ᐈ Редуктори тиску - купити регулятор тиску води за низькою ціною в Україні - Сторінка № 1

  1. Редуктори тиску води - безпека в домі Редуктор тиску - це пристрій, що регулює і знижує підвищений...
  2. Типи і види регуляторів тиску
  3. За способом збереження заданої кордону:
  4. Навіщо потрібен редуктор тиску води і наскільки він необхідний
  5. Переваги редуктора тиску:
  6. Як вибрати і купити редуктор для води з фільтром, манометром і інші

Редуктори тиску води - безпека в домі

Редуктор тиску - це пристрій, що регулює і знижує підвищений тиск води в магістралі, забезпечуючи цим захист від гідроударів водопроводу, сантехніки та побутових приладів. Регулятор тиску має мініатюрні розміри, непроникний корпус з металу, отвори входу і виходу з різьбленням, також для комфортного застосування можна поставити гвинт, що налаштовує тиск і манометр.

Використання редуктора для води

Регулятор тиску води стабілізує скачки напору, викликані швидкою зміною швидкості потоку на мінімальному відрізку часу і зменшує кількість споживаної рідини. Удари води можуть привести до тріщин, пробоїн в трубах або руйнування інших частин трубопроводу, пошкодження теплообмінного обладнання, насосів та ін. Установка регулятора в міських будинках з безліччю квартир підтримує постійний рівень струму питної та господарської води. Купити клапан редуктор тиску для води в Харкові, Києві означає продовжити термін служби водних труб, опалювальної системи і всіх водозавісімих приладів.
Водний регулятор тиску працює за принципом урівнювання напруги між зусиллями діафрагми і пружини. Відкриваючи кран з водою, натиск на діафрагму зменшується за рахунок скорочення тиску редуктора на виході. У цей момент дія пружини досить велике, вирівнюючи його, вона відкриває клапан. Процес триває поки тиск на виході не зрівняється з вказаним значенням. Завдяки такому механізму, гідравлічні удари і вхідний тиск редуктора не впливають на робочий клапан (на відкриття / закриття).

Типи і види регуляторів тиску

Залежно від продуктивності редуктори поділяються на такі типи:
- побутовий (продуктивність до 3 м³ / год),
- комерційний (3 - 15 м³ / год),
- промисловий (від 15 м³ / год).

За способом збереження заданої кордону:

- регулятор, який діє за динамікою - тиск поступово вирівнюється, якщо водою не користуються (для безперервного водозабору),
- регулятор, який діє за статистикою - зберігає призначений параметр (для переривчастого потоку води).

Навіщо потрібен редуктор тиску води і наскільки він необхідний

Монтаж елемента контролю тиску води в нинішніх умовах не просто примха працівників водопостачання, а найефективніший спосіб захиститися від падіння тиску всередині труб. Купити редуктор тиску - це зробити продуманий крок до безпеки свого будинку, квартири, офісу і будь-якого іншого приміщення з гарантованою якістю. Тому що під час експлуатації устаткування відчуває на собі найвищу ступінь небезпеки в період зміни тиску води (допустимо 4-8 атмосфер, при стрибку - досягається 12 атм). Якщо Ви користуєтеся пральною машиною або бойлером, то Вам дуже багато важить їх охорона від гідроударів, перепадів тиску у водопровідній мережі. При появі нерівномірною потужності води або стрибків, що страхує клапан буде безперервно скидати воду, а запрограмоване значення регулятора тиску призведе до стабільного рівня, необхідного водоонагревателю.
Мешканцям верхніх квартир багатоповерхових будинків, а особливо 16-поверхівок рекомендується обов'язкова установка побутового редуктора тиску води. Оскільки найчастіше денний тиск там, близько 7 атмосфер, а нічні зміни не контрольовані.
Монтування регулятора для води здійснюється на відводі стояка гарячої або холодної води з попереднім налаштуванням певного фільтра, який виконує механічну фільтрацію.

Переваги редуктора тиску:

- маленький розмір,
- безшумність,
- виставлення необхідного тиску (3, 3.5, 4 атм),
- легке обслуговування,
- відсутність демонтажу,
- заміна гумових ущільнювачів без спеціальних інструментів.

Як вибрати і купити редуктор для води з фільтром, манометром і інші

Як вибрати і купити редуктор для води з фільтром, манометром і інші

Ефективно захистити сантехніку і трубопровід від гідравлічних ударів, знизити споживання води, а також зменшити вхідний натиск до оптимальних показників покликаний редуктор для води.

На сьогоднішній день існує велика кількість інтернет майданчиків і тематичних ресурсів за допомогою яких можна придбати редуктор тиску води з фільтром. Однак якщо ви хочете купити якісний водяний редуктор від кращих виробників, ви можете відвідати інтернет-магазин «Rolfis». На віртуальній вітрині нашого веб ресурсу представлений великий асортимент торгових позицій, які ідеально підходять як для квартири, так і для заміського котеджу.

Перед тим, як придбати регулятор води необхідно враховувати наступні критерії:

  1. Фізико-технічні параметри.
  2. Матеріал з якого було виготовлено пристрій.

Оптимальна комбінація вищезгаданих параметрів дозволить встановити в системі водопостачання вашого будинку прилад, який гарантує оптимальну функціональність інженерної комунікації.

Скориставшись послугами веб-ресурсу «Rolfis» вам надається можливість редуктор тиску води купити на найвигідніших умовах. всі прилади виготовлені з надійних матеріалів, в складі яких присутній лигатура, що мінімізує ймовірність розвитку корозійних процесів. Висока якість продукції, так само як і доступна ціна - це ті критерії, якими наш інтернет-магазин вигідно відрізняється від конкурентів.

Купуючи регулятор води дуже важливо враховувати технічні характеристики вироби. Перш за все мова йде про показник вхідного і вихідного тиску. Фундаментальним критерієм, за яким необхідна підбирати водопровідний редуктор вважається робоча температура вироби.

Певні моделі мають можливість функціонувати в температурному діапазоні, показник якого варіюється в межах 0-40 градусів. Подібні вироби рекомендується застосовувати виключно в системах з холодною водою, тоді як модифікації, що працюють в режимі до 130 градусів, стануть оптимальним рішенням для бойлера, так як мають значне температурне обмеження.

На особливу увагу заслуговує клапан, що знижує тиск у водопроводі. Ознайомившись з каталогом, представленим на офіційному сайті інтернет-магазину «Rolfis» в місті Харків, ви зможете придбати регулятор тиску води з манометром для багатоповерхових будинків за ціною здатної здивувати навіть найвибагливіших клієнтів.

Перевагами інтернет-магазину «Rolfis» є:

  1. Широка географія сервісу, що надається поширюється не тільки на Київ, але і на інші великі міста України.
  2. Зручна форма оплати.
  3. Постійним клієнтам надається гнучка система знижок та акційних пропозицій.
  4. Оперативна доставка.

Якщо ви хочете модернізувати свою систему водопостачання або поліпшити якість поступаемой в квартиру води, відвідайте інтернет-магазин «Rolfis», за допомогою якого ви можете купити мембрану для осмосу , Сучасні засипки для фільтрів, так само як і якісні редуктори для води.

Новости