легендарний розробник і «революціонер», один з найвідоміших і авторитетних брендів, що існують сьогодні на світовому outdoor-ринку. Продукцією компанії широко представлені такі напрямки, як альпінізм, скелелазіння і гірськолижний спорт. «Залізо» і карабіни, льодове спорядження, страхувальні системи, каски, рюкзаки, намети, ліхтарі, телескопічні палиці, лижі, черевики, одяг - все це вже багато десятиліть випускається під логотипом BlackDiamond, які уособлюють собою передові технології і є гарантом найвищої якості, максимальної надійності і комфорту у використанні.

«Залізо» і карабіни, льодове спорядження, страхувальні системи, каски, рюкзаки, намети, ліхтарі, телескопічні палиці, лижі, черевики, одяг - все це вже багато десятиліть випускається під логотипом BlackDiamond, які уособлюють собою передові технології і є гарантом найвищої якості, максимальної надійності і комфорту у використанні

Американська корпорація Dragon Alliance була заснована в 1993 році для виробництва високотехнологічних приладів для захисту очей. Це одна з небагатьох, що залишилися компаній, що мають власне виробництво сонцезахисних окулярів і снігозахисних масок. В даний час компанія має дистриб'юторів в 36 країнах і багатомільйонні продажу.

В даний час компанія має дистриб'юторів в 36 країнах і багатомільйонні продажу

У 1867 році mr. Morlin - промисловець, який розробляє лісові масиви і родовища корисних копалин на півночі Італії, зіткнувся з проблемою гострої нестачі взуття для робітників, придатної для спользование в умовах Доломітових Альп. Тоді ж і були розроблені і вироблені перші 1.5 тис. Черевик з шкіряним верхом і дерев'яною підошвою.

Черевик з шкіряним верхом і дерев'яною підошвою

Все почалося з того, що одна людина знайшла новий шлях і по-новому представив собі концепцію outdoor.

Все почалося з того, що одна людина знайшла новий шлях і по-новому представив собі концепцію outdoor

Історія компанії Bridgedale починається в 1915 році, коли John Black заснував в Ірландії виробництво міцних шкарпеток з овечої вовни. Продукція компанії швидко стала користуватися попитом і придбала популярність в Англії та Ірландії під маркою Blaxnit.

Продукція компанії швидко стала користуватися попитом і придбала популярність в Англії та Ірландії під маркою Blaxnit

Bern Unlimited спеціалізується на виробництві шоломів для скейтбордингу, сноубордингу, гірських лиж, велоспорту та вейкбордингу. Шоломи Bern всесезонні, і тому кожен райдер знайде для себе той шолом, який підійде його індивідуальним вимогам і стилю. Крім шоломів, компанія Bern пропонує також одяг і різні аксесуари, які доповнять образ кожного райдера.

Крім шоломів, компанія Bern пропонує також одяг і різні аксесуари, які доповнять образ кожного райдера

Все почалося в 2001 році з простої, але дуже плідною ідеї. Засновники Jetboil Двайт Аспінволл і Перрі Дуст втомилися від важких примусів і незграбних пальників, які використовувалися для приготування їжі, і вирішили полегшити життя і спростити процес.

Засновники Jetboil Двайт Аспінволл і Перрі Дуст втомилися від важких примусів і незграбних пальників, які використовувалися для приготування їжі, і вирішили полегшити життя і спростити процес

Exped означає спорядження для експедицій.

Exped означає спорядження для експедицій

Gregory - високотехнологічні рюкзаки з індивідуальної посадкою по фігурі і з бездоганною якістю виконання. Рюкзаки Gregory забезпечують ідеальний розподіл навантаження на плечі і стегна людини за допомогою унікальної системи підвіски.

Рюкзаки Gregory забезпечують ідеальний розподіл навантаження на плечі і стегна людини за допомогою унікальної системи підвіски

Sterling Rope - провідний світовий виробник мотузок і спорядження для альпінізму, скелелазіння та індустріального застосування.

Sterling Rope - провідний світовий виробник мотузок і спорядження для альпінізму, скелелазіння та індустріального застосування

Аутдор - головне, що є в нашому житті, все інше другорядне.

Аутдор - головне, що є в нашому житті, все інше другорядне

Компанія Outdoor Research випускає широкий асортимент аксесуарів для різних видів екстремального спорту, активного відпочинку, туризму і просто для динамічного життя. Тут Ви знайдете зручні головні убори з використанням матеріалів Gore, 3XDRY, COOLMAX, практичні системи зберігання речей (бризгозащітние, компресійні і герм мішки для будь-яких завдань), бівуачні мішки і багато іншого.

Тут Ви знайдете зручні головні убори з використанням матеріалів Gore, 3XDRY, COOLMAX, практичні системи зберігання речей (бризгозащітние, компресійні і герм мішки для будь-яких завдань), бівуачні мішки і багато іншого

Компанія Vango заснована в 1963 на заході Шотландії. Широкий асортимент продукції - намети, спальники, рюкзаки, кемпінгові меблі та інші аксесуари - зможуть задовольнити кожного любителя відпочинку на природі. Широкий ціновий діапазон спорядження, від преміум-класу до середнього і бюджетного, гідно оцінить кожен.

Широкий ціновий діапазон спорядження, від преміум-класу до середнього і бюджетного, гідно оцінить кожен

Salomon відноситься до одних з найбільш впізнаваних взуттєвих брендів преміального рівня. У колекціях взуття Salomon можна знайти взуття практично для будь-якого виду активності, відпочинку і outdoor-спорту як професійним спортсменам, так і людям, які віддають перевагу зручне взуття в повсякденному житті.

У колекціях взуття Salomon можна знайти взуття практично для будь-якого виду активності, відпочинку і outdoor-спорту як професійним спортсменам, так і людям, які віддають перевагу зручне взуття в повсякденному житті

Bergans (Берганса) - норвезький виробник одягу і спорядження для активного відпочинку і експедицій.
Компанія почала свою історію з 1908 року, коли випустила і запатентувала рюкзак, який отримав визнання і використовувався в експедиціях полярниками.

Компанія почала свою історію з 1908 року, коли випустила і запатентувала рюкзак, який отримав визнання і використовувався в експедиціях полярниками

Evolv Sports & Designs Co американський бренд, який добре зарекомендував себе, як виробник передових скельних туфель і трекингової взуття найвищого якості.

Evolv sport займається дослідженнями в області скельної взуття, розробляє інноваційні продукти і постійно удосконалює існуючі моделі.

Компанія Zimtstern була заснована в Швейцарії в 1995 році. Два засновники компанії Томас Мейєр і Рето Кастер вирішили створити унікальний європейський стиль в сноубордічеськой одязі і почали свою справу. Перетворивши свою пристрасть в бізнес, вони заснували одну з перших швейцарських марок одягу для сноубордингу.

Перетворивши свою пристрасть в бізнес, вони заснували одну з перших швейцарських марок одягу для сноубордингу

Sea to Summit - легендарний австралійський бренд аксесуарів для ваших подорожей. Компактні понад вбираючі рушники, вкладиші в спальники, різні косметички і багато дрібних корисних дрібниць, які стануть в нагоді в будь-яких пригодах.

Компактні понад вбираючі рушники, вкладиші в спальники, різні косметички і багато дрібних корисних дрібниць, які стануть в нагоді в будь-яких пригодах

Descente - японський бренд гірськолижного одягу преміум-класу для всіх стилів катання.
ALLTERRAIN - лінійка спортивної та міської одягу Descente класу люкс, що виходить за межі гірськолижної екіпіровки.

ALLTERRAIN - лінійка спортивної та міської одягу Descente класу люкс, що виходить за межі гірськолижної екіпіровки

ALLTERRAIN - окреме преміальне напрямок японського бренду Descente, що випускає лінійку спортивної та міської одягу класу суперлюкс, що виходить за межі гірськолижної екіпіровки.

ALLTERRAIN - окреме преміальне напрямок японського бренду Descente, що випускає лінійку спортивної та міської одягу класу суперлюкс, що виходить за межі гірськолижної екіпіровки

BUFF® - оригінальні багатофункціональні головні убори, зроблені в Іспанії. У своїй більшості BUFF® - це безшовні бандани-труби, які завоювали загальне визнання і любов, як тільки були винайдені в 1992 році.

Бандани, шарфи, підшоломник, балаклави, капюшони і просто шапки - це найяскравіші представники продукції BUFF®, прекрасні компаньйони для всіляких видів активностей і міського життя в будь-яку погоду і в будь-який час року! BUFF® - практично і весело!

Newland - італійський, унікальний бренд в світі спортивного одягу. Слідуючи в ногу з часом, ця компанія регулярно оновлює свою колекцію, використовую нестандартні ходи і технологічні, інноваційні рішення. Філософія, яку сповідує Ньюланд, полягає в постійному прагненні перевершити самих себе в якості продукції, що випускається, швидкості виробництва, розробці нових технологій і найголовніше у власній унікальності та впізнаваності.

Філософія, яку сповідує Ньюланд, полягає в постійному прагненні перевершити самих себе в якості продукції, що випускається, швидкості виробництва, розробці нових технологій і найголовніше у власній унікальності та впізнаваності

Компанія Quartz бере свій початок з 1997 року. Цей канадський бренд славиться своїми теплими зимовими парками (утепленими куртками), призначеними для найсуворіших морозів.

Цей канадський бренд славиться своїми теплими зимовими парками (утепленими куртками), призначеними для найсуворіших морозів

Outdoor Survival Canada (OSC) - марка преміум класу, яка створює верхній одяг з функціональним дизайном і з використанням передових технологій захисту від погодних умов.

Outdoor Survival Canada (OSC) - марка преміум класу, яка створює верхній одяг з функціональним дизайном і з використанням передових технологій захисту від погодних умов

Компанія Dale of Norway давно визнана лідером в області технології вовняного і трикотажного виробництва, відома вона і численними інноваціями.
У 1879 році в долині Дале, відомої вівчарством і виробництвом в'язаних виробів, в безпосередній близькості від величезного запасу природного енергії місцевих водоспадів, була заснована ткацька фабрика, яка з тих пір створює дивовижні вироби вищої якості, відомі у всьому світі.

У 1879 році в долині Дале, відомої вівчарством і виробництвом в'язаних виробів, в безпосередній близькості від величезного запасу природного енергії місцевих водоспадів, була заснована ткацька фабрика, яка з тих пір створює дивовижні вироби вищої якості, відомі у всьому світі

З 1987 компанія ExOfficio створює легкий одяг для активного відпочинку. Всі колекції орієнтовані на теплу пору року і пляжний відпочинок. Основні лінійки цього бренду складають в основному легкі технологічні сорочки і нижню білизну. З кожним роком продукція цього виробника завойовує все більше прихильників по всьому світу.

З кожним роком продукція цього виробника завойовує все більше прихильників по всьому світу

Cafflano - Південно-корейський виробник автентичних кави-гаджетів для любителів ароматного напою. Компанія виробляє продукти, які абсолютно змінять ваше ставлення до свіжозвареної кави.

Компанія виробляє продукти, які абсолютно змінять ваше ставлення до свіжозвареної кави

Thule - світовий лідер з виробництва товарів, що дозволяють зручно, надійно і стильно транспортувати все необхідне для активного способу життя.

Thule - світовий лідер з виробництва товарів, що дозволяють зручно, надійно і стильно транспортувати все необхідне для активного способу життя

У KÜHL ® ми прагнемо продемонструвати, як оригінальні ідеї призводять до створення кращої одягу для активного відпочинку.
Чітко сформульовані, точні конструкції в поєднанні з високою майстерністю забезпечують ідеальний комфорт. Носіння KÜHL ® - це не тільки свобода пересування, але і свобода волі.

Носіння KÜHL ® - це не тільки свобода пересування, але і свобода волі

Hanwag проводить високоякісне взуття для альпінізму і трекінгу в своїй штаб-квартирі в Фіркірхене, недалеко від Мюнхена, з 1921 року.
Взуття Hanwag - це традиційне баварське майстерність і довговічність в поєднанні з технічним досвідом і постійними інноваціями.

Новости