Columbia

  1. Чому варто купити одяг марки Columbia в магазині Brooklet?

Історія створення торгової марки почалася в 1937 році в Портленді. Її засновники - подружжя Поль і Марі Ламфром були емігрантами з Німеччини. Їдучи, вони залишили на батьківщині фабрику з пошиття робочого одягу. Але завдяки досвіду і американським родичам, які підтримали їх фінансово, - Ламфроми викупили місцеву фірму, яка займалася продажем головних уборів. Так як якість товару, що продається не радувало Поля, він вирішив запустити власне виробництво сорочок та іншої повсякденного одягу. Тоді ж компанія і знайшла свою нову назву на честь однойменної річки - Columbia.

Більш детально ознайомитися з інформацією про товари ТМ Columbia і придбати їх - можна в розділах нашого інтернет-магазину.

1948 році дочка Марі і Поля - Гертруда вийшла заміж за Нілу Бойла, який виявився непоганим підприємцем і успішно справлявся з сімейною справою. Сама ж місіс Бойл займалася будинком і дітьми, а крім цього, в якості хобі, вона любила шити. Це захоплення незабаром зробило прорив і принесло значну популярність компанії: Гертруда пошила рибальську куртку, оснащену безліччю функціональних кишень, що стало вельми цікавим і затребуваним виробом для рибалок, адже такого "ноу-хау" ринок ще не знав.

Гертруда вирішила продовжити справу чоловіка. З причини нерозуміння, як вести виробництво і управляти персоналом, за 2 роки вона майже довела підприємство до банкрутства.

З причини нерозуміння, як вести виробництво і управляти персоналом, за 2 роки вона майже довела підприємство до банкрутства

Тоді їй запропонували продати його і віддати за виручені кошти борги. Але єдиний потенційний покупець запропонував смішну суму - 1400 доларів. Усвідомлення наближає краху змусило вдову, в щоб не стало, взятися за підйом сімейної справи. У цьому їй допоміг підріс син - Тім, який не втрачав даремно часу і вже завів багато корисних знайомств, відвідуючи тематичні заходи та виставки.

Спільними зусиллями вони зуміли повернути колишнє процвітання свого бізнесу. В асортименті Columbia з'явилося більше спортивних товарів, які ставали затребуваними і популярними. Правильна управлінська політика привела до першого річного заробітку в 1 млн доларів. Цей успішний факт трапився в 1978 році. І тільки тоді Тім зрозумів, що запорукою такого прориву стала реклама. Уже не тільки рибалки та мисливці купували продукцію компанії.

У 70-ті роки продуманий хід Бойла-маладшего забезпечив ще один ривок фірми: він переніс виробництво в Корею, тим самим знизив собівартість товару.

У 80-ті роки Columbia створила свою революційну модель куртки, яка мала довговічну блискавку і знімну підкладку.

У 1994 році компанія виступила спонсором зимових Олімпійських ігор.

На сьогоднішній день асортимент торгової марки дуже широкий: взуття, аксесуари, светри, реглани, куртки, штани, футболки, шорти і т.д.

Чому варто купити одяг марки Columbia в магазині Brooklet?

У нашому магазині дуже часто бувають знижки на товари від світового бренду Columbia, тому Ви можете купити одяг даного бренду за найнижчими цінами в нашому інтернет-магазині, ми працюємо по всій Україні, а саме в таких містах як: Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя та інших, тому доставимо Ваше замовлення в найкоротші терміни! Чекаємо на Ваші дзвінки!

Чому варто купити одяг марки Columbia в магазині Brooklet?
Чому варто купити одяг марки Columbia в магазині Brooklet?

Новости