Etro

Італійський бренд ETRO відомий в світі Високої Моди вже більше сорока років і до сих пір товари цього модного будинку легко впізнавані завдяки своїй унікальній естетиці

Італійський бренд ETRO відомий в світі Високої Моди вже більше сорока років і до сих пір товари цього модного будинку легко впізнавані завдяки своїй унікальній естетиці.

Свого часу (а саме, в 1968 році) творець бренду Джироламо Етро почав виробництво дорогих оригінальних тканин, які швидко привернули увагу метрів моди своєю високою якістю, незвичайними кольорами і сміливими експериментами в області поєднання фактур. У 1981 році ETRO представив нову колекцію вишуканих тканин з малюнком «Paisley», який відомий всім нам як «огірковий візерунок». Цей орнамент став настільки популярний в модному світі, що ETRO почав випуск найрізноманітніших аксесуарів для чоловіків і жінок з тканин з «огірковим» декором (до сих пір його вважають фірмовим знаком ETRO).

Однак товари бренду залучали шанувальників елегантного стилю не тільки модним малюнком, а й вишуканістю тканин, оригінальністю моделей і сміливістю колірних рішень. Слідом за краватками та шарфами, хустками і шалями, валізами і сумочками ETRO став випускати і товари для будинку, витримані в фірмовому стилі: незмінно дорогі і якісні матеріали, незвичайні форми і забарвлення, вишуканий стиль і оригінальний підхід.

Наступним кроком у розвитку бренду стало створення колекцій одягу для жінок і чоловіків, які світ побачив в 1988 році. Одяг зі шкіри якнайкраще відповідала духу часу, що сприяло розвитку бренду. Згодом компанія ETRO зосередила свою увагу саме на виробництві готової чоловічого та жіночого одягу, призначеної, перш за все, для вищих верств суспільства.

Використання дорогих, переважно натуральних тканин, незвичайні колірні рішення, оригінальний дизайн, широке застосування етнічних мотивів, легкий наліт екзотики в поєднанні з історичними цитатами і тонка іронія, що пронизує колекції бренду, зробили його продукцію добре впізнаваною, що запам'ятовується і популярною.

Сьогодні в креативному центрі компанії, що знаходиться в Мілані, розробляються не тільки все нові колекції одягу для чоловіків і жінок, але і найрізноманітніші аксесуари, косметика і парфумерія. Понад сорок фірмових магазинів ETRO розташовуються практично в усіх великих країнах світу, а покази нових колекцій бренду викликають незмінний інтерес, як у модних оглядачів, так і у шанувальників вишуканого стилю.

для Arabio.RU - журнал про моду і стиль
Регіна Райтова © Всі права захищені

Сподобалася стаття? Розкажи про неї друзям, просто клацнувши на кнопочку своєї соціальної мережі або блога ...

Новости