Холодільнік.Ру

  1. Liebherr FrostProtect Дозволяє використовувати морозильні камери при негативній зовнішній температурі...
  2. ACME
  3. Scandilux

Liebherr FrostProtect

Дозволяє використовувати морозильні камери при негативній зовнішній температурі в неопалюваних приміщеннях.

HomeDialog
HomeDialog

Система HomeDialog дозволяє, наприклад, управляти морозильником з системою управління класу Premium, встановленим в підвалі за допомогою цифрового дисплея, встановленого на двері комбінованого холодильника-морозильника. З'єднання устаткування в мережу відбувається за допомогою спеціального модуля PowerLine. При цьому прокладка додаткового кабелю не потрібно.

HomeDialogReadyHomeDialogReady

Система HomeDialogReady вказує на те, що на дану модель може бути встановлений модуль PowerLine. Це означає, що Ви зможете управляти, наприклад, даної морозильною камерою за допомогою холодильника, оснащеного системою HomeDialog, також обладнаного модулем PowerLine. Така мережа обладнання не потребує прокладки додаткового кабелю.

SmartSteelSmartSteel

Майже на всі двері з нержавіючої сталі нанесено покриття SmartSteel. SmartSteel дозволяє зробити менш помітними відбитки від пальців. Завдяки нанесенню покриття поверхню з нержавіючої сталі легше очищається, крім того, вона стає більш стійкою до подряпин.

SoftSystemSoftSystem

Демпфірування закривання SoftSystem є системою, що забезпечує додаткову безпеку і комфорт. Інтегрована в двері система SoftSystem демпфує рух двері при її закриванні. Навіть при повному завантаженні внутрішньої дверцята ця система забезпечує особливо м'яке закривання дверей. Крім того, починаючи з кута розкриття ок. 30 °, двері зачиняються самостійно.

Клас енергоспоживання A +Клас енергоспоживання A +

Сучасна електроніка в комбінації з високоефективною системою охолодження дозволяє істотно знизити витрату енергії. Економічність моделей даної серії переконує навіть самих ощадливих господарів і вносить активний внесок в охорону навколишнього середовища.

Клас енергоспоживання A ++Клас енергоспоживання A ++

Сучасна електроніка в комбінації з високоефективною системою охолодження дозволяє істотно знизити витрату енергії. Економічність моделей даної серії переконує навіть самих ощадливих господарів і вносить активний внесок в охорону навколишнього середовища.

BioFreshPlusBioFreshPlus

Контейнери секції BioFresh-Plus з електронною системою управління дозволяють налаштувати найбільш оптимальні умови зберігання, що дозволяють встановлювати необхідний рівень температури для кожного контейнера окремо, в верхньому контейнері температуру можна знизити до -2 ° C. Одночасна установка зниженою вологості дозволить зберегти тривалий час рибу і морепродукти. Установка в верхньому контейнері температури на рівні + 6 ° C і високої вологості повітря дозволить створити ідеальні умови для зберігання тропічних фруктів.

CoolPlusCoolPlus

Завдяки функції CoolPlus температура морозильної камери може знижуватися протягом декількох годин, тим самим забезпечуючи дбайливе заморожування продуктів харчування. Ця функція служить і для надійного підтримання необхідної температури в морозильній камері при температурі в приміщенні від + 10 ° C до + 16 ° C.

DuoCoolingDuoCooling

Завдяки наявності двох повністю незалежних холодильних контурів система DuoCooling дозволяє точно відрегулювати температуру в холодильній і морозильній камерах комбінованого холодильника-морозильника.
Також завдяки цьому відсутній повітрообмін між холодильної та морозильної камерами, що перешкоджає передачі запаху і завітрювання зберігаються продуктів харчування.
Комбіновані холодильники-морозильники з системою DuoCooling мають два незалежно регульованих охолоджуючих контуру, що дозволяє точно налаштовувати температуру в морозильній і холодильній камерах.
Дана система дозволяє забезпечити відповідні умови зберігання для будь-якого типу продуктів.
У холодильниках з системою DuoCooling не відбувається повітрообміну між холодильної та морозильної камерами, що виключає можливість виникнення неприємного запаху або усушки продуктів.

SN-TSN-T

Кліматичний клас (субнормальний-тропічний). Температура навколишнього повітря від + 10 ° С до + 43 ° С.

SuperCoolSuperCool

Автоматика SuperCool за 6 годин знижує температуру в холодильному просторі до + 2 ° C і служить для швидкого охолодження знову завантажених продуктів харчування. Повернення до нормального режиму відбувається автоматично.

Vario SpaceVario Space

У всіх морозильниках з технологією NoFrost і SmartFrost легко виймаються висувні контейнери і прозорі полки. Це дозволяє використовувати всі переваги практичною системи VarioSpace, з якої в морозильній камері буде достатньо місця для розміщення заморожених продуктів великого розміру.

VarioBoxVarioBox

Контейнери VarioBox легко виймаються і дозволяють зберігати в холодильнику страви, готові для сервірування. Кришки контейнерів легко знімаються, що дозволяє встановлювати їх прямо на стіл. Контейнери регулюються по висоті і надійно кріпляться на двері холодильника.

Вугільний фільтрВугільний фільтр

Для забезпечення ідеальної вологості повітря проводиться обмін повітря камери із зовнішнім повітрям. Пил, бруд і запахи видаляються зі свіжого повітря за допомогою фільтра з активованим вугіллям. За рахунок підведення свіжого повітря, з використанням легко замінних фільтрів з активованим вугіллям в кліматичних і Темперуючі винних шафах забезпечується оптимальне якість повітря.

CigarCigar

Х'юмідор. Для отримання максимального задоволення від сигар після виготовлення їх слід витримувати в спеціальних кліматичних камерах при вологості від 68% до 75%. Підтримка вологості в цьому діапазоні і температури зберігання від +16 ° С до +20 ° C необхідно для належного старіння сигар і запобігання погіршенню їх якості. Зберігання сигар при неприпустимою вологості несприятливо позначається на їх якості і ароматі. Якщо вологість занадто висока, існує небезпека утворення цвілі на дорогоцінних тютюнових листках. Х'юмідор Liebherr забезпечує ідеальні кліматичні умови для зберігання або дозрівання сигар протягом тривалого часу. Високоякісна електронна система управління з сенсорною панеллю в поєднанні з датчиками температури і вологості гарантує точну підтримку температури і вологості.

DuraFreezeDuraFreeze

Ця функція підключається в міру необхідності для оптимального довготривалого зберігання. За допомогою DuraFreeze температура в морозильній камері опускається до -28 ° C. Компресор з регульованим числом обертів забезпечує тривале підтримання температури в - 28 ° C. Завдяки такій низькій температурі продукти харчування можуть зберігатися в два рази довше, ніж в звичайних морозильних камерах: Підтверджується зв'язок низьких температур зберігання і збереження якості продуктів харчування відповідно до так званим правилом ван Хоффшена.

GlassEditionGlassEdition

Холодильники зі скляним фронтом. Холодильники Liebherr серії GlassEdition стануть центром уваги на будь-якій кухні завдяки приголомшливою білою або елегантній чорній фронтальної поверхні зі скла. Холодильники цієї серії мають вбудовані бічні ручки. Скляна поверхня дверей холодильника стійка до подряпин, крім цього, за нею дуже легко доглядати.

IceCenterIceCenter

Система IceCenter має привабливий дизайн і надає максимальний комфорт при сервіруванні прохолодних напоїв, так як у Вашому розпорядженні одночасно знаходяться охолоджена вода, колотий лід і кубики льоду. Легке натискання на сенсорну клавішу диспенсера дозволяє отримати необхідну кількість кубиків льоду і охолодженої води. Світлодіодне освітлення забезпечує приємну підсвічування.

IceMakerIceMaker

Автоматичний льодогенератор IceMaker з резервуаром для води подбає про те, щоб у Вас в розпорядженні завжди була необхідна кількість кубиків льоду кращої якості. Романтична вечеря або грандіозна вечірка - запасів льоду в двох висувних контейнерах генератора вистачить на всіх. Резервуар легко виймається з холодильника для наповнення водою. Льодогенератор буде підтримувати достатній запас кубиків льоду автоматично.

NoFrostNoFrost

У приладів NoFrost продукти заморожуються за допомогою циркулюючого охолодженого повітря. Вологе повітря виводиться назовні, щоб запобігти покриття інеєм продуктів харчування. Через певні інтервали часу прилади автоматично відтає і, таким чином, постійно залишаються вільними від криги. За рахунок застосування ефективних компресорів в комбінації зі спеціальною електронікою ці прилади не тільки комфортабельні, але також економно витрачають енергію. З технологією NoFrost можна забути про розморожування морозильної камери.

Premium PlusPremium Plus

Клас обладнання. Включає в себе секцію BioFreshPlus (тільки окремо стоячі моделі), світлодіодні колони в холодильній камері, світлодіодне освітлення секції BioFresh, світлодіодне освітлення морозильної камери (в залежності від моделі), електронне управління PremiumPlus, доводчики дверей SoftSystem.

SmartFrostSmartFrost

Використання технології SmartFrost дозволяє значно зменшити утворення інею на заморожених продуктах і внутрішніх поверхнях холодильника. Технологія дозволяє значно рідше розморожувати холодильник. Внутрішні стінки дуже гладкі і тому легко миються. Скляні полиці і висувні контейнери легко виймаються з холодильника, що дозволяє змінювати внутрішній об'єм і використовувати морозильну камеру для заморожування продуктів великого розміру.

StopFrostStopFrost

Система StopFrost має дві основні переваги: ​​до 70% зменшується утворення інею на стінках морозилки і на заморожуються продуктах, що дозволяє набагато рідше робити розморожування морозильної камери. Завдяки використанню системи StopFrost при відкриванні та закриванні кришки тиск всередині скрині НЕ знижується, тому скриня відкривається і закривається без зусиль.

SuperFrostSuperFrost

Автоматичний режим SuperFrost проевращает заморожування в просту і приємну процедуру. Температура в морозильній камері швидко знижується, створюючи таким чином "резерв холоду", необхідний для заморожування продуктів з максимальним збереженням вітамінів і їх харчової цінності. Після того, як процес заморожування завершується, морозильна камера повертається в звичайний режим з економним споживанням електроенергії.

TelescopicRailsTelescopicRails

Телескопічні направляючі. Наприклад, в секції BioFresh висувні контейнери на телескопічних направляючих компактні і зручні у використанні. Контейнери можна висувати і виймати з холодильника при відкритті дверей на 90 °. Дана технологія застосовується ще в винних шафах. Шафи серії Vinidor обладнані полицями з натурального дерева, які встановлені на телескопічних направляючих і можуть висуватися.

WineWine

Винні шафи. Істинний аромат і смак благородних вин повністю розкривається, тільки якщо для їх дозрівання і тривалого зберігання були створені оптимальні умови. Температурні і кліматичні шафи фірми Liebherr є прекрасним рішенням. Використання передових технологій дозволяє забезпечити відмінні умови для дозрівання колекційних вин і досягти досконалості смаку і аромату. Винні шафи фірми Liebherr забезпечують найкращі умови зберігання вина завдяки сучасному електронного урядування, спеціально розробленим компресорів, а також таким важливим деталям, як, наприклад, подача свіжого повітря через вугільні фільтри або спеціальні двері з вбудованим склопакетом з тонованого скла для захисту вина від ультрафіолетового випромінювання.

Philips Saeco

6 призначених для користувача профілів

У цій еспресо-кавомашини Saeco є 6 профілів, які дозволяють зберегти особисті настройки улюблених напоїв.

Автоматичне очищення від забруднень і накипуАвтоматичне очищення від забруднень і накипу

Кофемашина Saeco оснащена технологією автоматичного очищення водою перед включенням і вимиканням кавомашини, тому кава завжди буде смачним і ароматним. Регулярне чищення від накипу продовжить термін служби. Для очищення від накипу використовуйте спеціальний засіб Saeco CA6700.

автоматичний капучинаторавтоматичний капучинатор

Завдяки новому запатентованому автоматичному капучинатором з циклонічної камерою готувати смачний капучино на цій кавомашині Saeco легко. Молоко надходить в капучинатор безпосередньо з пакету або глечика, автоматично збивається і наливається в чашку.

Швидкий нагрів бойлераШвидкий нагрів бойлера

Завдяки швидкому нагріву бойлера кавоварка Saeco завжди готова до роботи. Вам не доведеться довго чекати свій еспрессо, і ви зможете готувати чашку за чашкою.

Запам'ятовує ваші налаштуванняЗапам'ятовує ваші налаштування

Завдяки інноваційній функції пам'яті, яка зберігає настройки обсягу, фортеці і температури кави, ви завжди зможете отримувати ідеальний еспресо, зварений спеціально для вас.

Запам'ятовує потрібний обсяг кавиЗапам'ятовує потрібний обсяг кави

Завдяки функції пам'яті, ви можете запрограмувати кращий обсяг кави, щоб завжди отримувати ідеальний для вас еспресо. Всього одне натискання кнопки, і чудовий кава, зварена на ваш смак, готовий.

Запам'ятовує обсяг і міцність кавиЗапам'ятовує обсяг і міцність кави

Завдяки функції пам'яті ви можете запрограмувати потрібні обсяг і міцність кави, щоб завжди готувати еспресо на ваш смак.

класичний капучинаторкласичний капучинатор

Кофемашина Saeco оснащена класичним капучинатором, який бариста називають \ "панарелло \". Для приготування чудової молочної пінки потрібно просто занурити його в молоко. Відчуйте себе бариста - готуйте смачну каву традиційним способом!

Глечик з функцією автоматичної подвійного очищенняГлечик з функцією автоматичної подвійного очищення

Для неперевершеною гігієнічності ця еспресо-кавоварка Saeco оснащена повністю автоматичною системою подвійного очищення глека для молока, яка складається з двох незалежних циклів очищення паром.

Повністю керамічні жорнаПовністю керамічні жорна

У цій кавомашині Saeco використовуються повністю керамічні жорна - вони забезпечують однорідний помел і не перегрівають зерна, що гарантує бездоганний смак. До того ж кераміка довговічна і працює безшумно.

Регульований носик подачі кавиРегульований носик подачі кави

Регульований носик наших еспресо-кавоварок підходить для будь-яких чашок, до того ж він виключає розливання та охолодження напою.

Система вибору кавового зернаСистема вибору кавового зерна

Система вибору кавового зерна з запатентованим механізмом зміни контейнера для зерен. Всього один клік, щоб вибрати потрібний сорт і змішати зерна на ваш смак на будь-який випадок.

ACME

сумісність

Сумісні з усіма аудіопристроями (4-х контактний 3,5 мм)

Scandilux

ADJUSTABLE DOOR RACK (V-LIFT)

Технологія ADJUSTABLE DOOR RACK (V-LIFT) - це полку на двері холодильника, яка має важливу перевагу: регулювання положення по полозах вгору / вниз.

CHILLER ZONECHILLER ZONE

Спеціальне відділення CHILLER ZONE з роликовими напрямними підтримує температуру близьку до нуля градусів. Це сприяючи довгому збереженню свіжості м'яса, риби та птиці. Може бути також використано для правильного розморожування заморожених продуктів перед приготуванням.

HOTSTAMP PROFILEHOTSTAMP PROFILE

Хромована обробка HOTSTAMP PROFILE внутрішніх пластикових деталей, виготовлена ​​за допомогою гарячого тиснення, надає моделям не тільки преміальний вид, але і міцність, а значить - довговічність.

HUMIDITY CONTROLLED CRISPERHUMIDITY CONTROLLED CRISPER

Технологія HUMIDITY CONTROLLED CRISPER, завдяки каналам для підведення повітря і особливому фільтру, дозволяє оптимально налаштувати рівень вологості в спеціальному відділенні для збереження свіжості овочів і фруктів якомога довше.

LED SIDE LIGHTSLED SIDE LIGHTS

Неважливо, як багато продуктів у вашому холодильнику - ви побачите їх все! Технологія LED SIDE LIGHTS забезпечує бічне яскраве освітлення на всіх полицях.

MAXI-FRESH PRESERVERMAXI-FRESH PRESERVER

Технологія MAXI-FRESH PRESERVER в спеціальному відділенні для зберігання овочів і фруктів допомагає довше зберігати овочі та фрукти свіжими завдяки поглинанню етилену (газу, що виділяється з продуктів природним чином) і неприємних запахів.

NATURAL ION TECHNATURAL ION TECH

Технологія NATURAL ION TECH забезпечує насичення повітря зарядженими іонами. Спеціальний іонізатор, розташований в холодильній камері, виробляє негативно заряджені іони, які поширюються по всій холодильній камері за допомогою вентилятора. Іони при взаємодії з грибками, бактеріями і спорами цвілі знищують шкідливі мікроорганізми на 99,99% (за висновком незалежної лабораторії). В результаті термін зберігання продуктів свіжими і корисними збільшується на 2-3 дня.

NOFROST MULTICOOLINGNOFROST MULTICOOLING

Два незалежних вентилятора і випарника забезпечують додаткову свіжість і оптимальний рівень вологості в холодильній і морозильній камерах.

ZERO-CLEARANCEZERO-CLEARANCE

Технологія ZERO-CLEARANCE дозволяє зручно висувати ящики навіть при відкритті дверей на 90 градусів. Якщо вас турбує проблема вільного доступу до холодильника, який стоїть в кутку, забудьте про неї - бічна стіна перестала бути перешкодою.

Новости