локатор

  1. локатор Шановні абоненти! Послуги «Локатор» і «Сім'я під наглядом» не можуть бути коректно надані...
  2. Перегляд історії запитів про місцезнаходження
  3. Налаштувати автоматичні запитів за розкладом
  4. локатор
  5. Позиціонування друзів
  6. Перегляд історії запитів про місцезнаходження
  7. Налаштувати автоматичні запитів за розкладом
  8. локатор
  9. Позиціонування друзів
  10. Перегляд історії запитів про місцезнаходження
  11. Налаштувати автоматичні запитів за розкладом
  12. локатор
  13. Позиціонування друзів
  14. Перегляд історії запитів про місцезнаходження
  15. Налаштувати автоматичні запитів за розкладом
  16. локатор
  17. Позиціонування друзів
  18. Перегляд історії запитів про місцезнаходження
  19. Налаштувати автоматичні запитів за розкладом

локатор

Шановні абоненти!

Послуги «Локатор» і «Сім'я під наглядом» не можуть бути коректно надані в мережі 4G при наявності підтримує дану мережу обладнання. Змінити бажані діапазони мережі можна в налаштуваннях Вашого апарату.

Локатор - це проста можливість визначення місця розташування абонентів МТС: твоїх друзів і близьких. Ти прямо зараз можеш дізнатися, де знаходяться твої друзі і близькі.

Ти можеш скористатися мобільним додатком «МТС Локатор», розроблене для ОС Android. Додаток дозволяє зручно відстежувати шуканих абонентів на інтерактивній карті в режимі онлайн. Після установки програми можна додавати потрібну кількість відслідковуються користувачів, змінювати налаштування сервісу, призупиняти або відключати дію послуги.

Після установки програми можна додавати потрібну кількість відслідковуються користувачів, змінювати налаштування сервісу, призупиняти або відключати дію послуги

З 01.10.2018 року послуга «Локатор» надається для підключення тільки з включеним пакетом запитів (100 шт щомісяця). Тариф - 4,2 BYN з ПДВ. Вартість запиту про розташування понад зазначеного пакета - 0,4 BYN з ПДВ.

Раніше існували послуги "Локатор пакет 20" (вартість - 3,44 BYN) і "Локатор пакет 50" (вартість - 6,09 BYN) дійсні до їх відключення, після чого їх повторне підключення неможливо.

Якщо абонент підключив послугу «Локатор» до 01.10.2018 і при цьому не підключив собі колишні пакетні пропозиції, то абонент може самостійно підключити собі стандартний пакет в розмірі 100 запитів.

Як підключитися? Крок 1

Запроси друзів і знайомих
Відправ на номер 6677 SMS з текстом: <ІМ'Я> <НОМЕР> для додавання абонента в твій список пошуку
<ІМ'Я> - ім'я, придумане для додається абонента
<НОМЕР> - номер телефону додається абонента в міжнародному форматі. Наприклад: Маша + 37529ХХХХХХХ

крок 2

Отримай підтвердження запрошення
Додається абонент отримає на свій телефон запрошення із зазначенням твого номера. За умови підтвердження згоди на визначення місця розташування - він (або вона) буде успішно доданий в твій список пошуку.

крок 3

позиціонування
Тепер, щоб дізнатися, де знаходиться абонент, відправ на номер 6677 SMS з текстом: ДЕ <ІМ'Я> Наприклад: ДЕ Маша

Скільки коштує

найменування послуги

Вартість, рублів

Примітки

Запит місцеположення абонента через SMS на 6677 і за допомогою WEB інтерфейсу понад абон. плати 0,4 Запит на визначення місцезнаходження абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування. Абонентська плата 4,2 Період 30 календарних днів. Включає 100 запитів на визначення місця розташування абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування.

Всі тарифи наведені в білоруських рублях з урахуванням ПДВ.

Вихідні SMS-повідомлення на номер 6677 не тарифікуються. Команди управління послугою безкоштовні. Тарифікуються лише успішні факти визначення місця розташування абонента.

Архів

найменування послуги

Вартість, рублів

Примітки

Запит місцеположення абонента через SMS на 6677 і за допомогою WEB інтерфейсу 0,34 запит на визначення місця розташування Абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування. Локатор пакет 20 3,44 Період 30 календарних днів. Включає 20 запитів на визначення місця розташування абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування. Локатор пакет 50 6,09 Період 30 календарних днів. Включає 50 запитів на визначення місця розташування абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування.

Всі тарифи наведені в білоруських рублях з урахуванням ПДВ.

Вихідні SMS-повідомлення на номер 6677 не тарифікуються. Команди управління послугою безкоштовні. Тарифікуються лише успішні факти визначення місця розташування абонента.

Умови надання тарифної опції «Пакети запитів»:

  • Запити в рамках пакета не тарифікуються.
  • Перевірити статус підключення пакету можна, відправивши ПАКЕТ на 6677.
  • Вартість пакету запитів про місцезнаходження списується з особового рахунку разовим платежем безпосередньо при підключенні пакета, потім кожні 30 календарних днів.
  • Невикористані запити про розташування в рамках пакету на наступний період не переносяться. Підключити / змінити пакет можна не частіше, ніж один раз через 30 календарних днів після підключення / зміни пакета.
  • При зміні пакету невикористаний залишок запитів підсумовується з розміром нового пакета. Для відключення пакету необхідно відправити ПАКЕТ СТОП на 6677.

При відключенні пакета невикористаний залишок запитів обнуляється.

WEB-інтерфейс

Для входу в WEB-інтерфейс послуг абоненту необхідно ввести логін і пароль, отриманий після відправки SMS-повідомлення ЛОГІН на номер 7888.

Запити на номер 7888 не тарифікуються.

Позиціонування друзів

Після проходження авторизації на порталі mpoisk.by на електронній інтерактивній карті користувач може побачити місцезнаходження обраного ним одного. Для цього слід клацнути мишею по значку одного праворуч.

Перегляд історії запитів про місцезнаходження

Результати запитів про місцезнаходження, виконаних вручну або автоматично (за розкладом), користувач може переглянути в розділі Історія запитів. Користувач може вибрати період часу, за який необхідно побудувати звіт

Інформація про виконані запитах зберігається в Історії запитів протягом 30-ти календарних днів.

Налаштувати автоматичні запитів за розкладом

Користувач може налаштувати розклад автоматичних запитів про місцезнаходження своїх друзів і близьких. Для цього в розділі Розклад необхідно вибрати зі списку друга, якому потрібно встановити розклад.

Далі, необхідно встановити періодичність спостереження (щодня, по робочих днях, у вихідні дні, по днях тижня, одноразово) - наприклад, «по робочих днях» (повідомлення про місцезнаходження абонента будуть приходити кожен день, виключаючи суботу та неділю) і параметри спостереження:

  • дату початку спостереження;
  • інтервал спостереження - періодичність, з якою будуть виконуватися автоматичні запити про розташування обраного одного в зазначеному проміжку часу;
  • дату закінчення стеження.
    Важливо! Рекомендується не залишати дату закінчення "відкритої" (режим Ніколи);
  • прапорець «Включити повідомлення» означає, що повідомлення про місцезнаходження обраного одного будуть приходити на мобільний телефон користувача;
  • Натиснути на кнопку ОК, щоб зберегти розклад.

Всі запити про розташування, зроблені за розкладом, користувач може переглянути в Історії запитів.

Точність визначення місця розташування абонента в центрі міста складає сотні метрів, на околицях міста - близько кілометра і більше, за межами міста похибка у визначенні місця розташування може досягати декількох кілометрів.

Список SMS команд

Список SMS команд на SMS номер 6677 для користувачів сервісу «Локатор».

команда

варіанти

опис

<ІМ'Я> <НОМЕР> <ІМ'Я> і <НОМЕР> Додавання абонента в список. Користувач зможе визначати місцеположення абонента, якщо він / вона дасть згоду. <ІМ'Я> - ім'я, придумане для додається абонента (Ім'я може бути російською або англійською мовою, допустимі символи: «_», »-«, максимальна довжина імені до 20 символів). <НОМЕР> - номер телефону додається абонента в міжнародному форматі. Приклад: МАША +375297654321 ДЕ <ІМ'Я> GDE <ІМ'Я> Запит розташування друга <ІМ'Я> Приклад: ДЕ МАША У відповідь Користувач отримає SMS з інформацією про місцезнаходження абонента з умовним ім'ям МАША ТОЧКА <НАЗВА>

TOCHKA <НАЗВА>
ПРАПОР <НАЗВА>
FLAG <НАЗВА>

Установка умовної точки в тому місці, де зараз знаходиться Користувач. Надалі, визначаються місця розташування будуть прив'язуватися до найближчої точки. Приклад: ТОЧКА ДАЧА - установка точки в районі розташування Користувача. Потім у відповідь на команду ДЕ ІМ'Я Користувач буде отримувати не тільки назва найближчій вулиці, а й назва точки «ДАЧА», якщо визначається абонент буде поруч Приклад відповіді по SMS при знаходженні шуканого абонента в районі встановленої точки «ДАЧА»: Маша, 01.04.2010 12:00 ДАЧА; Мінська обл., Дзержинськ, перетин вул. Мінська і вул. Карла Маркса в радіусі 1000 м ВИДАЛИТИ <ІМ'Я>

DEL <ІМ'Я>
СПРАВ <ІМ'Я>

Видалення абонента <ІМ'Я> зі списку абонентів. Приклад: ВИДАЛИТИ МАША КОГО

KOGO

Запит списку абонентів, місцеположення яких може визначати користувач. ПАКЕТ 20

PAKET 20

Підключення пакета, що включає 20 запитів про місцезнаходження. ПАКЕТ 50

PAKET 50

Підключення пакета, що включає 50 запитів про місцезнаходження. ПАКЕТ СТОП

PAKET STOP

Відключення періодичної пролонгації пакету запитів про місцезнаходження. Залишок невикористаних запитів про місцезнаходження обнуляється. ДОПОМОГА <КОМАНДА>

HELP <КОМАНДА>
ПОМ <КОМАНДА>

Запит допомоги по будь-якій команді. Необхідно відправити ДОПОМОГА без параметра, щоб отримати повний список команд. Приклад: ДОПОМОГА ДЕ У відповідь користувач отримає SMS з інформацією про команду ДЕ ОТКЛ

ВИКЛ
OFF

Відключення від сервісу. Видаляється список абонентів, місцеположення яких можна визначати. Відключається пакет запитів про місцезнаходження.

Список SMS команд на SMS номер 6677 для абонентів МТС, місце розташування яких визначається за допомогою сервісу «Локатор».

команда

варіанти

опис

ЗАВЖДИ ALWAYS Включення режиму повідомлення про запит місцеположення. В цьому режимі абонент отримує повідомлення хто і коли визначає його місце розташування. НІКОЛИ NEVER Вимкнення повідомлення про запит місцеположення. ПАУЗА

PAUSE

Включення тимчасової заборони на визначення місця розташування. В цьому режимі ніхто з користувачів послуги не може визначити місце розташування абонента. ПРОД

CONT
ПРОДОВЖИТИ

Вимкнення тимчасової заборони на визначення місця розташування абонента. KTO

KTO

Отримання списку користувачів, які мають право визначати місце розташування абонента. ІНФО

INFO

Отримання інформації про стан режимів визначення місцеположення абонента і повідомлень. СТОП <НОМЕР>

STOP <НОМЕР>

Заборона визначення місця розташування певним номером, де <НОМЕР> - номер, з яким потрібно заборонити визначати місце розташування абонента. ТАК <НОМЕР>

YES <НОМЕР>
DA <НОМЕР>

Відключення періодичної пролонгації пакету запитів про місцезнаходження. Залишок невикористаних запитів про місцезнаходження обнуляється. НІ <НОМЕР>

NET <НОМЕР>
NO <НОМЕР>

Заборона визначення місця розташування певним номером, де <НОМЕР & rt; - номер, з яким потрібно заборонити визначати місце розташування абонента. СТАРТ

START

Дозвіл запитів на авторизацію і визначення місця розташування (після заборони командою СТОП) ДОПОМОГА <КОМАНДА>

HELP <КОМАНДА>
ПОМ <КОМАНДА>

Запит допомоги по будь-якій команді. Необхідно відправити ДОПОМОГА без параметра, щоб отримати повний список команд. Приклад: ДОПОМОГА ЗАВЖДИ У відповідь абонент отримає SMS з інформацією про команду ЗАВЖДИ.

Правила надання послуги   lokator_old Правила надання послуги
lokator_old.pdf (273 Кб)

Правила на нові послуги Локатор (абонплата), Локатор (запит понад абонплати)   pravila_locator_abonplata Правила на нові послуги Локатор (абонплата), Локатор (запит понад абонплати)
pravila_locator_abonplata.pdf (124 Кб)

локатор

Шановні абоненти!

Послуги «Локатор» і «Сім'я під наглядом» не можуть бути коректно надані в мережі 4G при наявності підтримує дану мережу обладнання. Змінити бажані діапазони мережі можна в налаштуваннях Вашого апарату.

Локатор - це проста можливість визначення місця розташування абонентів МТС: твоїх друзів і близьких. Ти прямо зараз можеш дізнатися, де знаходяться твої друзі і близькі.

Ти можеш скористатися мобільним додатком «МТС Локатор», розроблене для ОС Android. Додаток дозволяє зручно відстежувати шуканих абонентів на інтерактивній карті в режимі онлайн. Після установки програми можна додавати потрібну кількість відслідковуються користувачів, змінювати налаштування сервісу, призупиняти або відключати дію послуги.

Після установки програми можна додавати потрібну кількість відслідковуються користувачів, змінювати налаштування сервісу, призупиняти або відключати дію послуги

З 01.10.2018 року послуга «Локатор» надається для підключення тільки з включеним пакетом запитів (100 шт щомісяця). Тариф - 4,2 BYN з ПДВ. Вартість запиту про розташування понад зазначеного пакета - 0,4 BYN з ПДВ.

Раніше існували послуги "Локатор пакет 20" (вартість - 3,44 BYN) і "Локатор пакет 50" (вартість - 6,09 BYN) дійсні до їх відключення, після чого їх повторне підключення неможливо.

Якщо абонент підключив послугу «Локатор» до 01.10.2018 і при цьому не підключив собі колишні пакетні пропозиції, то абонент може самостійно підключити собі стандартний пакет в розмірі 100 запитів.

Як підключитися? Крок 1

Запроси друзів і знайомих
Відправ на номер 6677 SMS з текстом: <ІМ'Я> <НОМЕР> для додавання абонента в твій список пошуку
<ІМ'Я> - ім'я, придумане для додається абонента
<НОМЕР> - номер телефону додається абонента в міжнародному форматі. Наприклад: Маша + 37529ХХХХХХХ

крок 2

Отримай підтвердження запрошення
Додається абонент отримає на свій телефон запрошення із зазначенням твого номера. За умови підтвердження згоди на визначення місця розташування - він (або вона) буде успішно доданий в твій список пошуку.

крок 3

позиціонування
Тепер, щоб дізнатися, де знаходиться абонент, відправ на номер 6677 SMS з текстом: ДЕ <ІМ'Я> Наприклад: ДЕ Маша

Скільки коштує

найменування послуги

Вартість, рублів

Примітки

Запит місцеположення абонента через SMS на 6677 і за допомогою WEB інтерфейсу понад абон. плати 0,4 Запит на визначення місцезнаходження абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування. Абонентська плата 4,2 Період 30 календарних днів. Включає 100 запитів на визначення місця розташування абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування.

Всі тарифи наведені в білоруських рублях з урахуванням ПДВ.

Вихідні SMS-повідомлення на номер 6677 не тарифікуються. Команди управління послугою безкоштовні. Тарифікуються лише успішні факти визначення місця розташування абонента.

Архів

найменування послуги

Вартість, рублів

Примітки

Запит місцеположення абонента через SMS на 6677 і за допомогою WEB інтерфейсу 0,34 запит на визначення місця розташування Абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування. Локатор пакет 20 3,44 Період 30 календарних днів. Включає 20 запитів на визначення місця розташування абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування. Локатор пакет 50 6,09 Період 30 календарних днів. Включає 50 запитів на визначення місця розташування абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування.

Всі тарифи наведені в білоруських рублях з урахуванням ПДВ.

Вихідні SMS-повідомлення на номер 6677 не тарифікуються. Команди управління послугою безкоштовні. Тарифікуються лише успішні факти визначення місця розташування абонента.

Умови надання тарифної опції «Пакети запитів»:

  • Запити в рамках пакета не тарифікуються.
  • Перевірити статус підключення пакету можна, відправивши ПАКЕТ на 6677.
  • Вартість пакету запитів про місцезнаходження списується з особового рахунку разовим платежем безпосередньо при підключенні пакета, потім кожні 30 календарних днів.
  • Невикористані запити про розташування в рамках пакету на наступний період не переносяться. Підключити / змінити пакет можна не частіше, ніж один раз через 30 календарних днів після підключення / зміни пакета.
  • При зміні пакету невикористаний залишок запитів підсумовується з розміром нового пакета. Для відключення пакету необхідно відправити ПАКЕТ СТОП на 6677.

При відключенні пакета невикористаний залишок запитів обнуляється.

WEB-інтерфейс

Для входу в WEB-інтерфейс послуг абоненту необхідно ввести логін і пароль, отриманий після відправки SMS-повідомлення ЛОГІН на номер 7888.

Запити на номер 7888 не тарифікуються.

Позиціонування друзів

Після проходження авторизації на порталі mpoisk.by на електронній інтерактивній карті користувач може побачити місцезнаходження обраного ним одного. Для цього слід клацнути мишею по значку одного праворуч.

Перегляд історії запитів про місцезнаходження

Результати запитів про місцезнаходження, виконаних вручну або автоматично (за розкладом), користувач може переглянути в розділі Історія запитів. Користувач може вибрати період часу, за який необхідно побудувати звіт

Інформація про виконані запитах зберігається в Історії запитів протягом 30-ти календарних днів.

Налаштувати автоматичні запитів за розкладом

Користувач може налаштувати розклад автоматичних запитів про місцезнаходження своїх друзів і близьких. Для цього в розділі Розклад необхідно вибрати зі списку друга, якому потрібно встановити розклад.

Далі, необхідно встановити періодичність спостереження (щодня, по робочих днях, у вихідні дні, по днях тижня, одноразово) - наприклад, «по робочих днях» (повідомлення про місцезнаходження абонента будуть приходити кожен день, виключаючи суботу та неділю) і параметри спостереження:

  • дату початку спостереження;
  • інтервал спостереження - періодичність, з якою будуть виконуватися автоматичні запити про розташування обраного одного в зазначеному проміжку часу;
  • дату закінчення стеження.
    Важливо! Рекомендується не залишати дату закінчення "відкритої" (режим Ніколи);
  • прапорець «Включити повідомлення» означає, що повідомлення про місцезнаходження обраного одного будуть приходити на мобільний телефон користувача;
  • Натиснути на кнопку ОК, щоб зберегти розклад.

Всі запити про розташування, зроблені за розкладом, користувач може переглянути в Історії запитів.

Точність визначення місця розташування абонента в центрі міста складає сотні метрів, на околицях міста - близько кілометра і більше, за межами міста похибка у визначенні місця розташування може досягати декількох кілометрів.

Список SMS команд

Список SMS команд на SMS номер 6677 для користувачів сервісу «Локатор».

команда

варіанти

опис

<ІМ'Я> <НОМЕР> <ІМ'Я> і <НОМЕР> Додавання абонента в список. Користувач зможе визначати місцеположення абонента, якщо він / вона дасть згоду. <ІМ'Я> - ім'я, придумане для додається абонента (Ім'я може бути російською або англійською мовою, допустимі символи: «_», »-«, максимальна довжина імені до 20 символів). <НОМЕР> - номер телефону додається абонента в міжнародному форматі. Приклад: МАША +375297654321 ДЕ <ІМ'Я> GDE <ІМ'Я> Запит розташування друга <ІМ'Я> Приклад: ДЕ МАША У відповідь Користувач отримає SMS з інформацією про місцезнаходження абонента з умовним ім'ям МАША ТОЧКА <НАЗВА>

TOCHKA <НАЗВА>
ПРАПОР <НАЗВА>
FLAG <НАЗВА>

Установка умовної точки в тому місці, де зараз знаходиться Користувач. Надалі, визначаються місця розташування будуть прив'язуватися до найближчої точки. Приклад: ТОЧКА ДАЧА - установка точки в районі розташування Користувача. Потім у відповідь на команду ДЕ ІМ'Я Користувач буде отримувати не тільки назва найближчій вулиці, а й назва точки «ДАЧА», якщо визначається абонент буде поруч Приклад відповіді по SMS при знаходженні шуканого абонента в районі встановленої точки «ДАЧА»: Маша, 01.04.2010 12:00 ДАЧА; Мінська обл., Дзержинськ, перетин вул. Мінська і вул. Карла Маркса в радіусі 1000 м ВИДАЛИТИ <ІМ'Я>

DEL <ІМ'Я>
СПРАВ <ІМ'Я>

Видалення абонента <ІМ'Я> зі списку абонентів. Приклад: ВИДАЛИТИ МАША КОГО

KOGO

Запит списку абонентів, місцеположення яких може визначати користувач. ПАКЕТ 20

PAKET 20

Підключення пакета, що включає 20 запитів про місцезнаходження. ПАКЕТ 50

PAKET 50

Підключення пакета, що включає 50 запитів про місцезнаходження. ПАКЕТ СТОП

PAKET STOP

Відключення періодичної пролонгації пакету запитів про місцезнаходження. Залишок невикористаних запитів про місцезнаходження обнуляється. ДОПОМОГА <КОМАНДА>

HELP <КОМАНДА>
ПОМ <КОМАНДА>

Запит допомоги по будь-якій команді. Необхідно відправити ДОПОМОГА без параметра, щоб отримати повний список команд. Приклад: ДОПОМОГА ДЕ У відповідь користувач отримає SMS з інформацією про команду ДЕ ОТКЛ

ВИКЛ
OFF

Відключення від сервісу. Видаляється список абонентів, місцеположення яких можна визначати. Відключається пакет запитів про місцезнаходження.

Список SMS команд на SMS номер 6677 для абонентів МТС, місце розташування яких визначається за допомогою сервісу «Локатор».

команда

варіанти

опис

ЗАВЖДИ ALWAYS Включення режиму повідомлення про запит місцеположення. В цьому режимі абонент отримує повідомлення хто і коли визначає його місце розташування. НІКОЛИ NEVER Вимкнення повідомлення про запит місцеположення. ПАУЗА

PAUSE

Включення тимчасової заборони на визначення місця розташування. В цьому режимі ніхто з користувачів послуги не може визначити місце розташування абонента. ПРОД

CONT
ПРОДОВЖИТИ

Вимкнення тимчасової заборони на визначення місця розташування абонента. KTO

KTO

Отримання списку користувачів, які мають право визначати місце розташування абонента. ІНФО

INFO

Отримання інформації про стан режимів визначення місцеположення абонента і повідомлень. СТОП <НОМЕР>

STOP <НОМЕР>

Заборона визначення місця розташування певним номером, де <НОМЕР> - номер, з яким потрібно заборонити визначати місце розташування абонента. ТАК <НОМЕР>

YES <НОМЕР>
DA <НОМЕР>

Відключення періодичної пролонгації пакету запитів про місцезнаходження. Залишок невикористаних запитів про місцезнаходження обнуляється. НІ <НОМЕР>

NET <НОМЕР>
NO <НОМЕР>

Заборона визначення місця розташування певним номером, де <НОМЕР & rt; - номер, з яким потрібно заборонити визначати місце розташування абонента. СТАРТ

START

Дозвіл запитів на авторизацію і визначення місця розташування (після заборони командою СТОП) ДОПОМОГА <КОМАНДА>

HELP <КОМАНДА>
ПОМ <КОМАНДА>

Запит допомоги по будь-якій команді. Необхідно відправити ДОПОМОГА без параметра, щоб отримати повний список команд. Приклад: ДОПОМОГА ЗАВЖДИ У відповідь абонент отримає SMS з інформацією про команду ЗАВЖДИ.

Правила надання послуги   lokator_old Правила надання послуги
lokator_old.pdf (273 Кб)

Правила на нові послуги Локатор (абонплата), Локатор (запит понад абонплати)   pravila_locator_abonplata Правила на нові послуги Локатор (абонплата), Локатор (запит понад абонплати)
pravila_locator_abonplata.pdf (124 Кб)

локатор

Шановні абоненти!

Послуги «Локатор» і «Сім'я під наглядом» не можуть бути коректно надані в мережі 4G при наявності підтримує дану мережу обладнання. Змінити бажані діапазони мережі можна в налаштуваннях Вашого апарату.

Локатор - це проста можливість визначення місця розташування абонентів МТС: твоїх друзів і близьких. Ти прямо зараз можеш дізнатися, де знаходяться твої друзі і близькі.

Ти можеш скористатися мобільним додатком «МТС Локатор», розроблене для ОС Android. Додаток дозволяє зручно відстежувати шуканих абонентів на інтерактивній карті в режимі онлайн. Після установки програми можна додавати потрібну кількість відслідковуються користувачів, змінювати налаштування сервісу, призупиняти або відключати дію послуги.

Після установки програми можна додавати потрібну кількість відслідковуються користувачів, змінювати налаштування сервісу, призупиняти або відключати дію послуги

З 01.10.2018 року послуга «Локатор» надається для підключення тільки з включеним пакетом запитів (100 шт щомісяця). Тариф - 4,2 BYN з ПДВ. Вартість запиту про розташування понад зазначеного пакета - 0,4 BYN з ПДВ.

Раніше існували послуги "Локатор пакет 20" (вартість - 3,44 BYN) і "Локатор пакет 50" (вартість - 6,09 BYN) дійсні до їх відключення, після чого їх повторне підключення неможливо.

Якщо абонент підключив послугу «Локатор» до 01.10.2018 і при цьому не підключив собі колишні пакетні пропозиції, то абонент може самостійно підключити собі стандартний пакет в розмірі 100 запитів.

Як підключитися? Крок 1

Запроси друзів і знайомих
Відправ на номер 6677 SMS з текстом: <ІМ'Я> <НОМЕР> для додавання абонента в твій список пошуку
<ІМ'Я> - ім'я, придумане для додається абонента
<НОМЕР> - номер телефону додається абонента в міжнародному форматі. Наприклад: Маша + 37529ХХХХХХХ

крок 2

Отримай підтвердження запрошення
Додається абонент отримає на свій телефон запрошення із зазначенням твого номера. За умови підтвердження згоди на визначення місця розташування - він (або вона) буде успішно доданий в твій список пошуку.

крок 3

позиціонування
Тепер, щоб дізнатися, де знаходиться абонент, відправ на номер 6677 SMS з текстом: ДЕ <ІМ'Я> Наприклад: ДЕ Маша

Скільки коштує

найменування послуги

Вартість, рублів

Примітки

Запит місцеположення абонента через SMS на 6677 і за допомогою WEB інтерфейсу понад абон. плати 0,4 Запит на визначення місцезнаходження абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування. Абонентська плата 4,2 Період 30 календарних днів. Включає 100 запитів на визначення місця розташування абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування.

Всі тарифи наведені в білоруських рублях з урахуванням ПДВ.

Вихідні SMS-повідомлення на номер 6677 не тарифікуються. Команди управління послугою безкоштовні. Тарифікуються лише успішні факти визначення місця розташування абонента.

Архів

найменування послуги

Вартість, рублів

Примітки

Запит місцеположення абонента через SMS на 6677 і за допомогою WEB інтерфейсу 0,34 запит на визначення місця розташування Абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування. Локатор пакет 20 3,44 Період 30 календарних днів. Включає 20 запитів на визначення місця розташування абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування. Локатор пакет 50 6,09 Період 30 календарних днів. Включає 50 запитів на визначення місця розташування абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування.

Всі тарифи наведені в білоруських рублях з урахуванням ПДВ.

Вихідні SMS-повідомлення на номер 6677 не тарифікуються. Команди управління послугою безкоштовні. Тарифікуються лише успішні факти визначення місця розташування абонента.

Умови надання тарифної опції «Пакети запитів»:

  • Запити в рамках пакета не тарифікуються.
  • Перевірити статус підключення пакету можна, відправивши ПАКЕТ на 6677.
  • Вартість пакету запитів про місцезнаходження списується з особового рахунку разовим платежем безпосередньо при підключенні пакета, потім кожні 30 календарних днів.
  • Невикористані запити про розташування в рамках пакету на наступний період не переносяться. Підключити / змінити пакет можна не частіше, ніж один раз через 30 календарних днів після підключення / зміни пакета.
  • При зміні пакету невикористаний залишок запитів підсумовується з розміром нового пакета. Для відключення пакету необхідно відправити ПАКЕТ СТОП на 6677.

При відключенні пакета невикористаний залишок запитів обнуляється.

WEB-інтерфейс

Для входу в WEB-інтерфейс послуг абоненту необхідно ввести логін і пароль, отриманий після відправки SMS-повідомлення ЛОГІН на номер 7888.

Запити на номер 7888 не тарифікуються.

Позиціонування друзів

Після проходження авторизації на порталі mpoisk.by на електронній інтерактивній карті користувач може побачити місцезнаходження обраного ним одного. Для цього слід клацнути мишею по значку одного праворуч.

Перегляд історії запитів про місцезнаходження

Результати запитів про місцезнаходження, виконаних вручну або автоматично (за розкладом), користувач може переглянути в розділі Історія запитів. Користувач може вибрати період часу, за який необхідно побудувати звіт

Інформація про виконані запитах зберігається в Історії запитів протягом 30-ти календарних днів.

Налаштувати автоматичні запитів за розкладом

Користувач може налаштувати розклад автоматичних запитів про місцезнаходження своїх друзів і близьких. Для цього в розділі Розклад необхідно вибрати зі списку друга, якому потрібно встановити розклад.

Далі, необхідно встановити періодичність спостереження (щодня, по робочих днях, у вихідні дні, по днях тижня, одноразово) - наприклад, «по робочих днях» (повідомлення про місцезнаходження абонента будуть приходити кожен день, виключаючи суботу та неділю) і параметри спостереження:

  • дату початку спостереження;
  • інтервал спостереження - періодичність, з якою будуть виконуватися автоматичні запити про розташування обраного одного в зазначеному проміжку часу;
  • дату закінчення стеження.
    Важливо! Рекомендується не залишати дату закінчення "відкритої" (режим Ніколи);
  • прапорець «Включити повідомлення» означає, що повідомлення про місцезнаходження обраного одного будуть приходити на мобільний телефон користувача;
  • Натиснути на кнопку ОК, щоб зберегти розклад.

Всі запити про розташування, зроблені за розкладом, користувач може переглянути в Історії запитів.

Точність визначення місця розташування абонента в центрі міста складає сотні метрів, на околицях міста - близько кілометра і більше, за межами міста похибка у визначенні місця розташування може досягати декількох кілометрів.

Список SMS команд

Список SMS команд на SMS номер 6677 для користувачів сервісу «Локатор».

команда

варіанти

опис

<ІМ'Я> <НОМЕР> <ІМ'Я> і <НОМЕР> Додавання абонента в список. Користувач зможе визначати місцеположення абонента, якщо він / вона дасть згоду. <ІМ'Я> - ім'я, придумане для додається абонента (Ім'я може бути російською або англійською мовою, допустимі символи: «_», »-«, максимальна довжина імені до 20 символів). <НОМЕР> - номер телефону додається абонента в міжнародному форматі. Приклад: МАША +375297654321 ДЕ <ІМ'Я> GDE <ІМ'Я> Запит розташування друга <ІМ'Я> Приклад: ДЕ МАША У відповідь Користувач отримає SMS з інформацією про місцезнаходження абонента з умовним ім'ям МАША ТОЧКА <НАЗВА>

TOCHKA <НАЗВА>
ПРАПОР <НАЗВА>
FLAG <НАЗВА>

Установка умовної точки в тому місці, де зараз знаходиться Користувач. Надалі, визначаються місця розташування будуть прив'язуватися до найближчої точки. Приклад: ТОЧКА ДАЧА - установка точки в районі розташування Користувача. Потім у відповідь на команду ДЕ ІМ'Я Користувач буде отримувати не тільки назва найближчій вулиці, а й назва точки «ДАЧА», якщо визначається абонент буде поруч Приклад відповіді по SMS при знаходженні шуканого абонента в районі встановленої точки «ДАЧА»: Маша, 01.04.2010 12:00 ДАЧА; Мінська обл., Дзержинськ, перетин вул. Мінська і вул. Карла Маркса в радіусі 1000 м ВИДАЛИТИ <ІМ'Я>

DEL <ІМ'Я>
СПРАВ <ІМ'Я>

Видалення абонента <ІМ'Я> зі списку абонентів. Приклад: ВИДАЛИТИ МАША КОГО

KOGO

Запит списку абонентів, місцеположення яких може визначати користувач. ПАКЕТ 20

PAKET 20

Підключення пакета, що включає 20 запитів про місцезнаходження. ПАКЕТ 50

PAKET 50

Підключення пакета, що включає 50 запитів про місцезнаходження. ПАКЕТ СТОП

PAKET STOP

Відключення періодичної пролонгації пакету запитів про місцезнаходження. Залишок невикористаних запитів про місцезнаходження обнуляється. ДОПОМОГА <КОМАНДА>

HELP <КОМАНДА>
ПОМ <КОМАНДА>

Запит допомоги по будь-якій команді. Необхідно відправити ДОПОМОГА без параметра, щоб отримати повний список команд. Приклад: ДОПОМОГА ДЕ У відповідь користувач отримає SMS з інформацією про команду ДЕ ОТКЛ

ВИКЛ
OFF

Відключення від сервісу. Видаляється список абонентів, місцеположення яких можна визначати. Відключається пакет запитів про місцезнаходження.

Список SMS команд на SMS номер 6677 для абонентів МТС, місце розташування яких визначається за допомогою сервісу «Локатор».

команда

варіанти

опис

ЗАВЖДИ ALWAYS Включення режиму повідомлення про запит місцеположення. В цьому режимі абонент отримує повідомлення хто і коли визначає його місце розташування. НІКОЛИ NEVER Вимкнення повідомлення про запит місцеположення. ПАУЗА

PAUSE

Включення тимчасової заборони на визначення місця розташування. В цьому режимі ніхто з користувачів послуги не може визначити місце розташування абонента. ПРОД

CONT
ПРОДОВЖИТИ

Вимкнення тимчасової заборони на визначення місця розташування абонента. KTO

KTO

Отримання списку користувачів, які мають право визначати місце розташування абонента. ІНФО

INFO

Отримання інформації про стан режимів визначення місцеположення абонента і повідомлень. СТОП <НОМЕР>

STOP <НОМЕР>

Заборона визначення місця розташування певним номером, де <НОМЕР> - номер, з яким потрібно заборонити визначати місце розташування абонента. ТАК <НОМЕР>

YES <НОМЕР>
DA <НОМЕР>

Відключення періодичної пролонгації пакету запитів про місцезнаходження. Залишок невикористаних запитів про місцезнаходження обнуляється. НІ <НОМЕР>

NET <НОМЕР>
NO <НОМЕР>

Заборона визначення місця розташування певним номером, де <НОМЕР & rt; - номер, з яким потрібно заборонити визначати місце розташування абонента. СТАРТ

START

Дозвіл запитів на авторизацію і визначення місця розташування (після заборони командою СТОП) ДОПОМОГА <КОМАНДА>

HELP <КОМАНДА>
ПОМ <КОМАНДА>

Запит допомоги по будь-якій команді. Необхідно відправити ДОПОМОГА без параметра, щоб отримати повний список команд. Приклад: ДОПОМОГА ЗАВЖДИ У відповідь абонент отримає SMS з інформацією про команду ЗАВЖДИ.

Правила надання послуги   lokator_old Правила надання послуги
lokator_old.pdf (273 Кб)

Правила на нові послуги Локатор (абонплата), Локатор (запит понад абонплати)   pravila_locator_abonplata Правила на нові послуги Локатор (абонплата), Локатор (запит понад абонплати)
pravila_locator_abonplata.pdf (124 Кб)

локатор

Шановні абоненти!

Послуги «Локатор» і «Сім'я під наглядом» не можуть бути коректно надані в мережі 4G при наявності підтримує дану мережу обладнання. Змінити бажані діапазони мережі можна в налаштуваннях Вашого апарату.

Локатор - це проста можливість визначення місця розташування абонентів МТС: твоїх друзів і близьких. Ти прямо зараз можеш дізнатися, де знаходяться твої друзі і близькі.

Ти можеш скористатися мобільним додатком «МТС Локатор», розроблене для ОС Android. Додаток дозволяє зручно відстежувати шуканих абонентів на інтерактивній карті в режимі онлайн. Після установки програми можна додавати потрібну кількість відслідковуються користувачів, змінювати налаштування сервісу, призупиняти або відключати дію послуги.

Після установки програми можна додавати потрібну кількість відслідковуються користувачів, змінювати налаштування сервісу, призупиняти або відключати дію послуги

З 01.10.2018 року послуга «Локатор» надається для підключення тільки з включеним пакетом запитів (100 шт щомісяця). Тариф - 4,2 BYN з ПДВ. Вартість запиту про розташування понад зазначеного пакета - 0,4 BYN з ПДВ.

Раніше існували послуги "Локатор пакет 20" (вартість - 3,44 BYN) і "Локатор пакет 50" (вартість - 6,09 BYN) дійсні до їх відключення, після чого їх повторне підключення неможливо.

Якщо абонент підключив послугу «Локатор» до 01.10.2018 і при цьому не підключив собі колишні пакетні пропозиції, то абонент може самостійно підключити собі стандартний пакет в розмірі 100 запитів.

Як підключитися? Крок 1

Запроси друзів і знайомих
Відправ на номер 6677 SMS з текстом: <ІМ'Я> <НОМЕР> для додавання абонента в твій список пошуку
<ІМ'Я> - ім'я, придумане для додається абонента
<НОМЕР> - номер телефону додається абонента в міжнародному форматі. Наприклад: Маша + 37529ХХХХХХХ

крок 2

Отримай підтвердження запрошення
Додається абонент отримає на свій телефон запрошення із зазначенням твого номера. За умови підтвердження згоди на визначення місця розташування - він (або вона) буде успішно доданий в твій список пошуку.

крок 3

позиціонування
Тепер, щоб дізнатися, де знаходиться абонент, відправ на номер 6677 SMS з текстом: ДЕ <ІМ'Я> Наприклад: ДЕ Маша

Скільки коштує

найменування послуги

Вартість, рублів

Примітки

Запит місцеположення абонента через SMS на 6677 і за допомогою WEB інтерфейсу понад абон. плати 0,4 Запит на визначення місцезнаходження абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування. Абонентська плата 4,2 Період 30 календарних днів. Включає 100 запитів на визначення місця розташування абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування.

Всі тарифи наведені в білоруських рублях з урахуванням ПДВ.

Вихідні SMS-повідомлення на номер 6677 не тарифікуються. Команди управління послугою безкоштовні. Тарифікуються лише успішні факти визначення місця розташування абонента.

Архів

найменування послуги

Вартість, рублів

Примітки

Запит місцеположення абонента через SMS на 6677 і за допомогою WEB інтерфейсу 0,34 запит на визначення місця розташування Абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування. Локатор пакет 20 3,44 Період 30 календарних днів. Включає 20 запитів на визначення місця розташування абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування. Локатор пакет 50 6,09 Період 30 календарних днів. Включає 50 запитів на визначення місця розташування абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування.

Всі тарифи наведені в білоруських рублях з урахуванням ПДВ.

Вихідні SMS-повідомлення на номер 6677 не тарифікуються. Команди управління послугою безкоштовні. Тарифікуються лише успішні факти визначення місця розташування абонента.

Умови надання тарифної опції «Пакети запитів»:

  • Запити в рамках пакета не тарифікуються.
  • Перевірити статус підключення пакету можна, відправивши ПАКЕТ на 6677.
  • Вартість пакету запитів про місцезнаходження списується з особового рахунку разовим платежем безпосередньо при підключенні пакета, потім кожні 30 календарних днів.
  • Невикористані запити про розташування в рамках пакету на наступний період не переносяться. Підключити / змінити пакет можна не частіше, ніж один раз через 30 календарних днів після підключення / зміни пакета.
  • При зміні пакету невикористаний залишок запитів підсумовується з розміром нового пакета. Для відключення пакету необхідно відправити ПАКЕТ СТОП на 6677.

При відключенні пакета невикористаний залишок запитів обнуляється.

WEB-інтерфейс

Для входу в WEB-інтерфейс послуг абоненту необхідно ввести логін і пароль, отриманий після відправки SMS-повідомлення ЛОГІН на номер 7888.

Запити на номер 7888 не тарифікуються.

Позиціонування друзів

Після проходження авторизації на порталі mpoisk.by на електронній інтерактивній карті користувач може побачити місцезнаходження обраного ним одного. Для цього слід клацнути мишею по значку одного праворуч.

Перегляд історії запитів про місцезнаходження

Результати запитів про місцезнаходження, виконаних вручну або автоматично (за розкладом), користувач може переглянути в розділі Історія запитів. Користувач може вибрати період часу, за який необхідно побудувати звіт

Інформація про виконані запитах зберігається в Історії запитів протягом 30-ти календарних днів.

Налаштувати автоматичні запитів за розкладом

Користувач може налаштувати розклад автоматичних запитів про місцезнаходження своїх друзів і близьких. Для цього в розділі Розклад необхідно вибрати зі списку друга, якому потрібно встановити розклад.

Далі, необхідно встановити періодичність спостереження (щодня, по робочих днях, у вихідні дні, по днях тижня, одноразово) - наприклад, «по робочих днях» (повідомлення про місцезнаходження абонента будуть приходити кожен день, виключаючи суботу та неділю) і параметри спостереження:

  • дату початку спостереження;
  • інтервал спостереження - періодичність, з якою будуть виконуватися автоматичні запити про розташування обраного одного в зазначеному проміжку часу;
  • дату закінчення стеження.
    Важливо! Рекомендується не залишати дату закінчення "відкритої" (режим Ніколи);
  • прапорець «Включити повідомлення» означає, що повідомлення про місцезнаходження обраного одного будуть приходити на мобільний телефон користувача;
  • Натиснути на кнопку ОК, щоб зберегти розклад.

Всі запити про розташування, зроблені за розкладом, користувач може переглянути в Історії запитів.

Точність визначення місця розташування абонента в центрі міста складає сотні метрів, на околицях міста - близько кілометра і більше, за межами міста похибка у визначенні місця розташування може досягати декількох кілометрів.

Список SMS команд

Список SMS команд на SMS номер 6677 для користувачів сервісу «Локатор».

команда

варіанти

опис

<ІМ'Я> <НОМЕР> <ІМ'Я> і <НОМЕР> Додавання абонента в список. Користувач зможе визначати місцеположення абонента, якщо він / вона дасть згоду. <ІМ'Я> - ім'я, придумане для додається абонента (Ім'я може бути російською або англійською мовою, допустимі символи: «_», »-«, максимальна довжина імені до 20 символів). <НОМЕР> - номер телефону додається абонента в міжнародному форматі. Приклад: МАША +375297654321 ДЕ <ІМ'Я> GDE <ІМ'Я> Запит розташування друга <ІМ'Я> Приклад: ДЕ МАША У відповідь Користувач отримає SMS з інформацією про місцезнаходження абонента з умовним ім'ям МАША ТОЧКА <НАЗВА>

TOCHKA <НАЗВА>
ПРАПОР <НАЗВА>
FLAG <НАЗВА>

Установка умовної точки в тому місці, де зараз знаходиться Користувач. Надалі, визначаються місця розташування будуть прив'язуватися до найближчої точки. Приклад: ТОЧКА ДАЧА - установка точки в районі розташування Користувача. Потім у відповідь на команду ДЕ ІМ'Я Користувач буде отримувати не тільки назва найближчій вулиці, а й назва точки «ДАЧА», якщо визначається абонент буде поруч Приклад відповіді по SMS при знаходженні шуканого абонента в районі встановленої точки «ДАЧА»: Маша, 01.04.2010 12:00 ДАЧА; Мінська обл., Дзержинськ, перетин вул. Мінська і вул. Карла Маркса в радіусі 1000 м ВИДАЛИТИ <ІМ'Я>

DEL <ІМ'Я>
СПРАВ <ІМ'Я>

Видалення абонента <ІМ'Я> зі списку абонентів. Приклад: ВИДАЛИТИ МАША КОГО

KOGO

Запит списку абонентів, місцеположення яких може визначати користувач. ПАКЕТ 20

PAKET 20

Підключення пакета, що включає 20 запитів про місцезнаходження. ПАКЕТ 50

PAKET 50

Підключення пакета, що включає 50 запитів про місцезнаходження. ПАКЕТ СТОП

PAKET STOP

Відключення періодичної пролонгації пакету запитів про місцезнаходження. Залишок невикористаних запитів про місцезнаходження обнуляється. ДОПОМОГА <КОМАНДА>

HELP <КОМАНДА>
ПОМ <КОМАНДА>

Запит допомоги по будь-якій команді. Необхідно відправити ДОПОМОГА без параметра, щоб отримати повний список команд. Приклад: ДОПОМОГА ДЕ У відповідь користувач отримає SMS з інформацією про команду ДЕ ОТКЛ

ВИКЛ
OFF

Відключення від сервісу. Видаляється список абонентів, місцеположення яких можна визначати. Відключається пакет запитів про місцезнаходження.

Список SMS команд на SMS номер 6677 для абонентів МТС, місце розташування яких визначається за допомогою сервісу «Локатор».

команда

варіанти

опис

ЗАВЖДИ ALWAYS Включення режиму повідомлення про запит місцеположення. В цьому режимі абонент отримує повідомлення хто і коли визначає його місце розташування. НІКОЛИ NEVER Вимкнення повідомлення про запит місцеположення. ПАУЗА

PAUSE

Включення тимчасової заборони на визначення місця розташування. В цьому режимі ніхто з користувачів послуги не може визначити місце розташування абонента. ПРОД

CONT
ПРОДОВЖИТИ

Вимкнення тимчасової заборони на визначення місця розташування абонента. KTO

KTO

Отримання списку користувачів, які мають право визначати місце розташування абонента. ІНФО

INFO

Отримання інформації про стан режимів визначення місцеположення абонента і повідомлень. СТОП <НОМЕР>

STOP <НОМЕР>

Заборона визначення місця розташування певним номером, де <НОМЕР> - номер, з яким потрібно заборонити визначати місце розташування абонента. ТАК <НОМЕР>

YES <НОМЕР>
DA <НОМЕР>

Відключення періодичної пролонгації пакету запитів про місцезнаходження. Залишок невикористаних запитів про місцезнаходження обнуляється. НІ <НОМЕР>

NET <НОМЕР>
NO <НОМЕР>

Заборона визначення місця розташування певним номером, де <НОМЕР & rt; - номер, з яким потрібно заборонити визначати місце розташування абонента. СТАРТ

START

Дозвіл запитів на авторизацію і визначення місця розташування (після заборони командою СТОП) ДОПОМОГА <КОМАНДА>

HELP <КОМАНДА>
ПОМ <КОМАНДА>

Запит допомоги по будь-якій команді. Необхідно відправити ДОПОМОГА без параметра, щоб отримати повний список команд. Приклад: ДОПОМОГА ЗАВЖДИ У відповідь абонент отримає SMS з інформацією про команду ЗАВЖДИ.

Правила надання послуги   lokator_old Правила надання послуги
lokator_old.pdf (273 Кб)

Правила на нові послуги Локатор (абонплата), Локатор (запит понад абонплати)   pravila_locator_abonplata Правила на нові послуги Локатор (абонплата), Локатор (запит понад абонплати)
pravila_locator_abonplata.pdf (124 Кб)

локатор

Шановні абоненти!

Послуги «Локатор» і «Сім'я під наглядом» не можуть бути коректно надані в мережі 4G при наявності підтримує дану мережу обладнання. Змінити бажані діапазони мережі можна в налаштуваннях Вашого апарату.

Локатор - це проста можливість визначення місця розташування абонентів МТС: твоїх друзів і близьких. Ти прямо зараз можеш дізнатися, де знаходяться твої друзі і близькі.

Ти можеш скористатися мобільним додатком «МТС Локатор», розроблене для ОС Android. Додаток дозволяє зручно відстежувати шуканих абонентів на інтерактивній карті в режимі онлайн. Після установки програми можна додавати потрібну кількість відслідковуються користувачів, змінювати налаштування сервісу, призупиняти або відключати дію послуги.

Після установки програми можна додавати потрібну кількість відслідковуються користувачів, змінювати налаштування сервісу, призупиняти або відключати дію послуги

З 01.10.2018 року послуга «Локатор» надається для підключення тільки з включеним пакетом запитів (100 шт щомісяця). Тариф - 4,2 BYN з ПДВ. Вартість запиту про розташування понад зазначеного пакета - 0,4 BYN з ПДВ.

Раніше існували послуги "Локатор пакет 20" (вартість - 3,44 BYN) і "Локатор пакет 50" (вартість - 6,09 BYN) дійсні до їх відключення, після чого їх повторне підключення неможливо.

Якщо абонент підключив послугу «Локатор» до 01.10.2018 і при цьому не підключив собі колишні пакетні пропозиції, то абонент може самостійно підключити собі стандартний пакет в розмірі 100 запитів.

Як підключитися? Крок 1

Запроси друзів і знайомих
Відправ на номер 6677 SMS з текстом: <ІМ'Я> <НОМЕР> для додавання абонента в твій список пошуку
<ІМ'Я> - ім'я, придумане для додається абонента
<НОМЕР> - номер телефону додається абонента в міжнародному форматі. Наприклад: Маша + 37529ХХХХХХХ

крок 2

Отримай підтвердження запрошення
Додається абонент отримає на свій телефон запрошення із зазначенням твого номера. За умови підтвердження згоди на визначення місця розташування - він (або вона) буде успішно доданий в твій список пошуку.

крок 3

позиціонування
Тепер, щоб дізнатися, де знаходиться абонент, відправ на номер 6677 SMS з текстом: ДЕ <ІМ'Я> Наприклад: ДЕ Маша

Скільки коштує

найменування послуги

Вартість, рублів

Примітки

Запит місцеположення абонента через SMS на 6677 і за допомогою WEB інтерфейсу понад абон. плати 0,4 Запит на визначення місцезнаходження абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування. Абонентська плата 4,2 Період 30 календарних днів. Включає 100 запитів на визначення місця розташування абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування.

Всі тарифи наведені в білоруських рублях з урахуванням ПДВ.

Вихідні SMS-повідомлення на номер 6677 не тарифікуються. Команди управління послугою безкоштовні. Тарифікуються лише успішні факти визначення місця розташування абонента.

Архів

найменування послуги

Вартість, рублів

Примітки

Запит місцеположення абонента через SMS на 6677 і за допомогою WEB інтерфейсу 0,34 запит на визначення місця розташування Абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування. Локатор пакет 20 3,44 Період 30 календарних днів. Включає 20 запитів на визначення місця розташування абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування. Локатор пакет 50 6,09 Період 30 календарних днів. Включає 50 запитів на визначення місця розташування абонента МТС, яка дала згоду на визначення місця розташування.

Всі тарифи наведені в білоруських рублях з урахуванням ПДВ.

Вихідні SMS-повідомлення на номер 6677 не тарифікуються. Команди управління послугою безкоштовні. Тарифікуються лише успішні факти визначення місця розташування абонента.

Умови надання тарифної опції «Пакети запитів»:

  • Запити в рамках пакета не тарифікуються.
  • Перевірити статус підключення пакету можна, відправивши ПАКЕТ на 6677.
  • Вартість пакету запитів про місцезнаходження списується з особового рахунку разовим платежем безпосередньо при підключенні пакета, потім кожні 30 календарних днів.
  • Невикористані запити про розташування в рамках пакету на наступний період не переносяться. Підключити / змінити пакет можна не частіше, ніж один раз через 30 календарних днів після підключення / зміни пакета.
  • При зміні пакету невикористаний залишок запитів підсумовується з розміром нового пакета. Для відключення пакету необхідно відправити ПАКЕТ СТОП на 6677.

При відключенні пакета невикористаний залишок запитів обнуляється.

WEB-інтерфейс

Для входу в WEB-інтерфейс послуг абоненту необхідно ввести логін і пароль, отриманий після відправки SMS-повідомлення ЛОГІН на номер 7888.

Запити на номер 7888 не тарифікуються.

Позиціонування друзів

Після проходження авторизації на порталі mpoisk.by на електронній інтерактивній карті користувач може побачити місцезнаходження обраного ним одного. Для цього слід клацнути мишею по значку одного праворуч.

Перегляд історії запитів про місцезнаходження

Результати запитів про місцезнаходження, виконаних вручну або автоматично (за розкладом), користувач може переглянути в розділі Історія запитів. Користувач може вибрати період часу, за який необхідно побудувати звіт

Інформація про виконані запитах зберігається в Історії запитів протягом 30-ти календарних днів.

Налаштувати автоматичні запитів за розкладом

Користувач може налаштувати розклад автоматичних запитів про місцезнаходження своїх друзів і близьких. Для цього в розділі Розклад необхідно вибрати зі списку друга, якому потрібно встановити розклад.

Далі, необхідно встановити періодичність спостереження (щодня, по робочих днях, у вихідні дні, по днях тижня, одноразово) - наприклад, «по робочих днях» (повідомлення про місцезнаходження абонента будуть приходити кожен день, виключаючи суботу та неділю) і параметри спостереження:

  • дату початку спостереження;
  • інтервал спостереження - періодичність, з якою будуть виконуватися автоматичні запити про розташування обраного одного в зазначеному проміжку часу;
  • дату закінчення стеження.
    Важливо! Рекомендується не залишати дату закінчення "відкритої" (режим Ніколи);
  • прапорець «Включити повідомлення» означає, що повідомлення про місцезнаходження обраного одного будуть приходити на мобільний телефон користувача;
  • Натиснути на кнопку ОК, щоб зберегти розклад.

Всі запити про розташування, зроблені за розкладом, користувач може переглянути в Історії запитів.

Точність визначення місця розташування абонента в центрі міста складає сотні метрів, на околицях міста - близько кілометра і більше, за межами міста похибка у визначенні місця розташування може досягати декількох кілометрів.

Список SMS команд

Список SMS команд на SMS номер 6677 для користувачів сервісу «Локатор».

команда

варіанти

опис

<ІМ'Я> <НОМЕР> <ІМ'Я> і <НОМЕР> Додавання абонента в список. Користувач зможе визначати місцеположення абонента, якщо він / вона дасть згоду. <ІМ'Я> - ім'я, придумане для додається абонента (Ім'я може бути російською або англійською мовою, допустимі символи: «_», »-«, максимальна довжина імені до 20 символів). <НОМЕР> - номер телефону додається абонента в міжнародному форматі. Приклад: МАША +375297654321 ДЕ <ІМ'Я> GDE <ІМ'Я> Запит розташування друга <ІМ'Я> Приклад: ДЕ МАША У відповідь Користувач отримає SMS з інформацією про місцезнаходження абонента з умовним ім'ям МАША ТОЧКА <НАЗВА>

TOCHKA <НАЗВА>
ПРАПОР <НАЗВА>
FLAG <НАЗВА>

Установка умовної точки в тому місці, де зараз знаходиться Користувач. Надалі, визначаються місця розташування будуть прив'язуватися до найближчої точки. Приклад: ТОЧКА ДАЧА - установка точки в районі розташування Користувача. Потім у відповідь на команду ДЕ ІМ'Я Користувач буде отримувати не тільки назва найближчій вулиці, а й назва точки «ДАЧА», якщо визначається абонент буде поруч Приклад відповіді по SMS при знаходженні шуканого абонента в районі встановленої точки «ДАЧА»: Маша, 01.04.2010 12:00 ДАЧА; Мінська обл., Дзержинськ, перетин вул. Мінська і вул. Карла Маркса в радіусі 1000 м ВИДАЛИТИ <ІМ'Я>

DEL <ІМ'Я>
СПРАВ <ІМ'Я>

Видалення абонента <ІМ'Я> зі списку абонентів. Приклад: ВИДАЛИТИ МАША КОГО

KOGO

Запит списку абонентів, місцеположення яких може визначати користувач. ПАКЕТ 20

PAKET 20

Підключення пакета, що включає 20 запитів про місцезнаходження. ПАКЕТ 50

PAKET 50

Підключення пакета, що включає 50 запитів про місцезнаходження. ПАКЕТ СТОП

PAKET STOP

Відключення періодичної пролонгації пакету запитів про місцезнаходження. Залишок невикористаних запитів про місцезнаходження обнуляється. ДОПОМОГА <КОМАНДА>

HELP <КОМАНДА>
ПОМ <КОМАНДА>

Запит допомоги по будь-якій команді. Необхідно відправити ДОПОМОГА без параметра, щоб отримати повний список команд. Приклад: ДОПОМОГА ДЕ У відповідь користувач отримає SMS з інформацією про команду ДЕ ОТКЛ

ВИКЛ
OFF

Відключення від сервісу. Видаляється список абонентів, місцеположення яких можна визначати. Відключається пакет запитів про місцезнаходження.

Список SMS команд на SMS номер 6677 для абонентів МТС, місце розташування яких визначається за допомогою сервісу «Локатор».

команда

варіанти

опис

ЗАВЖДИ ALWAYS Включення режиму повідомлення про запит місцеположення. В цьому режимі абонент отримує повідомлення хто і коли визначає його місце розташування. НІКОЛИ NEVER Вимкнення повідомлення про запит місцеположення. ПАУЗА

PAUSE

Включення тимчасової заборони на визначення місця розташування. В цьому режимі ніхто з користувачів послуги не може визначити місце розташування абонента. ПРОД

CONT
ПРОДОВЖИТИ

Вимкнення тимчасової заборони на визначення місця розташування абонента. KTO

KTO

Отримання списку користувачів, які мають право визначати місце розташування абонента. ІНФО

INFO

Отримання інформації про стан режимів визначення місцеположення абонента і повідомлень. СТОП <НОМЕР>

STOP <НОМЕР>

Заборона визначення місця розташування певним номером, де <НОМЕР> - номер, з яким потрібно заборонити визначати місце розташування абонента. ТАК <НОМЕР>

YES <НОМЕР>
DA <НОМЕР>

Відключення періодичної пролонгації пакету запитів про місцезнаходження. Залишок невикористаних запитів про місцезнаходження обнуляється. НІ <НОМЕР>

NET <НОМЕР>
NO <НОМЕР>

Заборона визначення місця розташування певним номером, де <НОМЕР & rt; - номер, з яким потрібно заборонити визначати місце розташування абонента. СТАРТ

START

Дозвіл запитів на авторизацію і визначення місця розташування (після заборони командою СТОП) ДОПОМОГА <КОМАНДА>

HELP <КОМАНДА>
ПОМ <КОМАНДА>

Запит допомоги по будь-якій команді. Необхідно відправити ДОПОМОГА без параметра, щоб отримати повний список команд. Приклад: ДОПОМОГА ЗАВЖДИ У відповідь абонент отримає SMS з інформацією про команду ЗАВЖДИ.

Правила надання послуги   lokator_old Правила надання послуги
lokator_old.pdf (273 Кб)

Правила на нові послуги Локатор (абонплата), Локатор (запит понад абонплати)   pravila_locator_abonplata Правила на нові послуги Локатор (абонплата), Локатор (запит понад абонплати)
pravila_locator_abonplata.pdf (124 Кб)

Як підключитися?
Як підключитися?
Як підключитися?
Як підключитися?
Як підключитися?

Новости