ДонДТУ

Дата публікації: 18.03.2016

У четвер, 17 березня, в 315 аудиторії першого навчального корпусу ДонДТУ відбулася зустріч студентів з представниками проекту «Спільна справа». Мета проекту - відродження, зміцнення і поширення в суспільстві духовно-моральних сімейних цінностей, поширення в захоплюючій формі достовірної інформації, що ж насправді таке спиртне і сигарети, як вживання цих речовин руйнує життя людини. "Спільна справа" - громадський рух, що об'єднує всіх небайдужих людей, хто прагне відродити загальнолюдські духо вно-моральні цінності. Більшість людей хотіли б бачити свою країну процвітаючою. Кожен, безумовно, сам хотів би бути здоровим і бажає здоров'я своєї сім'ї, близьким і друзям. Адже здоров'я людини - це основа як для його особистого успіху у всіх сферах життя, так і для благополуччя оточуючих його людей і всієї країни.

Вступне слово вимовила і. о. проректора з навчально-виховної роботи Швидка Галина Василівна. Вона наголосила на важливості реалізації проекту і наголосила, що здоровий спосіб життя, як і здоровий глузд, повинні перемогти заради нашого майбутнього.

Депутат Народної Ради ЛНР Дубина Владислав Віталійович звернувся до студентів з вітальним словом. Він зазначив, що зараз люди живуть в непростий «час змін» - це дає можливість знайти сили, побачити і зрозуміти, наскільки вірні і чесні люди, які знаходяться поруч. Головною ж метою цієї зустрічі Владислав Віталійович назвав необхідність убезпечити молоде покоління від здійснення неправильних кроків.

Жур Олег Олександрович закликав студентів відмовитися від вживання спиртних напоїв і тютюну
Жур Олег Олександрович закликав студентів відмовитися від вживання спиртних напоїв і тютюну. У своєму виступі він розповів про історію нашого народу і про те, наскільки важливо зберегти не тільки культуру, чесність і порядність, а й здоров'я молодих людей, які в майбутньому напевно стануть батьками. Олег Олександрович провів короткий екскурс в історію, розповівши про героїчні перемоги нашого народу в боротьбі за власне благополуччя і існування. Особливу увагу він звернув на те, що від алкоголізму та тютюнопаління гине набагато більше людей, ніж під час військових дій, і закликав зробити з цього висновки.

Андрій Перець в бесіді зі студентами розповів про те, як алкоголь впливає на здоров'я майбутніх дітей
Андрій Перець в бесіді зі студентами розповів про те, як алкоголь впливає на здоров'я майбутніх дітей. Він відзначив високий поріг захворюваності та обмеженості в розвитку тих дітей, батьки яких систематично брали алкоголь.

Приємним сюрпризом стали пісні у виконанні барда-виконавця Альбіни Стрельниковой
Приємним сюрпризом стали пісні у виконанні барда-виконавця Альбіни Стрельниковой. Вони викликали щирі і гучні оплески у слухачів. Ця зустріч справила глибоке враження на студентів. Хтось слухав з недовірою, хтось всерйоз задумався і зробив для себе висновки. Але хочеться вірити, що слова, звернені до студентів, будуть почуті, прийняті і допоможуть їм зробити правильні кроки в дорослому житті, яка тільки починається.


Новости