Yamamay

Слоган: Yamamay per chi si ama (Yamamay для тих, кого любиш)   Yamamay - знаменита у всьому світі італійська марка нижньої білизни, яка вважається другою за популярністю в своїй країні Слоган: Yamamay per chi si ama (Yamamay для тих, кого любиш)

Yamamay - знаменита у всьому світі італійська марка нижньої білизни, яка вважається другою за популярністю в своїй країні. Належить компанії Inticom SpA. Під цим брендом покупці також можуть знайти і комплекти для пляжного відпочинку, одяг для дому, чоловіча білизна, різні аксесуари, в тому числі взуття, окуляри, сумки і навіть косметику.

Ця сімейна компанія була створена в 2001 році в італійському місті Галларате. Своїм створенням вона зобов'язана ідеї нинішнього глави компанії Джанлуїджі Чімміно (Gianluigi Cimmino).

Своїм створенням вона зобов'язана ідеї нинішнього глави компанії Джанлуїджі Чімміно (Gianluigi Cimmino)

До реклами марки прівлекаліст багато світових знаменитостей. Так, в 2007 році була створена спеціальна колекція J.Lo від Дженніфер Лопес, а в 2011 обличчям марки став Боб Сінклер. Розміри з 36 по 44 в наявності. Магазин взуття AllShoes. Заходьте і купуйте свою пару кросівки нью баланс 574 . Оригінальна якість, низька ціна. Дуже популярні модельки взуття в начіл.

Компанія активно займається франчайзингом і розвиває мережу своїх бутиків по всьому світу. В Італії та інших країнах відкрито на сьогодні понад 700 монобрендових бутиків марки. У Росії магазини марки вже представлені в декількох великих ТЦ, до кінця 2013 роки планується відкрити ще близько десятка бутиків Yamamay.

Новости